לא מצליחה להרזות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להרזות..
    חגית
    06/03/2011

היי שמי חגית אני בת 16.5 ואני מנסה להרזות כבר המון זמן ולא מצליחה... יש תקופות שאני מורידה בכמויות של האוכל למשך תקופה מסויימת וכאשר אני חוזרת לאכול רגיל אני משמינה הכל בחזרה.. אני שוקלת 67 ואני 1.70..
    ביום יום אני אוכלת בדרך כלל סנדוויץ בבית ספר מלחמניה עם חביתה וירקות ותפוח בצהריים מה שיש בבית בדרך כלל זה פסטה בולונז או שניצל אורז סלט וצ'יפס או פלפל ממולא עם סלט ועוד.. בין לבין אני אוכלת או חטיף או עוד תפוח ובערב או סלט עם טוסט או קורנפלקס כריות ולאחר מכן בדרך כלל מעדן "דני".
    כאשר אני מורידה משהו ממאכלים אלו אני מרגישה חוסר לאחר תקופה מסויימת ושאני חוזרת לאכול אותם אני משמינה הכל בחזרה..
    הייתי רוצה שתגידי לי אם יש משהו שאני יכולה לשנות בתפריט שתעזור לי במהלך ההרזיה או להוריד משהו מהתפריט?
    תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה להרזות..

הוספת תגובה

• לא מצליחה להרזות.. - תגובה

עינת לב ארי
    06/03/2011

לא , את לא יכולה להוריד מהתפריט כי אז תכנסי לחוסר ואכילה מפצה שתעלה אותך במשקל. אולי תוסיפי פעילות גופנית , זה יעזור לך לייצב את המשקל חוץ מזה משקלך תקין לגובהך. אם את רוצה ייעוץ יותר מפורט פני לדיאטנית בקופת החולים אליה את שייכת.
    בהצלחה.
    עינת לב ארי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

חגית
    06/03/2011

אך יש דברים שאני יכולה לשנות בתפריט שהם פחות קלוריות ושהם יעזרו לי להוריד במשקל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

עינת לב ארי
    06/03/2011

לא, אין צורך, תוסיפי עוד ירקות וקצת שמן זית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו