מידע רפואי
פורומים
- בעיות מפרקים, החלפת מפרק, בעיות ברכיים
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- פסיכותרפיה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- שימור פוריות
- רפואת ספורט
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- גניקולוגיה - רפואת נשים
- גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- הפרעות שינה ועייפות
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- מעבר לחברת ביטוח אחרת - ביטוח בריאותקובי19/03/2017
שלום,
היום יש לי פוליסה "צעירה" יחסית בחברת הראל (הצטרפתי בדצמבר 2015). סוכנות ביטוח הציעה לי מחיר זול יותר בחברת ביטוח אחרת, עם אותם מרכיבים.
בהנחה ומדובר באותם מרכיבים בשתי הפוליסות, האם יש הבדלים בין המרכיבים בין חברות הביטוח (למשל, תקרות הכיסוי) ?
לדברי הסוכנת, בעקבות הרפורמה - אין הבדלים בין מרכיבי הפוליסות בין החברות השונות בעקבות הרפורמה בביטוחי הבריאות, ומשום שהפוליסה שלי "צעירה", היא תהיה זהה לזו שמוצעת לי כעת.
תודה מראש,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר בין פוליסות
מאיה יעקוביאן19/03/2017קובי שלום,
במהלך שנת 2016 חווה עולם הביטוח 2 רפורמות אשר השפיעו על מגוון הכיסויים, היקף הכיסויים ותמחור הפוליסות.
במידה וברשותך ביטוח בריאות והפוליסה נרכשה בדצמבר 2015, ככל הנראה, לא תוכל למצוא היום פוליסה זהה לה.
ייתכן שהפוליסה המוצעת לך היא טובה יותר ואולי פחות טובה, אך אני מאמינה שהיא לא זהה.
חשוב לעבור על תנאי שתי הפוליסות ביסודיות, לבצע את ההשוואה, להבין את ההבדלים ולקבל החלטה מושכלת.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרדת מריכב סיעוד מפוליסת בריאותטל19/03/2017
לאימי יש ביטוח סיוד + ניתוחים ישן שהיה שייך לחב שמשון ועבר למגדל.
אנחנו רוצים להשאיר רק את הסיעוד ולבטל את שאר המרכיבים.
חברת מגדל טוענת שניתן להפריד רק בביטוחים חדשים.
האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרדת ביטוחים
מאיה יעקוביאן19/03/2017במקרה זה, חברת מגדל צודקת. פוליסות ישנות אשר נמכרו כ"חבילה" לא ניתנות לפירוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין לי בטוח בריאות . האם כדאי לעשות ? ואיזהיוני13/03/2017
שלום . אני בן 30 בריא . לא עושה ספורט , לא מעשן
כולם מלחיצים שכדאי לעשות ביטוח בריאות
יש לי מגן זהב של מכבי
האם כדאי לעשות ביטוח בריאות מוזל לפי הרפורמה כדי להשלים את מה שמכבי לא נותנת
האם כדי לעבור למכבי שלי
או ביטוח פרטי נרחב בעלות של 80-100 ש"ח בחודש
אשמח לייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח
מאיה יעקוביאן14/03/2017מומלץ לרכוש לפחות ביטוח אשר נותן מענה לקטסטרופות רפואיות שסל הבריאות ומכבי מגן לא נותנים להם מענה הולם: השתלות איברים בחו"ל. ניתוחים וטיפולים מיוחדים בחו"ל ותרופות שאינן בסל הבריאות.
במידה ויש באפשרותך לרכוש כיסויים נוספים, מומלץ לרכוש גם כיסוי לניתוחים פרטיים ולטיפולים מחליפי ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח בריאות פרטי - פיצוייםגיל11/03/2017
שלום,
רציתי לדעת מספר דברים:
1. האם קיים פיצוי בגין אשפוז בבית חולים ציבורי עבור אשפוז בגין מחלת ריאות?
2. האם קיים פיצוי בגין אשפוז בבית חולים ציבורי כאשר בוצעה פעולה פולשנית בגוף (ברונכוסקופיה)
3. האם קיים פיצוי בגין החלמה ממחלה בבית?
תודה, גיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל
מאיה יעקוביאן11/03/2017גיל שלום,
תכניות הביטוח שונות ונבדלות אחת מהשנייה. יש לקרוא את תנאי הפוליסה שברשותך בכדי לענות על שאלותיך.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח בריאות פרטי - פיצויים
גיל11/03/2017האם קיימים כאלה סוגי פיצויים גם לביטוחים מסוף 2015?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיצוי
מאיה יעקוביאן12/03/2017פיצוי בגין ניתוח במערכת הציבורית, לא קיים בפוליסות אשר נרכשו החל מינואר 2014 פיצוי בגין אשפוז שלא כתוצאה מניתוח ופיצוי בגין מחלה יכולים להתקיים, תלוי כמובן בתנאי הפוליסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הבנתי נכון
גיל12/03/2017כלומר יש פוליסה שנרכשו אחרי 2014 וכן יכולות להחיל סעיף מהסוג הזה? תלוי בתנאי הפוליסה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל
מאיה יעקוביאן12/03/2017כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר מופוליסה קבוצתית לפוליסה פרטיתמירי12/03/2017
שלום.
אני ובני משפחתי מבוטחים בביטוח בריאות קולקטיבי דרך מקום העבודה שלי . הפוליסה כוללת כולל השתלות, תרופות , ניתוחים ופרק אמבולטורי ועוד שרותים. לאחרונה העלתה חברת הביטוח את הפרמיה באופן משמעותי (כמעט ב- 80%) לכל המבוטחים ללא הבחנה לפי גילאים. יוצא שעבור בני הצעיר בן 26 אני משלמת כמו עבורי ועבור בעלי בני כ-60.
לפי בדיקה שערכתי אם אצרף את בני לפוליסה פרטית אישית (במקום הביטוח הקבוצתי) אחסוך למעלה מ-100 ש"ח לחודש.
אולם בביטוח פרטי חדש בחירת מנתח מוגבלת לרשימה שבהסכם לעומת ביטוח דרך מקום העבודה שבו אין הגבלה בבחירת מנתח.
שאלתי :
האם יש הבדל משמעותי בין רשימות המנתחים בחברות הביטוח השונות ? האם יש חברת ביטוח שמרבית המנתחים הבכירים מעדיפים להתקשר אתה ?
נראה לי שאחד הקריטריונים לבחירת פוליסה פרטית היא איכות והיקף המנתחים שברשימה .
אודה לעזרתכם.
בכבוד רב
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנתחים
מאיה יעקוביאן12/03/2017מירי שלום,
בד"כ לחברות הביטוח הגדולות יש הסכמים נרחבים יותר עם רופאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שדרוג ביטוח בריאות פרטיאני11/03/2017
יש ברשותי ביטוח בריאות פרטי לכל בני המשפחה וברצוני לשדרג את הביטוח, אבל בינתיים אצל ביתי התגלתה מחלה אוטואימונית.
האם אני חייבת להצהיר על כך בביטוח קיים כאשר אני משדרגת את הביטוחים? או שאני פשוט יכולה להרים טלפון לסוכן ולשדרג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שדרוג
מאיה יעקוביאן12/03/2017סביר להניח ששדרוג הביטוח יהיה כרוך במתן הצהרת בריאות מחודשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטול ביטוח שיניים פרטיגיל בלבוס11/03/2017
שלום,
האם ניתן לבטל בגין טיפולי שיניים משקמים - ביטוח פרטי?
בוצע בדיקה במרפאת שיניים של קופה. אובחן טיפול בעלויות גבוהות.
מה ניתן לעשות מבחינת ביטוח פרטי?
האם ניתן לצרף ביטוח שיניים שיקומי פרטי לצורך קבלת החזרים על טיפולים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח שיניים
מאיה יעקוביאן11/03/2017אינני מכירה ביטוחי שיניים שניתן לרכוש באופן פרטי.
ביטוחים אלו, נמכרים רק לקבוצות דרך ארגונים ומקומות עבודה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בדכאון בגיל הברותאמא10/03/2017
שלום,
אין לי ידע לגבי ביטוחי בריאות אני בקופת חולים כללת ויש לנו פלטינום וגם יש לנו ביטוח בריאות פרטי במגדל כמה שאני זוכרת עשיתי את הביטוח הבסיסי ביותר.
בני בגיל הבגרות וצריך טיפול פסיכולוגי באופן דחוף.
התורים בקופה ארוכים מאוד...
רציתי לדעת האם הביטוח במגדל מכסה טיפול פסיכולוגי?
יש לי בעיות כלכליות, ולעומת זאת העניין דחוף וכל טיפול עולה אבל לפי הערכתי אין לי ברירה ואני חייבת לקבוע כבר לשבועהבא התחלת טיפול ואני פשוט אובדת עיצות עקב כך
תודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים פסיכולוגיים
מאיה יעקוביאן10/03/2017צהרים טובים, יש לקרוא את תנאי הפוליסה שרכשתם במגדל. ייתכן שבמסגרת הפרק לשירותים אמבולטוריים או במסגרת כתבי שירות, יש לכם זכאות להשתתפות במימון טיפולים פסיכולוגיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח משלים מיותר שיש ביטוח פרטיקובי גרינברגר08/03/2017
היי אלקנה,
בגדול אתה לא טועה. אם אתה משווה בכיסויים העיקריים בביטוח בריאות כגון: ניתוחים פרטיים, השתלות איברים, תרופות שלא בסל הבריאות, אכן יש יתרון ברור ומשמעותי לביטוח בריאות פרטי.
יחד עם זאת, בשב"ן (שירות בריאות נוסף) של קופ"ח ישנם כיסויים משניים ושירותי "לייף סטייל" בעלי ערך כספי נמוך שלא נמצאים בסל הבריאות ושאינם קיימים בביטוח בריאות פרטי כגן: השתתפות ברכישת מכשירים ואביזרים, הנחות ברכישת תרופות וטיפולי שיניים, ולכן ממליץ לך להמשיך עם שני המוצרים ולא לבטל את השב"ן של קופ"ח.
יש לציין שהשב"ן היה למעשה צ"ל להיות במסגרת סל הבריאות, אך בפועל זה הפך להיות מס בריאות עקיף שקופות החולים גוזרות עליו קופון .
בברכה,
קובי גרינברגר
שחם ביטוח - הבית שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזוי...
אלי08/03/2017אהלן קובי ותודה על המענה המפורט.
אני רוצה להבין, אשתי ואני שמים כל חודש 50 ₪ כל אחד וביחד 100 ₪ חודשי שהם 1200 ₪ בשנה על המושלם.
איזה "פינוקים" אני מקבל ששווים את זה? שלא לדבר על העובדה שזה מצטבר, וגם אם בשנה מסוימת נניח "הרווחתי" במצטבר על פני כמה שנים אין סיכוי שזה ישתלם.
לאור זאת אני לא מבין את ההמלצה שלך להשאיר את השב"ן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח משלים מיותר כאשר יש ביטוח פרטיאלי07/03/2017
שלום,
אני מבוטח בכללית מושלם (אשתי במכבי מגן זהב) ובמקביל שנינו מבוטחים בביטוח פרטי של הראל דרך מקום העבודה.
ככל שאני קורא יותר אני מבין שבעצם הביטוח המושלם מיותר ואני מוציא כל חודש הרבה מאוד כסף ללא תמורה.
אני מחפש באינטרנט ולא רואה אף שהגיע למסקנה שלי וברור לי שאני לא חכם יותר מאף אחד.
אני רוצה להבין איפה והאם אני טועה.
תודה רבה
אלקנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלקנה
מאיה יעקוביאן08/03/2017תכניות השב"ן (הביטוחים המשלימים) של קופות החולים מתמחים במתן מענה למגוון גדול של צרכים רפואיים. ניתן למצוא בתכניות אלו כיסוי לשירותים יומיומיים וכיסוי לשירותים מורכבים יותר.
לתכניות אלו, ניתן להצטרף בכל עת, ללא הצהרות בריאות וכנגד תקופת אכשרה (המתנה) של מס' חודשים לכל שירות.
מרבית האנשים חברים בתכנית שב"ן כזו או אחרת.
אחרים, מצטרפים כאשר דרוש להם משהו. אמנם הם לא יוכלו לקבל כיסוי מיידי ונדרשים להמתין מס' חודשים, אך זאת בהחלט גם דרך אפשרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות פסיכאטריות להפחתת חרדתיותgal Titman28/02/2017
שלום רב,
לאחרונה הומלץ ע"י פסיכלוג ופסיכאטר לקחת תרופה להפחת חרדתיות קלה (לוסטרל).
האם רישום של הנושא בתיק הרפואי עלול להעלות את פרמיות הביטוחים שאני עושה ואעשה בעתיד (חו"ל, חיים, בריאות וכו').
אני הבנתי שזו תרופה מאוד נפוצה באוכלוסייה,
אבל חשבתי ששווה לברר את העניין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל
מאיה יעקוביאן28/02/2017גל שלום,
על הביטוחים הקיימים אין כל השפעה. ייתכן ותהיה השפעה על ביטוחים עתידיים.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם חברת הביטוח יכולה להפסיק לבטח אותי לאחר גילוי מחלה?מקשה קושיות25/02/2017
אהלן
יש לי ביטוח בריאות די מקיף בהראל.
לאחרונה אבחנו אצלי דום נשימה בשינה.
האם אני נדרש לעדכן את חברת הביטוח למרות שהמחלה לא מקנה לי עילה כרגע לתבוע את הביטוח?
שאלה שניה, במידה ואני מעדכן את חברת הביטוח האם היא יכולה להחליט שהיא לא מוכנה לבטח אותי יותר בביטוח בריאות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למקשה קושיות
קובי גרינברגר26/02/2017שלום רב,
אין צורך לעדכן את חברת הביטוח בעת שינוי מצב רפואי לרעה, היות ותנאי קבלתך לביטוח נקבעו על בסיס הצהרת הבריאות שמלאת והם תקפים לכל תקופת הביטוח ובהתאם לסוג הביטוח שרכשת.
בברכה,
קובי גרינברגר
שחם ביטוח - הבית שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תביעת ביטוח שהופסק לפני שהוכרה הנכותיוסי ממו01/02/2017
בתקופת ביטוח בתוקף ניפצעתי בתאונה , לאחר הפציעה בכשלוש שנים ביטלתי את הביטוח עקב תשלום פרמיה גבוהה , בד בבד לאחר סיום תוקף הביטוח בית המשפט קבע לי אחוזי נכות . דהיינו : בתקופת הביטוח קרתה התאונה . קביעת בית המשפט לנכות בזמן שכבר אין ביטוח . האם אוכל להגיש תביעה לחברת הביטוח אודות הפגיעה כאשר הייתי מבוטח על אף שהיום אינני מבוטח שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר mayayaak@walla.com
מאיה יעקוביאן01/02/2017בשל חוק ההתיישנות שחל לאחר 3 שנים, אינני סבורה שתוכל לתבוע את חברת הביטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוק התיישנות
יוסי02/02/2017אומנם עברו 3 שנים אך רק כעת הוחלט עי רופא בית משפט שמגיע אחוזי נכות 10% .( הייתה " סחבת" של בית משפט.האם גם במקרה כזה יחול חוק היתיישנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי
מאיה יעקוביאן02/02/2017יש לקרוא את תנאי הפוליסה ולבדוק כיצד מוגד מקרה הביטוח. אם מקרה הביטוח הוא התאונה, אזי חלה תקופת ההתישנות. אם מקרה הביטוח הוא נכות מתאונה, יש לבדוק כיצד יוגדרת הנכות והאם היא אירעה בזמן שהפוליסה הייתה תקפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה פורום שווה !!! תגובה מהירה ועיניינת
יוסף ממו03/02/2017עו"ד מאיה .תודה רבה לך ! זה פורום אמיתי עינייני תגובתך במהירות הבזק .חד משמעים באם אצטרך ייעוץ וייצוג מיקצועי לא אהסס לרגע לפנות אלייך .תודה ויישר כוח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקציר פוליסת ביטוח הבריאות הקבוצתי המוצע (ישן בתוספת עדכונים חדשים)zap01/02/2017
מצורף בזאת מסמך של תקציר הביטוח הקבוצתי המוצע. חושבני שאפשר ללמוד על פיו את עיקרי הפוליסה. בתוספת לכך יש חוברת מעודכנת שחולקה כבר לפני כמה שנים ושאר הפרטים שאינם בתקציר מעודכנים בה. כלומר התקציר הוא פרטים עדכניים עיקריים.
האם הוא כדאי בסה"כ? אילו דברים נוספים כדאי לבדוק בו, שאשאל או אבדוק בחוברת המפורטת שבידי?
נוסף על כך, יש לחתום על הצהרת בריאות בעת ההצטרפות.
בהצהרה שאלון מפורט על כל מחלה בכל תחום. למשל בתחום העיכול לציין ולפרט. או בתחום גניקולוגי וכו'. ואפילו מצוין אם היה שינוי במשקל ואם זה עקב ... או דיאטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקציר פוליסת ביטוח הבריאות הקבוצתי המוצע (ישן בתוספת עדכונים חדשים)
zap01/02/2017הנה תקציר הפוליסה מצורף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהZAP
מאיה יעקוביאן02/02/2017לא ניתן ללמוד מהתקציר על טיב הפוליסה והיקף הכיסויים לאור העובדה שיש לך שאלות גם לגבי התוכן וגם לגבי תהליך החיתום, מומלץ לפנות ליועץ ביטוח ולקיים פגישה מסודרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח בריאות פרטי- הצהרת בריאותאנונימית29/01/2017
שלום,אני מעוניינת לעשות ביטוח בריאות ויש לי כמה שאלות לגבי הצהרת הבריאות. לפני חצי שנה החלטתי לבצע ניתוח אסטתי לתיקון פזילה בעין שמאל. כחלק מהפרוצדורה לאישור הניתוח נאלצתי לעבור בירור נוירולוגי וקרידולוגי. בבירור הנויורולוגי- בסיטי ראש באורובות העין נמצא אקסופתלמוס שמאלית קלה. מסקנה הנוירולוג- אין בעיה נוירולוגית. בבירור הקרדיולוגי- כל פעם שמדדו לי דופק ולחץ דם הם היו גבוהים.. עברתי אקו לב, מבחן מאמץ, אקגים, הולטר 24 שעות- הכל תקין. מסקנת הקרדיולוג- אין בעיה קרדיולוגית. בגלל האקסופתלמוס שמצאו ביקשו ממני גם להביא חוו"ד מאנדוקרינולוג (כי בד"כ זה אומר בעיות בבלוטת התריס)- בלוטת התריס אצלי תקינה כולל tsi. אבל בבדיקת דם יצא הורמון פרולקטין מעט מעל הנורמה לכן ביצעתי mri מח ומצאו לפני שבועיים מיקרואדנומה בהיפופיזה (גידול שפיר קטן). בנוסף, הווסת שלי נהיה לא סדיר ואני מניחה שזה בגלל הלחץ מכל הבדיקות... האנדוקרינוחוג רוצה שאבדוק גם את זה והוא רשם את זה בכל סעכום ביקור ממנו. לדעתי גם הדופק המהיר והלחץ דם נובע מלחץ מהבדיקות.. מה אתם ממליצים לי לעשות? אם אפרט הכל בהצהרה אז יחריגו לי המון דברים למרות שהכל התחיל בחצי שנה האחרונה והכל התגלה כדרך אגב כחלק מרוטינה לניתוח אסטתי. האם כדאי לחכות לאחרי הניתוח (מאי הקרוב) ולראות האם דברים משתפרים ואז לברר על ביטוח בריאות? מתסכל שהדברים נשמעים גרוע יותר ממה שהם באמת. דיברתי עם חברת ביטוח מסוימת הם אמרו שהם יחריגו עיניים, בלוטת יותרת המוח ומערכת נשית, שזה דברים מהותיים... למה צריך להחריג עיניים בגלל פזילה אסתטית? (העיניים בסדר גמור!!) ולמה צריך להחריג מערכת נשית בגלל מחזור לא סדיר שיכול להיות זמני? אודה לעזרה אני ממש מבולבלת. אני בת 26 בריאה לחלוטין עד לפני חצי שנה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית
מאיה יעקוביאן29/01/2017חברת הביטוח לוקחת בחשבון שפעמים רבות, רכישת ביטוח בריאות מתקיימת לאחר שיש חשש לבעיה רפואית או לאחר שמתגלה כזו.
לכן, במסגרת הצהרת הבריאות, המועמד נדרש להצהיר גם על בעיות קיימות וגם על בעיות אופציונליות הנמצאות בבירור רפואי.
מהמידע שכתבת, אני סבורה שעלייך להצהיר על כל הנושאים הרפואיים שפירטת ולציין הדגשים כגון שניתוח הפזילה הנו לצרכים אסתטיים. בנוסף, הנני ממליצה לך לבקש מחברת הביטוח מראש את הזכות לביצוע חיתום מחודש לאחר חצי שנה.
במידה והמדדים (לחץ דם, דופק וכו') אינם תקינים כתוצאה מהלחץ, אזי שחיתום מחודש יוכל לסייע בכך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?