עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    יפית
    21/12/2010

בת 38 גובה 160 משקל 67 לפני 10 שנים עליתי במשקל עשרה קילו אחרי שתי לידות ומאז אני במעגל ודילמה של מילה קוראים לה דיאטה ניסיתי כמה פעמים לעשות דיאטה וירדתי לפני שנה ל60 קילו והייתי מאוד מרוצה מהמשקל שלי והייתי משוכנעת שהדרך לחיים טובים ובריאים צריכים להיות בשלוש מילים תזונה בריאה וספורט הבעיה שלי שאני יודעת מה בריא ומה מסוכן לבריאות אני מנסה חודש לעשות דיאטה ולא מצליחה אני מורידה ועולה בחזרה התפריט שאני עושה בזמן דיאטה הוא תפריט בריא ומאוזן נתנה לי דיאטנית לפני שנה בשילוב עם ספורט
    אודה לכם אם מה תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

סיון דוד
    27/12/2010

שלום יפית
    ייתכן שמשקל של 60 ק"ג אינו מתאים לך בשלב זה ואת צריכה לכוון למשקל של 62-63 ק"ג ולשמור עליו.
    אני מבינה שאת בעלת ידע בעקרונות תזונה נכונה אך נראה כי את צריכה לשפר את הרגלי התזונה שלך . אני ממליצה לנסות שוב להיפגש עם דיאטנית שתלמד אותך על הרגלים טובים יותר לאורח חיים בריא ולא רק מה ומתי לאכול.
    ייתכן שאת צריכה ליווי ומעקב לטווח ארוך, או אולי במסגרת של קבוצה. אל תוותרי והביני כי כראה חסר לך הידע והאמצעים לשיפור הרגלים והידע שלך אינו מספיק על מנת שתצליחי לבד . וכמו שהמלצתי לך- נסי לכוון לירידה קטנה יותר אבל בטוחה - הסתפקי בירידה של 5% ממשקלך ואני בטוחה שתהיי מרוצה .

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו