היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    שון
    20/12/2010

תודה רבה על התשובה המהירה
    רציתי לציין שאני עוסק בספורט אירובי אופניים, 35 דקות 3 פעמים בשבוע, משקולות פעמיים בשבוע משקל נמוך הרבה חזרות.
    שחייה 25 דקות חמש פעמיים בשבוע.
    לא הבנתי עים זה בסדר המשקל שלי 87 או לא .
    המאסה את אומרת 25 וזה תקין עים הבנתי נכון?
    אני נראה חטוב ואטלטי בסך הכול טיפה בטן שלא ניתן להיפטר ממנה טיפה טיפה לא משהוא רציני.
    הייתי אצל דיאטינית לפני שנתיים כאשר שקלתי 95 כפי שציינתי והיא על המשקל של 95 אמרה שזה בסדר והמשקל שהיה 72 הוא לא ריאלי ולא יכלתי להחזיק אותו.
    בכול אופן מאז ירדתי למשקל 87.
    אני לוקח ב 12 ויטמין בכדור . אומגה שלוש.
    בדיקות דם תקינות .
    רציתי לומר שאני לא מרעיב את עצמי אוכל בבוקר 2 פרוסות עים גבינה לחם קל גבינה לבנה 5 אחוז
    בעשר אחרי האימון פרי
    צהריים כוסמת או אורז מלא או ירקות מוקפצים עים שמן זית וחזה עוף רצועות או מרק ירקות דלעת קישוא פטרוזיליה.
    בארבע פרי וארוחת ערב או שאני לא רעב או שאני אוכל 2 פרוסות לחם קל חיטה מלאה עים סרדין או ביצה קשה .
    וזהו חוץ מהג'חנון שאמרתי לך והסוכריות גומי האלו. אבא שלי המליץ לי במקום הסוכריות גומי לעבור לחטיפי בריאות ו מה את אומרת זה נורא הסוכריות גומי אני מת על זה
    תודה מראש שון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• נראה שאתה מסתדר

עינת לב ארי
    20/12/2010

מצויין ויודע מה טוב לגופך.
    המשקל שלך מצויין ולא צריך מספרים כדי לדעת זאת (למשל BMI). אם אתה חטוב ומרגיש טוב עם עצמך, זה על הכייפק. קפלונת בבטן דרך אגב, קימת כמעט אצל כל האנשים גם אלו החטובים. חבל להגיע למשקל נמוך יותר בשביל לטפל בכך. המשך במה שאתה עושה כולל הפעילות הגופנית שלך.
    וזה ממש בסדר לאכול מידי פעם חלבה או סוכריות גומי. לא מומלץ אך גם לא "רעל".
    בהצלחה.
    עינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו