מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחמית שיפוןסיגל03/12/2007
אני מאוד אוהבת לאכול לחמית שיפון,עד כמה זה משמין?וכמה כאלה אפשר לאכול ביום?תודה!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סיגל
רוני גוטליב03/12/2007בלחמית שיפון כ 50 קלוריות (שווה ערך לפרוסת לחם קל). היא עשירה בסיבים תזונתיים שמסייעים בתחושת שובע לאורך זמן ובהסדרת פעולות עיכול ולכן בריאה במיוחד אם לא מגזימים בה- גם לא משמינה כלל.
אם את אוכלת את הלחמית כחטיף במקום ממתק בצורה מבוקרת, או כתחליף ללחם או פחמימה אחרת- אז תרגישי בנוח. שימי לב שלחמית- בלי לשים לב קל לחסל ממנה הרבה, בעוד שלחם ניתן להגביל ביותר קלות ולכן מומלץ לאכול 4 פרוסות לחם מלא קל מאשר לחמיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את התשובה
משה18/03/2009כמה אפשר לאכול מזה ביום? אני למשל תופס פיקים ביום שאני תוך שעה מחסל חבילה של 100 גרם כלומר כ - 20 לחמיות. האם אני אצטער על כך בהנחה שלאחר מכן אני לא אוכל יותר לחמיות בכל היום. כמו"כ שאלה נוספת - האם לחמית שיפוון 'יושבת' כמו לחם בבטן כלומר הופכת לשומן וקשה להוריד אותה באימון גופני או שלחם הוא יותר בעייתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה דוגמא מצונית לכך שאוכל לא יכול
עינת לב ארי20/03/2009להיות משמין או מרזה. גם אוכל שנחשב דיאטתי יכול לגרום לעודף אנרגיה ועליה במשקל אם מגזימים באכילתו ולהיפך, אוכל "משמין", אם אוכלים מעט ממנו, לא יגרם לעליה במשקל הגוף. הכל עניין של כמויות והתאמה לצרכי הגוף.
לגבי "ההתנחלות" של השיפון בבטן הרי כל מזון מגיע לקיבה ומשם למעי, (והוא ממש לא הופך לשומן, אם אין בו שומן). הוא ייספג רק לאחר תהליך עכול שמאפשר חדירת חמרי מזון בסיסיים, שהם תוצרי הפירוק, אל תוך הגוף. גם הקרקרים מהשיפון וגם הלחם אינם בעייתיים לעכול לגוף האדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)