מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפריטאני03/01/2011
גובהי 1.57 ומשקלי 58.....בת 35
אני רוצה לשקול 55 אבל קצת קשה לי להוריד ממה שאני אוכלת ....מה דעתך?
בוקר-נס קפה+כפית סוכר וחלב 1%
פרוסת לחם מלא+חצי קופסת קוט'ז 3%+ירק
לפני הצהריים-נס קפה+כפית סוכר וחלב 1%
יוגורט+מעט קורנפלקס= 150 קלוריות
צהריים- אורז+עוף+סלט \2 פרוסות לחם+חזה עוף+טחינה+סלט
אחר"צ-נס קפה+כפית סוכר וחלב 1% + 1 פרוסת לחם מרוחה בדבש+טחינה\עוגיה קטנה
ערב- 3 פרוסות לחם+גבינה+סלט+ביצה
לילה-3 פירות\מעדן
שותה 2 ליטר מים במהלך היום ועושה הליכה בשיוב ריצה 4-5 פעמים בשבוע 40 דקות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זמן את בתפריט זה?
עינת לב ארי04/01/2011ןמה התוצאות? האם את אוכלת כך גם בשבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשישבת לא מקפידה
אני04/01/2011בשישי מקפידה אבל בערב אוכלת ארוחה מלאה כולל פרוסת עוגה.
בשבת פחות מקפידה,אך יחד עם זאת לא "משתוללת"
אני כבר יותר משנה....בתהליך זה ושומרת על משקלי-לא עולה!
אבל בהחלט אשמח להגיע למשקל 55* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשישבת לא מקפידה - תגובה
עינת לב ארי04/01/2011אז התפריט טוב, רק תקפידי גם בשבת כולל להוריד את פרוסת העוגה ותראי מה קורה. ייתכן וזה יספיק לך כדי לרדת למשקל שאת חושבת שמתאים לך ( שדרך אגב, לא בטוח שזה כך כי צריך לדעת מה אחוז השומן בגופך ועוד..).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)