מידע רפואי
פורומים
- בעיות מפרקים, החלפת מפרק, בעיות ברכיים
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- פסיכותרפיה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- שימור פוריות
- רפואת ספורט
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- גניקולוגיה - רפואת נשים
- גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- הפרעות שינה ועייפות
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- אובדן של כושר עבודהשירה22/02/2018
שלום, אני מעוניינת לתבוע את ביטוח הפנסיה סעיף אי כושר עבודה.
אני בוותק מיזה כשבע שנים ברציפות באותה חברת ביטוח.
יש לי כרגע אי כושר עבודה עקב החמרה מבעיה רפואית קיימת.
אין לי את הטפסים שחתמתי במועד ההצטרפות.
ביקשתי העתק מחברת הביטוח וגם להם אין.
חברת הביטוח לכרגע דוחה את תביעתי מסיבה של מחלה הייתה קיימת מלפני הצתרפותי לביטוח.
אני לא זוכרת מה הצהרתי בחלק של מצב בריאות.
ולהם אין העתק.
מותר להם לדחות אותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדן כושר עבודה
מאיה יעקוביאן23/02/2018אני סבורה שחברת הביטוח תתקשה מאוד לדחות את תביעתך ללא הצהרת הבריאות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתימה על ויתור סודיותעידו22/02/2018
שלום, אני מעוניין לתבוע אובדן כושר עבודה
בטפסי התביעה יש לחתום על ויתור סודיות רפואית
1. האם חובה לחתום על הסעיף?
2. חברת הביטוח מבקשת ויתור סודיות כדי להוציא תיק רפואי שלי?
3. ויתור סודיות יהיה רק עבור חברת הביטוח או שהם יעשו עוד שימוש במידע?
אשמח להסבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויתור סודיות
מאיה יעקוביאן22/02/2018חברת הביטוח לא תטפל בתביעה ללא חתימתך על ויתור סודיות רפואית. חתימה זו, תאפשר להם למשוך חומר רפואי מקופ"ח או מכל גורם רפואי אחר. הם זקוקים לכך בכדי שיוכלו לבחון את חבותם לתשלום התביעה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אילו ביטוחים יש לעשות?אול05/02/2018
שלום מאיה,
יש לי רק ביטוח פנסיוני מעבודנ. רוצה לעשות ביטוחים נוספים. רק מה לא יודעת ממה להתחיל ולאיזה להתחבר. אני מתעניינת ברפואה משלימה כמו צמחי מרפא ויעוץ עם מטפלים בתחום, מטופלת הרבה אצל רופא שיניים, וזקוקה ליעוץ של מומחה וסל הריון. והאם ביטוח נגד מחלות קשות יכול לבטח במקרה ויש במשפחה חולי סרטן(שד וכבד) מה הפרמייה ביחס לאחרים? ואם ממצא כמו ציסטה בשד שבמעקב יכולה גם לעלות פרמייה של הביטוח?
אני בת 35 נשואה ואם לשני קטנים.
ממה להתחיל ואיזה ביטוחים עליי לעשות על מנת לקבל החזרים ולבטח את עצמי בריסק ומחלות קשות?
אשמח לתשובתך
תודה
א'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוחים
מאיה יעקוביאן06/02/2018א' שלום,
ביטוח מחלות קשות הנו ביטוח המעניק פיצוי כספי מוסכם מראש במקרה של גילוי מחלה קשה. אם יש היסטוריה משפחתית וציסטה בשד, הדבר יכול להוביל להחרגה על סרטן שד או שחברת הביטוח תבקש תוספת פרמיה בגין ביטוח הסיכון.
סל הריון ורפואה משלימה, תוכלי למצוא כמעט בכל חברת ביטוח בהיקף כזה או אחר. לרוב, שירותים אלו הם חלק מנספח אמבולטורי, אשר לא ניתן לרכוש כמוצר בפני עצמו, אלה כתוספת לפוליסה אחרת.
הנני מליצה לך לרכוש ביטוח המעניק כיסוי מירבי להשתלות איברים בחו"ל, ניתוחים וטיפולים מיוחדים בחו"ל, תרופות אינן בסל הבריאות ותרופות בהתאמה אישית. אם מבחינה כלכלית יש באפשרותך לרכוש ביטוח רחב יותר, תקני גם כיסוי לניתוחים פרטיים וטיפולים מחליפי ניתוח ועל בסיס כיסויים אלו, תוכלי לרכוש את הנספח לשירותים אמבולטוריים.
לגבי ביטוח שיניים - לצערי, לא ניתן לרכוש ביטוח זה באופן פרטי, אלה רק במסגרת ארגון או קבוצה (למשל דרך מקום עבודה המאפשר זאת).
חשוב שתפני לסוכן ביטוח שיוכל לתת לך מידע מפורט ותר ולהציע לך הצעות קונקרטיות ממספר חברות ביטוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלות..
אול08/02/2018תודה!
אשמח לדעת מה כוונתך החרגה למחלת סרטן? והאם יעוץ עם מומחה מתחום רפואה לא קונבציאונלית יכולה להיכלל בפוליסת בריאות בחלק של יעוץ עם מומחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלות..
אול08/02/2018תודה!
אשמח לדעת מה כוונתך החרגה למחלת סרטן? והאם יעוץ עם מומחה מתחום רפואה לא קונבציאונלית יכולה להיכלל בפוליסת בריאות בחלק של יעוץ עם מומחה?
איך בוחרים סוכן ואיך ניתן להחליפו אם לא מצא חן בעיניי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע
מאיה יעקוביאן11/02/2018במקרה של היסטוריה רפואית או בעיה רפואית קיימת,
חברת הביטוח רשאית לקבל אחת מההחלטות האלו:
1. לקבל את המועמד לביטוח בתנאים רגילים.
2. לקבל את המבוטח לביטוח, כנגד החרגה רפואית אודות הבעיה הקיימת. ההחרגה יכולה להיות עבור כיסויים מסויימים, לדוגמה - רק בגין ניתוחים ובדיקות אבחנתיות והיא יכולה להיות גורפת עבור כל כיסויי הפוליסה.
3. לקבל את המבוטח ללא החרגות, כנגד תוספת חיתומית - תוספת כסף בגין עודף סיכון.
4. לא לקבל את המועמד לביטוח.
אני ממליצה לך לבחור סוכן ביטוח לפי המלצות של אנשים שאת סומכת עליהם. במידה ואת לא מרוצה מהמוכן, את תמיד יכולה לעבור לסוכן אחר. המעבר לסוכן אחר כרוך במילוי טופס החלפת סוכן בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמת מידע
קובי גרינברגר12/02/2018ברצוני רק להוסיף, שישנן חברות ביטוח שמאפשרות לאנשים עם בעיה רפואית קיימת לרכוש ללא החרגות ומגבלות כיסוי מלא להתייעצות עם רופאים מומחים, בדיקות אבחנתיות ורפואה משלימה וגם אין צורך למלא הצהרת בריאות לכיסויים הנ"ל.
בהצלחה
בברכה,
קובי גרינברגר
שחם ביטוח - הבית שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי ביטוח פרטי ויש לי ביטוח משלים של הקופההאמיתית05/02/2018
רופא שאני מעוניינת להתנתח אצלו מכוסה גם בקופה וגם בחברת הביטוח
כנ"ל לגביי בית החולים בו יתבצע הניתוח
דרך מי כדאי לי להתנתח - דרך הביטוח או דרך הקופה?
מה השיקולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח
מאיה יעקוביאן05/02/2018שלום,
יש לבדוק בתנאי הפוליסה הפרטית, האם הכיסוי לניתוחים הוא מהשקל הראשון או מחייב תחילה שימוש בביטוח המשלים.
כמו כן, יש לבדוק, האם בביטוח הפרטי ישנו סעיף המקנה פיצוי כספי במידה וביצעת את הניתוח דרך הביטוח המשלים או במערכת הציבורית.
בסופו של דבר, מה שעתיד להשפיע על קבלת ההחלטה הם 2 דברים:
1. זמינות התור
2. כדאיות כלכלית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תביעת ביטוח פנסיה על אי כושר עבודהשיר21/01/2018
שלום, אולי תדעי לגבי שאלתי הכללית,
במידה ותבעתי את ביטוח הפנסיה סעיף אי כושר עבודה
על לדוגמא פריצת דיסק וקיבלתי קיצבת אי כושר לחצי שנה ולאחר מיכן חזרתי לעבוד בעבודה חדשה ואותה
חברת ביטוח, הביטוח יסירו את סעיף אי כושר לגביל/תסיר את פריצת דיסק מהביטוח?
ואם אשוייך לחברת ביטוח אחרת היא תדע על הפריצת דיסק שבגינה קיבלתי אי כושר מחברה אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תביעת אי כושר עבודה
קובי גרינברגר24/01/2018היי שיר,
ברגע שהצטרפת לביטוח לא ניתן להרע את התנאים לאורך כל תקופת הביטוח . ואם תהיה תביעה חוזרת חברת הביטוח תצטרך לשלם לך שוב.
במידה ותעברי לחברת ביטוח אחרת, תצטרכי להצהיר על פריצת הדיסק ותהיה לך מגבלה על מצב הרפואי שיש לך, ובמקרה ותתבעי, לא ישלמו לך. לכן את חייבת להמשיך להישאר באותה חברת ביטוח.
רק בריאות
בברכה,
קובי גרינברגר
שחם ביטוח - הבית שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיצוי עבור ניתוח בבית חולים ציבורי?איציק19/01/2018
שלום
יש לי ביטוח בריאות פרטי
וארע לי מקרה ביטוח ובמהלך פניה למיון הוחלט על ניתוח דחוף ומיידי, כך יצא שלא השתמשתי בפוליסה שלי לניתוח פרטי,
האם אהיה זכאי לפיצוי?
הפוליסה נרכשה לפנחי כשנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצוי
מאיה יעקוביאן19/01/2018בפוליסה אשר נרכשה לאחר 1/1/2014 אין סעיף המעניק פיצוי במקרה של ניתוח אשר בוצע ללא מעורבות המבטח. סעיפי כיסוי אלו, מצויים בפוליסות וותיקות יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזר על ניתוח קיסרינורית14/01/2018
נותחתי בניתוח קיסרי ב2/1/18 בבית חולים תל השומר. האם מגיע לי החזר מהביטוח הפרטי שלי בפניקס ״קו הכסף״ שכולל ניתוחים? אם כן לכמה לצפות? נותחתי בשלישי ושוחררתי בשבת. חמישה ימים, 4 לילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיסרי
מאיה יעקוביאן14/01/2018נורית שלום,
סעיף פיצוי בגין ניתוח בבי"ח ציבורי, קיים בפוליסות אשר נרכשו עד ל- 1/1/2014. במידה ורכשת פוליסה לפני מועד זה, יש לבדוק בה את סעיף הפיצוי.
ישנם סעיפי פיצוי המעניקים סכום כספי קבוע בגין כל יום אשפוז.
ישנם סעיפים שמפצים באחוזים מסוימים משכר המנתח או מעלות הניתוח כולו.
יש לקרוא את הסעיף הרלוונטי בפוליסה ולפנות לפניקס בתביעה. כחלק מהתביעה יש להגיש את דו"ח סיכום הניתוח.
מזל טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפל החזרים מביטולים שוניםגיא06/01/2018
היי,
יש לי שני ביטוחי בריאות פרטיים. האם אני יכול לתבוע החזר משניהם על אותה קבלה מפגישת ייעוץ עם רופא? או טיפולים אחרים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיא
מאיה יעקוביאן07/01/2018גיא שלום,
ניתן לתבוע 2 ביטוחים בגין אותו כיסוי ביטוחי, אולם לא תוכל לקבל החזר גבוה יותר מההוצאה הכספית שהייתה לך בפועל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומנים בדם-ייקור פוליסת ביטוחאיציק04/01/2018
שלום רב.
אני בן 39 ומתענין כרגע לגבי ביטוח בריאות פרטי.
אני סובל כבר במשך שנים מרמות שומנים קצת גבוהה בדם, וממעיט באכילת שומן רווי.
השאלה שלי, בערך באיזה סכום הדבר יכול לייקר לי את הפוליסה?
כולסטרול כללי 241
hdl 60
ldl 152
טריגליצרידים 143* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומנים בדם - ייקור פוליסת ביטוח
קובי גרינברגר05/01/2018היי איציק,
לגבי פרק ניתוחים וטיפולים מחליפי ניתוח יכולים לדרוש תוספת רפואית שיכולה להגיע עד 50%. יש סוכנים שיכולים להקטין או לבטל בכלל את התוספת הרפואית במידה ויש להם הסדר כזה עם חברת הביטוח. לגבי תרופות שלא בסל הבריאות תהיה רק החרגה ולא תוכל לקבל השתתפות על תרופות להורדת שומנים בדם.
בהצלחה
בברכה,
קובי גרינברגר
שחם ביטוח - הבית שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח שיניים דרך העבודהשי03/01/2018
שלום, היה לי ביטוח שיניים מורחב דרך העבודה. לפני מספר חודשים אושר לי לבצע שתל כירורגי ולאחר מכן מבנה ושתל. עלות הטיפולים כ 5000 שח. הספקתי לבצע את השתל בלבד לפני שפוטרתי. האם אני זכאי להמשיך את הטיפול שאושר לי כשעוד הייתי מבוטח? הביטוח טוען שלא וגם לא מאפשר לי להמשיך את הפוליסה באופן פרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח שיניים
מאיה יעקוביאן03/01/2018שי שלום,
יש לבדוק בתנאי הפוליסה, כיצד מוגדר מקרה הביטוח.
אם מקרה הביטוח הוא הצורך בטיפול - החברה תהא מחויבת לכסותו.
אם מקרה הביטוח מוגדר כביצוע הטיפול בפועל - חברת הביטוח לא תכסה.
באשר לנושא הנוסף, פעמים רבות ניתנת למבוטח האפשרות להמשיך וליהנות מביטוח השיניים הקבוצתי גם לאחר עזיבת מקום העבודה.
מומלץ לקרוא את הסעיף הרלוונטי בתנאי הפוליסה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח בריאות פרטי כאשר אני ברילוקשיין בחו"לרוני17/12/2017
השלום,
בבעלותי פוליסות בריאות פרטיות לי ולבני משפחתי.
אני שוקל לבצע רילוקשיין לחו"ל למספר שנים.
אני יודע שלא אוכל להפעיל את פוליסת הביטוח אם חס וחלילה קרה לי משהו בחו"ל , אבל האם אני יכול להמשיך לשלם את הפוליסה בתקופה שאני בחו"ל (מספר שנים) כך שאם פעם אחזור לארץ , הפוליסות תשארנה תקפות ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רילוקיישן
מאיה יעקוביאן17/12/2017יש לבדוק בתנאי הפוליסה, האם יש התייחסות לזמן שהייה ממושך בחו"ל. ישנן פוליסות בהן לא ניתן לקבל שירות אם המבוטח שוהה למעלה מ X חודשים בחו"ל וישנן פוליסות בהן אין כל התייחסות לנושא, ואז ניתן להמשיך ולשלם על הפוליסה ולקבל כיסוי ביטוחי כששבים ארצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכאות לתגמולי ביטוח על קרע בכתףאבינעם12/12/2017
בבטוח בריאות מופיע הכיסוי -שבר בכתף ולי יש קרע גדול מאוד, שנמשך כבר שנה, האם זה מזכה בתגמולי בטוח? תודה אבינעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בכתף
מאיה יעקוביאן13/12/2017האם מדובר בביטוח תאונות אישיות שמזכה בפיצוי כספי במקרה של שבר בכתף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגמולי ביטוח בריאות לקרע בכתףאבינעם11/12/2017
בבטוח בריאות מופיע הכיסוי -שבר בכתף ולי יש קרע גדול מאוד, שנמשך כבר שנה, האם זה מזכה בתגמולי בטוח? תודה אבינעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בכתף
מאיה יעקוביאן11/12/2017אם מדובר בביטוח תאונות אישיות המעניק פיצוי במקרה של שבר בכתף, לא יינתן פיצוי בגין קרע.
אם מדובר בכיסוי ביטוחי אחר, אנא פרטי ואשמח לסייע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת תשובה לאחר הגשת תביעה לביטוח בריאותאירנה30/11/2017
שלום,
אנ מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי. עשיתי ביטוח בריאות ובמהלך שלושת חודשי הסינון, רופאת הנשים ראתה משהו מוזר שלבסוף התגלה כסרטן מתקם. פניתי לחברת הביטוח על מנת לדעת האם לבטל את הביטוח בגלל שהסרטן יוחרג עכשיו. הגשתי תביעה לביצוע בדיקה גנטית לצורך טיפול בסרטן באוגוסט עם מסמך מסכם מהרופא, החתימו אותי על טופס וויתור סודיות ומאז לא נותנים לי תשובה וטוענים כי עדיין ממתינים למסמכים נוספים מקופת החולים. האם אין זמנים שהם מחויבים להם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות מחברת הביטוח
מאיה יעקוביאן30/11/2017ככל הנראה חברת הביטוח הזמינה את התיק הרפואי שלך מקופ"ח. זה עשוי לקחת כשבועיים שלושה.
חברת הביטוח מחוייבת לתת לך תשובה תוך 21 ימי עבודה מהרגע שקיבלו לידם את מלוא המידע הדרוש להם לבירור חבותם. הם כנראה ממתינים עדיין למידע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
אירנה30/11/2017את התשובה כי הם ממתינים לחומר נוסף אני שומעת כבר שלושה חודשים, האם אין איזשהי הגבלה כאן? האם הם יכולים למשוך כמה זמן שירצו בטענה הזו כי עדיין ממתינים לחומר נוסף? גם מי יודע אם זה נכון בכלל? בינתיים אני משלמת להם סתם פרמיה גבוהה כשיכול להיות שאינני מבוטחת כלל ועדיף היה לי לבטל את הביטוח כשקרה המקרה וזהו. אשמח לעצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצהרת בריאות - ביטוח פרטיגיל27/11/2017
שלום רב.
לא מזמן פניתי לסוכן ביטוח, כדי לקבל הצעה לביטוח רפואי פרטי. אני בן 42.
כדי לקבל חיתום מקדים הוא ביקש ממני למלא הצהרת בריאות מלאה לשתי חברות ביטוח.
האם אין אפשרות למלא רק הצהרת בריאות מקוצרת?
תודה רבה
גיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצהרת בריאות
מאיה יעקוביאן27/11/2017גיל שלום,
לכל חברת ביטוח יש טופס הצהרת בריאות משל עצמה, באמצעותו היא מבקשת לבחון את המועמד לביטוח ולכמת את הסיכון הביטוחי הנדרש.
אין אפשרות למלא הצהרה מקוצרת או הצהרה אחת שתשמש את כלל החברות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?