על סף היאוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על סף היאוש
    ליאת חבד
    09/12/2007

שמי ליאת ואני בת 26 בגובה 158 ומשקל 61,,,במשך חודשים ארוכים אני נאבקת אנושות לרדת במשקל
    ישנם ימים שאני פשוט שאני ממש מתיאשת ודומעת לאזרה
    אמא שלי כבר לא יודעת מה לעשות וגם אני לא הופנתי לדיאטנית שלא עזרה כלל וכלל
    אני אפרט מה אני אוכלת בבוקר אני אוכלת 3/4 אול בראיין וחצי כוס חלב אחריי 3 שעות ירקות כגון מלפפון גזר ועגבניה טריים או תפוח צהריים אני אוכלת כל יום ב 13:00 2 פרוסות לחם קל עם כף חומוס ונקניק וירקות חיים ובערב מרק או ירקות מבושליים או טריים
    אני לא אוכלת מתוקים או שותה מוגזים עם אני צורכת מתוק זה רק פרי יבש(תמרים לא ממותקים)
    אני שותה 2-3 ליטר מים היום
    כולל תה +קפה
    ואני מידי יום הולכת כ70 דקות +60 דקות בחדר הכושר
    בבקשה אני זועקת לעזרה חברה הציעה להקיא זה עוזר לה
    אבל זה לא מה שאני רוצה לעצמי
    בבקשה אני נואשת לא יודעת מה לעשות ופונה אליכם תנו לי תשובה
    ני על סף יאוש
    תודה מראש
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    על סף היאוש

הוספת תגובה

• חס וחלילה ועוד פעם חס וחלילה!

אהרון
    09/12/2007

שלא יעלה בדעתך לקבל את העצה של החברה שלך. מצבך לא הכי טוב אבל גם לא עד כדי כך גרוע שיצדיק לסכן את הבריאות ולגלוש לבולמיה. בסך הכל את קצת מחוץ למשקל התקין.
    לפי מה שאת כותבת,את אמורה לרזות. האם את צמחונית? אינני רואה מוצרים מן החי מלבד קצת חלב בבוקר. אם את לא צמחונית אציע לך דיאטת חלבונים לזמן מוגבל. ייתכן שזה יעבוד.
    האם ידוע לך משהו על בעיות אנדוקרינולוגיות כגון תת פעילות בלוטת התריס? מה התפריט שקבלת מן הדיאטנית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ????

ליאת חבד
    14/12/2007

עם אפשר לקבל עוד מידע על מה שרשת לי...
    על סוג הדיאטה???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת

אהרון
    14/12/2007

אני מציע לך דיאטה שאמורה לתת תוצאות מוחשיות ומעודדות לקראת מעבר לתזונה נכונה ומאוזנת.
    דיאטת החלבונים של ד"ר סטילמן
    =====================
    הדיאטה בנויה על אכילת חלבונים בלבד, ללא שומנים והיא מוגבלת לשבוע עד 10 ימים. כדאי לזכור שהשומן נחוץ לבריאות ובייחוד לעור.
    הכרח לשתות לפחות 12 כוסות מים ביום.
    מותר לאכול ללא הגבלה:
    בשר רזה על כל סוגיו וחלקיו כולל עוף והודו (ללא העור) - מבושל או צלוי ללא שומן.
    דגים על כל סוגיהם, מבושליחם או אפויים ללא שומן
    ביצים בכל הצורות, ללא שומן
    גבינה לבנה רזה.
    ירקות: מותר חסה ומלפפון - סלט בינוני פעמיים ביום. (ללא שמן)

בדיאטה זו מתפרקים עודפי השומן לחומצות שומניות המספקות לגוף חום ואנרגיה במקום הפחמימות שאין הוא מקבל. נוצרת פסולת רבה ועומס רב על הכליות. לפיכך יש חשיבות עצומה לשתיה מרובה.
    אני באופן עקרוני מתנגד לדיאטה הזאת ותמיד מעודד דיאטה מתונה, מאוזנת ומגוונת. לאור המצב והיאוש אני ממליץ לך לתקופה מוגבלת כאמור, בתנאי שבריאותך תקינה. אם אינך בטוחה בכך מומלץ להוועץ ברופא שלך.
    בתום הדיאטת הבזק שתוריד לך איאלו קילוגרמים צריך לעבור בהדרגה לדיאטה מאוזנת.
    אם תרצי, אוכל בבוא הזמן להדריך אותך בשלב הבא.

הפעילות הגופנית שלך טובה ומתאימה. את 70 הדקות של הליכה מומלץ לפצל לפעמיים ביום ולהגביר את הקצב.

עלי (לא במשקל!) והצליחי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

רוני גוטליב
    09/12/2007

שלום ליאת
    לפי התאור שלך את מנסה להרזות זה זמן רב.
    את מתארת כי את אוכלת בריא מאוד וגם כי את עוסקת בפעילות גופנית (אם כי לטעמי היא רבה מדי ועשוייה להזיק- שימי לב שההמלצה הינה לצאת לפעילות של 40-50 דקות הליכה או פעילות ארובית אחרת, ואין צורך ב 70 דקות+ שעה של אימוני כוח).
    אייעץ לך, שאם תתמידי בפעילות ובתזונה (אם היא בדיוק אבל בדיוק כפי שאת מתארת) בסבלנות, את תרדי במשקל בצורה בטוחה ומתונה.
    הקאות אינן בריאות, הן מזיקות לגופינו, לעור הפנים ולשיניים. הן יוצרות חסרים תזונתיים ועלולות ליצור מחלות נוספות. הקאות, גם אינן מסייעות בהרזייה, להפך- הן יגרמו לגופך לעצור את הירידה במשקל. הזהרי מהן.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקשת לדעת

ליאת חבד
    17/12/2007

שלום לך
    היתי מאוד רוצה לדעת מה המשקל מאידיאלי שלי
    הגובה שלי הוא 1.58 ואני בת 26 מיבנה גופי הוא בינוני ואני שייכת לעדה הברזילאי
    והיתי רוצה לדעת העם באמת יש קשר בין בעדה למיבנה הגוף??? ולמישקל???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טווח תקין, משקל אידאלי

אהרון
    18/12/2007

טווח תקין: 47-62 ק"ג
    משקל אידאלי: 54 ק"ג

מה זה עדה ברזילאית? בברזיל ישנם לבנים, שחורים, ובעיקר מעורבים. לאיזו קבוצה את שייכת?
    כמובן שיש הבדלים במבנה הגוף בין גזעים שונים, אפילו בין אנשים השייכים לאותו גזע שמוצאם באזורים שונים. למשל יש מבנה גוף מכונה "ים תיכוני" (אגס) ומבנה סקנדינבי (תפוח)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המישקל שלי

ליאת חבד
    18/12/2007

אני שוקלת 61
    ואני שייכת למולטי המעורב...ואני לא יודעת מה זה אגם או תפוח
    המותן שלי הוא 70.5 וישבן 96
    אני ממש מעריכה אותך על כל המידע הזה
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבנה גוף שלך

אהרון
    18/12/2007

הינו בהתאם למוצא. אופיני אגן רחב, ישבן בולט ויריכיים יחסית עבות. זה נקרא צורת אגס, להבדיל מצורת תפוח שמאופינת בחלק תחתון צר וחלק עליון בולט יותר. מבחינה רפואית צורת אגס בריאה יותר. מבחינה אסטטית זה עיניין של טעם. אין דרך לשנות את מבנה הגוף שלך, זה נתון גנטי, גם לא תוכלי לרזות רק בחלקים שאת רוצה. עם ההרזיה הכללית יחול שפור בכל חלקי הגוף. מומלץ גם לבצע תרגילים אפקטיביים לחזוק ועיצוב השרירים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו