לצוות המומחיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לצוות המומחיות
    ליהי
    03/04/2011

אני בת 35 ולאחר עלייה יחסית משמעותית במשקל (לאחר הפסקת עישון)ועקב כך עלייה בכולסטרול הרע,"שקלתי" לחזור וליטול את תואם הקסניקל,את ה"alli" ,שנמכר בחו"ל ללא מרשם,כפי הידוע.
    ידוע לי שהקסאניקל הוא 120 מ"ג לעומת התואם שהוא רק 60 מ"ג ולכן יש להכפיל את הכמות.
    הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם על הכדור ועל אופן השימוש בהנחה שאקנה את התרופה בחו"ל וכמובן אשלב אותו עם תזונה נכונה וספורט.
    והאם ניתן לקחת אותו במקביל לשימוש בלוסטרל.
    אודך על התשובה המפורטת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לצוות המומחיות

הוספת תגובה

• לצוות המומחיות - תגובה

עינת לב ארי
    03/04/2011

הי ליהי. אכן אנחנו מומחיות אך לא בתחום התרופות. לקבלת תשובה לשאלתך יש לפנות לפורום מתאים: ייעוץ רפואי או רוקחות. זאת במיוחד לאור העובדה שאת מטופלת בלוסטרל.
    אשמח לעזור בתחום התמחותי: תזונה והתנהגות.
    בנוסף: קסינקל איננה תרופה המיועדת , על פי מיטב ידיעתי, לטפול בכולסטרול. כמו כן, פרופיל כולסטרול בעייתי לא בהכרח נובע מעליה במשקל הגוף אלא מייצור פנימי שלא תמיד קשור בתזונה ובאורח החיים. תזונה מתאימה ופעילות גופנית יכולה לסייע אך אם אין השגת איזון בערכי הכולסטרול הרי אז יש לשקול שמוש בתרופות.

יום נפלא.
    עינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו