שמנה תמיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמנה תמיד
    אנה
    27/02/2011

היי :)
    קשה לי מאוד
    כל החיים אני שמנה
    3 פעמים ירדתי 10 קילו ועליתי אותם, הייתי מלא אצל דיאטנית ואני כבר יודעת בדיוק תפריטי דיאטה והצלחתי לרדת 12 קילו פעם אחרונה
    שמעתי על חלי ממן ועשיתי את התפריט שלהם, אבל צריך לקנות מלא ולא לפספס אף פרי ולא מעדן וקשה לי ככה לא תמיד יש לי אוטו לנסוע לסופר והם יקרים גם
    אני ממש שמנה שוקלת 99 גובה שלי 1.68. וממש קשה לי, לא מתלבשת יפה כל החברות שלי הולכות לקניות ואני פשוט לא רוצה לקנות לכלום :(
    השאלה שלי, אם אעשה את התפריט הזה, שאוכל לעשות הכי ארד במשקל?
    בוקר נס קפה עם כפית סוכר וחטיף אנרג'י
    צהריים מעט מעט ממה שאמא הכינה
    ארוחת ארבע סנדוויץ לחם קל וגבינה לבנה 5 אחוז
    ערב כנ"ל ובערב תפוח ולישון
    ובהמשך היום מלא מלא מים, והליכה של 3-4 פעמים בשבוע של 45 דקות
    האם אוכל לרזות ככה? תוך כמה זמן אוכל לרדת 30 קילו ככה בערך? :\
    אני מיואשששששת בקשה תענו לי :(
    ועוד שאלה קטנה. האם יש הבדל בין חלב 3 אחוז ל1 אחוז כשעושים דיאטה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמנה תמיד

הוספת תגובה

• שמנה תמיד - תגובה

עינת לב ארי
    28/02/2011

שלום אנה. לא ציינת בפנייתך בת כמה את, אך אני מניחה שאת צעירה מכיון שאמא שלך מכינה את האוכל בבית.
    נשמע כי את מאוד סובלת: את מתארת דימוי גופני ודימוי עצמי נמוך שקשור למשקל שלך ואלי גם לדברים אחרים וגורם לך שלא לצאת ולהתלבש יפה, ובנוסף את מתארת ניסיונות רבים לירידה במשקל, שרובם אגב הצליחו ( זה לא ממש קל להוריד אפילו 10 ק"ג), אך הסתיימו בעלייה מחודשת של ק"ג, דבר שגורם לך להרגיש עוד יותר רע עם עצמך.
    ואני שואלת: גם אם את כבר יודעת להרכיב לעצמך תפריט דיאטה, האם עוד דיאטה תעזור ? אולי את צריכה משהו אחר? אולי טפול אחר שייגע גם בסיבות שבגללן, כשאת לא "בדיאטה" את זוללת באופן כזה שגורם לך לעלות ליותר מ90 ק"ג, ובשביל זה צריך לאכול ממש המון , לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו