מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח שרווליעל הצפונית08/01/2011
שלום,
אני בת 45 שוקלת 110 וגובהי 160ס"מ.
למודת דיאטות כל חיי,גם כשמורידה קצת,לא מצליחה לשמור ועולה חזרה.
כבר מיואשת כי יש לי גם סכרת ולחץ דם גבוה.
הומלץ לי על ניתוח שרוול ושמעתי על רבים שעשו והצליחו.
מה דעתך על זה? האם זה באמת הפיתרון בשבילי והאם זה מבטיח לי שלא אעלה שוב במשקל?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול - תגובה
עינת לב ארי09/01/2011שלום לך.
אכן ניתוחים בריאטרים ( "קיצור קיבה" )למטרות הרזיה הופכים ליותר ויותר פופולריים, הן בקרב העוסקים בטפול בהשמנה והן בקרב הסובלים מעודף משקל קיצוני.
ניתוח שרוול הוא ניתוח בו הופכים את הקיבה שבנויה כמו שק ל"שקית" קטנה ומאורכת המוגבלת ביכולתה לקלוט מזון. הניתוח מצמצם משמעותית את כמות המזון שניתן לאכול בארוחה אחת לכדי כחצי כוס בחודשים הראשונים ועד לנפח של כוס לאחר מספר חודשי החלמה.
הניתוח לא מתאים לכל אדם. מאוד תלוי מה הרגלי האכילה הנוכחיים שלו שגורמים לעודף המשקל ומצבו הבריאותי.
כדיאטנית אני מצלווה מטופלים רבים לאחר ניתוחים בריאטרים כולל ניתוח שרוול, שלפחות על פי תפיסתי וניסיוני הוא מאוד יעיל. אך יש לציין כי אין מספיק מחקרים וזמן מעקב ארוך אחרי אלו שעברו את הניתוח. כמו כן, במקרים שעודף המשקל נובע כתוצאה מהפרעת אכילה, חשוב ביותר לטפל גם בהיסט הרגשי ( והוא קיים כמעט תמיד).
על מנת לדעת אם זה הפתרון הראוי בשבילך רצוי להתייעץ עם רופא המשפחה המכיר אותך שנים רבות ועם כירורג המתמחה בכך. תצטרכי לעבור ועדה מאשרת של קופת החולים אליה את שייכת והם אלו שיחליטו אם הניתוח יכול לסייע ולהיות הפתרון עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)