מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום,אני חייבת עזרה.!דור08/12/2007
שלום..אני נערה ואני שוקלת 57 והגובה שלי הוא 1.60.
אני בדיאטה מסודרת כבר חודשיים ואני בקושי מצליחה לרדת במשקל..ואני כ"כ מיואשת כבר.
אני אוכלת ארוחות בריאות,הפסקתי לשתות מוגז,בצקים ומתוקים.
אני רוצה לפרט לך מה בערך אני אוכלת בכדי שתוכלי לעזור לי לדעת למה אני לא מצליחה לרדת במשקל.
ארוחת בוקר-חביתת ירק עם ירקות.
ארוחת הצהריים(בשתיים וחצי בערך) אני אוכלת בשר עוף עם סלט בלבד.(בלי אורז,פתיתים וכדומה..)
בשעה 5 אחרי הצהריים אני אוכלת פרי.(תפוח,אפרסמון)
אחרי זה אני אוכלת בטטה עם ירקות.(ב5 וחצי).
בשעה 8 בערב אני אוכלת בטטה עם ירקות בלבד.
וכל זה עם הרבה מים,ובעיקר לפני כל הארוחות.
אני לא עושה ספורט בכלל..אבל אני אוכלת בריא,ובשעות מסודרות!
אז למה אני לא מצליחה לרדת במשקל?בבקשה תעזרי לי..אני כבר מיואשת.תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תתיאשי
רוני גוטליב08/12/2007הסוד באורח חיים בריא ובהרזייה הוא ההתמדה!
ה BMI שלך, מדד מסת הגוף הינו 26. (מסת גוף תקינה הינה בין 20-25, ואת יכולה לראות שאת, ב26 קרובה לגבול התחתון בטווח, כך שאין לך מה להיות טרודה ממשקלך- הוא תקין לגובהך. לפי התפריט שתארת את אכן אוכל מסודר,בריא ומגוון. אני ממליצה לך להמשיך ולהתמיד באורח החיים הזה- ואם תרצי בכל זאת להאיץ את הירידה במשקל- כדאי להוסיף גם פעילות גופנית מסודרת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נכונה מעבר לדברי עדוד
אהרון09/12/2007בתשובה הקודמת החישוב מוטעה. BMI שלך הינו 22.25 ולא 26.
טווח BMI 20-25 הוא נכון לגבי גברים בוגרים ולא נערות מתחת לגיל 18. אם גילך בסביבות 15 את באמת בגבול העליון לפי החישוב הנכון. אם פחות, אזי מעבר לגבול ורצונך לרזות הינו מוצדק.
כמה הערות לגבי התפריט:
בוקר: חביתה מביצה אחת + חלבון ביצה על טפלון ללא שמן
צהריים: עוף אחרי שהעור הוסר לפני הבישול (מומלץ צליה). הסלט צריך להיות גדול בלי רוטב מלבד לימון ומעט אבוקדו. הוסיפי גם ירקות מבושלים (ללא שמן) יחד עם העוף.
אין צורך בבטטה פעמיים ביום.
אני לא רואה מוצרי חלב וזה חשוב. אכלי למשל בארוחת ערב חצי גביע קוטג' 3% עם פרוסת לחם קל מלא (אפילו שתיים) בלווי הרבה סלט.
את לא מצליחה לרדת בגלל שהמסה שלך יחסית נמוכה ובגלל העדר מוחלט של פעילות אירובית הגוף שלך מסרב להפרד מהשומן, על ידי חיסכון בהוצאת אנרגיה במסגרת חילוף החומרים הבסיסי. במשקל שלך יהיה קשה לרזות ללא פעילות גופנית אפקטיבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)