מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורח חיים בריאחן22/03/2011
שלום אני בת 21 גובהי הוא 1.65 ואני שוקלת 73, פעם כבר עשיתי דיאטה והגעתי ל60 ק"ג. אבל אחרי הדיאטה התחלתי לחגוג כמו שאומרים גרתי בדירה עם חברות והגעתי ל90 ק"ג, מכיוון שהגוף התרגל לדיאטה הוא העלה מאוד מהר. ואז עשיתי שוב דיאטה ירדתי 17 קילו וממש קשה להמשיך אני כל הזמן מנסה ונשברת. השאלה איך אני משנה לעצמי את התפיסה שגם שאני ירזה אני ישמור על זה כאורח חיים ולא כדיאטה זמנית . תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורח חיים בריא - תגובה
עינת לב ארי22/03/2011את צריכה ייעוץ אישי ולא דרך האינטרנט. אנשים לא עולים 30 ק"ג רק כי הם חוגגים לאחר דיאטה. זה אומר כי לאוכל יש תפקיד מרכזי בחיים שלך וצריך לבדוק מה זה מחליף? על אילו מצוקות זה "יושב" על אילו רגשות, תסכולים וסבל? איך אפשר לעבור ל"דבר" בשפה אחרת המבטאה רגש ולא רק דרך אוכל?. לדעתי,
את לא יכולה להמשיך לרדת במשקל לא רק בגלל המעצורים הגופניים כי אם גם בגלל העובדה שלא טיפלת בבסיס הבעיה שלך ואת זה אי אפשר לעשות דרך פורום כי אם רק דרך טפול אישי.
צר לי אם לא עניתי בכיוון אליו כיוונת ( דרך האוכל) אך אני בטוחה כי אם תגיעי לדיאטנית מומחית להפרעות אכילה היא תוכל לסייע בידך.
בהצלחה
עינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)