לא עושה דיאטה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא עושה דיאטה.
    שושנה
    02/05/2011

שלום, אני בת 24 אחרי שתי הריונות ולידות רצופים שבמהלכם העלתי כ-13 ק"ג ביחד.נתונים- גובה כ-1.60 ומשקל 93 ק"ג.
    מאז ומעולם לא הייתי רזה אבל אף פעם לא שנאתי את המראה שלי כמו עכשיו ובטח לא הייתי מודאגת בריאותית.
    הבעיה האמיתית היא שאני שונאת דיאטות אני רק קוראת תפריט אני מקבלת בחילה מעצם המחשבה להתחיל דיאטה, ביום צום אני פחות רעבה מאשר כשאני מחליטה לעשות דיאטה תמיד התחמקתי מלקחת את עצמי בידים ולעשות דיאטה נורמלית בגלל זה. אם כבר ניסיתי אז רק דיאטות בזק למיניהם כדוגמת דיאטת כרוב שעבדו מצוין. אני צריכה תוצאות מיידיות אין לי חשק לתהליכים ארוכים במיוחד שאין לי מושג מה יהיה סופם מבחינת זמן ותוצאה. חשוב לצין שכן הלכתי לדיאטנית שהסכימה שאני בעודף משקל אבל כשאמרתי לה מה אני אוכלת התקשתה לבנות לי תפריט כי מה שאני אוכלת הכיל את כמות הקלוריות המומלצת ולא היה לה מה להוריד או לתמרן. עוד יש לצין שעד ההריונות לא עליתית במשקל כ-6 שנים אבל כמו שאמרתי תמיד הייתי בעודף ועכשיו אני בעודף שמבהיל אפילו אותי! אשמח לעצה אם יש כזו...תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא עושה דיאטה.

הוספת תגובה

• לא עושה דיאטה. - תגובה

עינת לב ארי
    02/05/2011

הי שושנה.
    אכן את סובלת מעודף משקל גבוה יחסית לגובהך ואפשר להבין את הקושי שלך לקבל את גופך במצבו הנוכחי ואת כך שאת מודאגת בריאותית.
    העניין הוא שאת מחפשת עזרה דרך פורום וזאת לאחר שהיית כבר במפגש אצל דיאטנית שעל פי דברייך לא עזרה לך לפתור את הבעיה.
    המעט שאני יכולה להציע לך מבלי להכנס לדיאטות והגבלות קלוריות ( ואני ממש מבינה את הסלידה שלך מתפריטים..) זה רק להתחיל לרשום מה את אוכלת ושותה בצורה מדויקת כולל את הכמויות ואת הרגשתך הכללית ( מצב רוח, עייפות, רעב). רישום מזון נותן תמונה עדכנית להרגלי האכילה האמיתיים שלך ויהוה כלי עזר לאבחון הבעיה. לאחר שבוע תכתבי לנו שנית.
    בהצלחה.
    עינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה זה מה שאת אוכלת כל הזמן

דני
    26/05/2011

כדי לרדת במשקל (או יותר נכון, כדי להוריד את השומן המיותר) לא חייבים לעשות פעילות אירובית או להיות באיזה "דיאטה" רצחנית. אני השתתפתי בקבוצת מיקוד שבדקה תפיסה חדשה בנושא ואני יכול להעיד כי ההצלחה הייתה גדולה. ספר בנושא ("המדריך האחרון") היה צריך לצאת לשוק, מומלץ!!!
    זה נכון, זה לוקח זמן (תלוי מה תעשי ואיך), אבל התוצאות מובטחות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו