מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוח בריאות לתושב חוזר צעירנעמי23/11/2017
שלום רב
נכדי בן ה21 חזר לארץ לאחר שעזב בגיל 6 עם הוריו. הוא לומד כרגע במכינה קדם צבאית במטרה להתגייס לצהל. כרגע אינו רשום כתושב חוזר . כיצד ניתן להקנות לו ביטוח לאומי ורפואי.
תודה , נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח לנכד
מאיה יעקוביאן26/11/2017נעמי שלום,
ניתן לרכוש עבורו ביטוח בריאות פרטי.
ממליצה לך ליצור קשר עם קופת החולים בה את חברה ולבדוק מה האפשרויות העומדות לרשותכם מבחינת חוק הבריאות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח בריאות פרטי ותיק או ביטוח בריאות קיבוצי חדש?Ami Bachar14/11/2017
שלום רב,
יש לי ביטוח ותיק בהראל שנקרא אפגרייד פלטינום עבור ניתוחים בארץ ובחו"ל, תרופות מיוחדות, טיפולים מחליפי ניתוח והשתלות. מבוטחים אשתי ואני שנמצאים סביב גיל 40. לאחרונה התחלתי לעבוד בשרות המדינה ומציעים לי ביטוח קיבוצי הרבה יותר זול שבו אני יכול לבטח את כל משפחתי - נוספו לנו 2 ילדים קטנים בשנים האחרונות. ראיתי כי היום אני ואשתי משלמים יחד 160 ש"ח לחודש ואילו בביטוח המדינה כל המשפחה (4 נפשות) נשלם 150 ש"ח עבור אותם ביטוחים. האם אני מפספס משהו? אני מבין את נושא החיתום. אין לנו החרגות בחיתום בביטוח הקיים. איך מחליטים אם כדאי או לא? החיסכון הכספי כאן הוא ענק. הכיסויים דומים. התווך העתידי ומה יקרה, אם מצבנו הבריאותי ישאר טוב ואם נישאר בשרות המדינה - לוט בערפל, כמובן. אשמח להארת עיניי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח קבוצתי
מאיה יעקוביאן26/11/2017עמי שלום,
ביטוח בריאות קבוצתי, משקף את כוח הרכש של הקבוצה. הוא נכתב ע"י יועץ ביטוח מטעם הקבוצה ולרוב כולל תנאי הביטוח רחבים יותר מאלו המוצעים בפוליסות פרטיות ודמי הביטוח נמוכים באופן משמעותי.
ביטוחי בריאות קבוצתיים, תחומים בזמן ומאפשרים לקבוצה לבצע אחת לכמה שנים עדכונים בפוליסה ולהתאימה לשינויים ולפיתוחים הטכנולוגיים.
בכל מקרה שלך עזיבת מקום העבודה, יש לך ולבני משפחתך אפשרות לעבור לפוליסה פרטית בחברת הביטוח, תוך שמירה על רצף ביטוחי מלא (ללא הצהרת בריאות) ולקבל הנחה לתקופה המצוינת בפוליסה.
באשר לביטוח בריאות פרטי ותיק - יש לתת את הדעת לשני נושאים :
1. ביטוח ותיק לא "יודע" לתת מענה לטכנולוגיות רפואיות, לטיפולים ולתרופות שפותחו בשנים האחרונות. במרוצת השנים, הוא הופך להיות פחות ופחות רלוונטי.
2. בעוד שתוכן הביטוח הולך ונשחק, הפרמיה מתייקרת עם השנים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרציה של ביטוח בריאות קבוצתיגולדפרב גבריאל12/11/2017
ביטוח בריאות קבוצתי:הפרמיה שנקבעה לגימלאים גילאי 50-67(כולל בנני משפ'-באותו גיל)גבוה ב:50-70 אחוז לעומת עובדים ובני המשפ' בגילאים זהים -היתכן? ,הרי רוב בני משפ' הגימלאים-בגילאים זהים,הם פעילים ועובדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח קבוצתי
מאיה יעקוביאן12/11/2017גבריאל שלום,
התמחור בפוליסות קבוצתיות מתבצע על בסיס אוכלוסיית היעד האובליגטורית (לצורך כך, נלקחים בחשבון- הגיל האקטוארי של הקבוצה, מין המבוטחים וגודל הקבוצה).
צירוף בני משפחה כגון ילדים ונכדים, מתבצע באופן וולונטרי וחברת הביטוח לוקחת בחשבון שמי שיצורף, ככל הנראה ישנן גם סיבות רקע לכך, על כן, הפרמיה שנקבעת היא מראש גבוהה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר בין סוכני ביטוחארז11/11/2017
שלום . יש לי שאלה עם אני רוצה לעבור לסוכן ביטוח אחר עם אותם תנאים שיש לי בביטוח בריאות וכמובן להשאר באותו חברה האם זה אפשרי . כי פשוט אני לא מרוצה מהטיפול עם הסוכן הנוכחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת סוכן
מאיה יעקוביאן11/11/2017ניתן להחילף סוכן ולהישאר באותו הביטוח ובאותם התנאים. כל שעליך לעשות זה לחתום על כתב מינוי סוכן עבור הסוכן החדש והוא כבר ידאג לכל השאר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיר יותר מכפול אחרי שנהאתי פידלר28/10/2017
חברת הביטוח גובה ממני מינואר 2017 סכום של יותר מכפול על הפוליסה , אף אחד לא פנה אלי לאישור המשך החזקת הפוליסה (בריאותבסכום הגדול יותר, בחוזה שנערך בינואר 2016 רשום שהמחיר אחרי הנחה לשנה , השאלה אם היו צריכים קודם לקבל את אישורי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמי ביטוח
מאיה יעקוביאן28/10/2017דמי הביטוח ביטוח בריאות פרטי, עולים ככל שהמבוטח מתבגר. לכל פוליסה יש טבלת דמי ביטוח, אותה תוכל למצוא במסמכים שנשלחו אליך ע"י חברת הביטוח ובאתר האינטרנט שלה.
ייתכן שבמועד שציינת גם הסתיימה ההנחה (כתבת שניתנה לך הנחה למשך שנה) וגם גדלת בשנה, דבר אשר הוביל לייקור הפוליסה.
היות והדברים היו ידועים מראש, חברת הביטוח לא נדרשת לקבל ממך אישור אקטיבי להמשך הביטוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרחשות מקרה סיעודי במעבר מביטוח קולקטיבי לקופהרונית28/10/2017
אימי הייתה מבוטחת עד סוף חודש שעבר בביטוח סיעודי ובריאות בפניקס דרך הבנק בו עבדה. היא פנסיונרית. עם קבלת מכתב מהפניקס על ביטול הפוליסה הקולקטיבית שלחתי פקס הכולל את כל הנדרש לקופת חולים כללית כדי לצרפה לביטוח קולקטיבי שלהם, דרך הראל. יש לי אישור מהפקס שנשלח והתקבל.
השבוע אימי נפלה ושברה את האגן והיא מוגבלת וזקוקה לסיוע סיעודי.
האם קיימת אפשרות כלשהי לא ליפול בין הכסאות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי
מאיה יעקוביאן28/10/2017תקנות הפיקוח, מאפשרות למבוטח אשר פרש מביטוח סיעודי קבוצתי וגילו מעל 65 לעבור לפוליסה הסיעודית של קופ"ח ללא הצהרת בריאות ולקבל רציפות ביטוחית.
אני מציעה להגיש תביעה להראל ובמידת הצורך, לערב בהמשך עו"ד.
רפואה שלמה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה של ביטוח משפחתיארז27/10/2017
שלום מאיה היכן ניתן לבדוק עם הביטוח שיש לי ומשפחתי מספיק טוב .
ומה עלות היעוץ על הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ ביטוחי
מאיה יעקוביאן28/10/2017משרדנו מספק ייעוץ ביטוחי, לרבות איתור צרכים ביטוחיים, בדיקת תאימות של פוליסות והשוואת פוליסות.
הייעוץ מתבצע במשרדנו בר"ג ועלותו 1200 ש"ח בתוספת מע"מ לבחינה של עד 4 פוליסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר מסלול בחברת ביטוחמאור מאור16/10/2017
שלום
יש לי פוליסת בריאות משנת 2015
לפני כל השינויים שהיו כלומר הפוליסה לכל החיים ולא מתחדשת.
כרגע הביטוח משלים שבן, האם אני יכול לעבור למסלול מהשקל הראשון ללא חיתום ולקבל את התנאים שלפני השינויים החדשים? או שהפוליסה תהפוך למתחדשת כל שנתיים?
ושאלה נוספת האם חברת הביטוח היית מחוייבת לכלול סעיף זה בפוליסה?( אני מפחד שלא יגידו לי אין לך סעיף כזה )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוחים
מאיה יעקוביאן17/10/2017בוקר טוב,
כיום, אין כל סיבה לעבור ממסלול משלים שב"ן למסלול ניתוחים מהשקל הראשון.
בשל חוק ההסדרים שנכנס לתוקפו במהלך שנת 2016, תכניות השב"ן אינן מכסות ניתוחים המבוצעים ע"י רופאים שאינם בהסכם עם קופ"ח.
עפ"י תנאי הפוליסה שלך, ברגע שהשב"ן לא מאשר את כיסוי הוצאות הניתוח, חברת הביטוח תכסה את הניתוח לפי תנאי הכיסוי המורחב (משקל ראשון)
כך שבפועל הנך משלם פרמיה מופחתת, אך בקרות מקרה ביטוח, תקבל כיסוי לניתוח מהשקל הראשון אם תבחר ברופא שאינו בהסכם עם קופ"ח או לחילופין, החזר כספי בגין ההשתתפות העצמית, אם תבצע בכל זאת ניתוח דרך השב"ן באמצעות רופא הסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סירוב חברת ביטוח לפיצויזיו27/09/2017
שלום, ברשותי ביטוח פרטי (כלל). לאחר מספר טיפולים לסרטן שלא הועילו, אני כעת מטופל בתרופה לסרטן (שאינה בסל) המאושרת בישראל לטיפול בקו ראשון, וחברת הביטוח סירבה לשלם כי התרופה מאושרת לקו ראשון ולא שני. מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה שאינה בסל הבריאות
מאיה יעקוביאן27/09/2017חשוב שיועץ ביטוח יקרא את תנאי הפוליסה, לרבות הגדרת "תרופה" ו"הגדרת מקרה ביטוח" בפרק התרופות וכן, יבחן את המסמכים הרפואיים שלך, בכדי לדעת האם ניתן להגיש ערעור לחברת הביטוח ועל אילו טיעונים להסתמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפל תשלום בביטוח בריאותבר10/09/2017
בעקבות צירוף של מקום עבודה נוסף לביטוח פרטי (על חשבון המעסיק) יש לי באותה חברת ביטוח כפל למעט סעיף של "הוצאות רפואיות חריגות" ובסעיף "השתלות" סכום גדול יותר: 2 מליון לעומת מליון
הביטוח עולה 50 ₪ בחודש.
האם מצדיק להשאיר בשביל תוספות אלו או שכדאי לבטל את הביטוח בתשלום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפל ביטוחי
מאיה יעקוביאן11/09/2017סביר להניח ששני ההבדלים שציינת, אינם היחידים. יש להתייחס למלוא תנאי הביטוח טרם קבלת החלטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנוי בפוליסת בטוח בריאותמוטי מ.02/08/2017
שלום
ברשותנו פוליסת בריאות הכוללת הטבת החזר מנוי שחל לאחר אירוע לבבי. החברה הודיעה לנו כי לפי הוראות המפקחת על הבנקים הטבה זו תבוטל בספטמבר 2017 , ומאחר ואנחנו כבר מקבלים החזר מנוי שחל בגין ניתוח מעקפים, ההחזר זה יבוטל במועד זה.
שאלתי - האם לזה התכוונה המפקחת על הביטוח? לשחרר את חברות הביטוח מהתחייבויות חוזיות שמומשו לפי הפוליסות שבתוקף?
לדעתי תשלומים המבוצעים על בסיס הפוליסה התקפה חייבים להמשך, גם לאחר מועד השינוי בפוליסה, גם אם ההטבה, על פיה הם משולמים, בוטלה- היא לא בוטלה לגבי העבר, רק לגבי העתיד!
בברכה
מוטי מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנוי שחל
מאיה יעקוביאן02/08/2017מוטי שלום.
הפוליסה שלך מורכבת מכמה מרכיבים שונים:
1. הפוליסה הבסיסית.
2. נספחים שרכשת (אם רכשת) אשר מצטרפים לכיסויי הפוליסה הבסיסית.
3. כתבי שירות- שירותים שחברת הביטוח רוכשת עבר מבוטחיה מצד שלישי (חברת שחל למשל). כתב שירות כזה, הוא בעל תוקף של שנה ומתחדש כל שנה.
הכיסוי בכתב השירות הוא חיצוני לפוליסה.
בשנה שעברה, הוציאה המפקחת על הביטוח תקנות המבטלות את מרבית כתבי השירות.
חברת הביטוח שלך, המתינה עד למועד סיום כתב השירות והודיעה על אי חידושו, על פי דרישות הפיקוח.
לצערי, אין בכוחה של חברת הביטוח לפעול אחרת.
אני מציעה לך לבחון את זכאותך במסגרת סל הבריאות והביטוח המשלים, שכן, בשניהם יש השתתפות עצמית לתקופות קצובות במנוי למשדר קרדיולוגי.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת נקודות חן - ביטוח פרטי או דרך הקופההסרת שומות18/07/2017
שלום,
רופא עור הפנה אותי להסיר מספר נקודות חן. בגלל שהתורים ארוכים ואני צריך להוריד מספר נקודות ולא אחת קיבלתי אישור מקופת חולים כללית לעבור את הניתוח בבית חולים. גם שם התורים לא קצרים.
אני יכול לעשות את הניתוח דרך הקופה ולחכות כמה שבועות או לעשות אותו בשר"פ מאוד מהר. הבנתי שאני יכול לקבל מהביטוח פיצוי אם אוותר על השר"פ ואעשה דרך הקופה.
האם זה משהו שכדאי לעשות או שיהיו לו השלכות על ההתנהלות מול חברת הביטוח בעתיד? האם אני עשוי להחשב לקוח סחטן או משהו דומה? האם עשויים לייקר לי את הפרמיות בעקבות דבר כזה?
ובמידה ואוותר על הפיצוי הכספי, יש סיבה לא לעשות דרך הביטוח הפרטי אלא דרך הקופה? כלומר לנסות ו"לשמור" את ההתעסקות עם הביטוח הפרטי למקרים יותר רציניים (חס וחלילה).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת נגעי עור
מאיה יעקוביאן18/07/2017צהריים טובים,
ביטוח הבריאות הפרטי, עומד לרשותך בכל עת.
אין הגבלה על כמות התביעות שניתן להגיש.
התביעות שהגשת, אין משפיעות על גובה הפרמיה שתשלם בעתיד.
חברת הביטוח "יודעת" שאף אחד אינו צורך שירותים רפואיים להנאתו ואינה מתייחסת ללקוח תובע כ"סחטן".
אני מאמינה שבמקרה שציינת, יש לקבל החלטה לפי הפרמטרים הבאים:
1. מי הרופא שיבצע את הסרת הנגעים.
2. זמינות התור.
3. כדאיות כלכלית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת נקודות חן - ביטוח פרטי או דרך הקופה
הסרת שומות18/07/2017מאיה, תודה רבה על התגובה המהירה.
אני שמח לשמוע שחברות הביטוח פועלות כך.
אז לגבי העניין הכלכלי - אני מאמין שאוכל להצליח להקדים את התור הראשוני שיקבע לי דרך הקופה (באמצעות נסיונות טלפוניים "לדוג" ביטול של מטופל אחר ולקבל את התור שלו.
לפיכך אני חושב שלא יהיה הבדל גדול מבחינת זמינות התור. אני גם לא מאוד חשובה לי זהות המנתח.
אז פשוט להתקשר לחברת הביטוח ולומר להם שאני רוצה פיצוי כספי בשל הויתור על השר"פ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת נגעי עור
מאיה יעקוביאן18/07/2017אני מציעה שתיצור קשר עם חברת הביטוח ותברר מה גובה הפיצוי לו הנך זכאי (זה משתנה מפוליסה לפוליסה). הם גם ינחו אותך כיצד להגיש את התביעה, אלו מסמכים למלא, אילו מסמכים רפואיים לצרף וכו'
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת נקודות חן - ביטוח פרטי או דרך הקופה
הסרת שומות18/07/2017תודה רבה!
עזרת לי מאוד.
ישר כוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת נגעי עור
מאיה יעקוביאן18/07/2017בשמחה, תמיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת נקודות חן - ביטוח פרטי או דרך הקופה
הסרת שומות18/07/2017ומלבד בחירת המנתח, האם השירות בשר"פ יהיה ברמה אחרת או שברגע שכבר מגיעים לניתוח הכל אותו דבר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת נגעי עור
מאיה יעקוביאן18/07/2017הכל בדיוק אותו הדבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת נקודות חן - ביטוח פרטי או דרך הקופה
הסרת שומות18/07/2017תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר מפוליסת ביטוח בריאות ישנה לפוליסה חדשהznisim10/06/2017
שלום,
יש ברשותי פוליסת בריאות של הפניקס שהיא משלימת שב"ן שכוללת תרופות, השתלות, ניתוחים בארץ ובחול, אמבולטורי וטיפולים מחליפי ניתוח. הפוליסה נרכשה בשנת 2012. יש בפוליסה כמה החרגות. האם אני יכול לעבור לפוליסה האחידה שנוצרה לפי הרפורמה החדשה בשנת 2016? אני מבין שאם כן, אז ההחרגות שהיו עוברות איתי, אך האם אני צריך לעבור חיתום מחדש על מחלות חדשות? מצאתי לעניין זה הוראות בחוזר של משרד האוצר מיום 06.10.15 שנקרא "עריכת תוכנית לביטוח בריאות פרט". בחוזר רשום בסעיף 7(ג)(1) שאפשר לעבור לפוליסה החדשה עם ההחרגות הקיימות, אבל לא לעבור חיתום מחדש. אך השאלה היא האם ההוראות בחוזר מוגבלות לזמן מוגבל של מעבר לפוליסה החדשה, או שגם כיום כאשר עברה שנה וחצי מאז כניסת הרפורמה לתוקף, אני יכול לעבור לביטוח החדש בלי לעבור חיתום מחדש. כיום הסוכן אומר לי שאני צריך לעבור חיתום מחדש. יש פה סתירה בין 2 המקומות. אודה לתשובה מהפורום ממי שמבין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר מפוליסת בריאות ישנה לחדשה
קובי גרינברגר11/06/2017היי ניסים,
בעת מעבר לפוליסת בריאות חדשה, יש רצף זכויות על הכיסויים הקיימים ואין צורך במילוי הצהרת בריאות
לעומת זאת, יש צורך למלא הצהרת הבריאות רק עבור הכיסויים החדשים בפוליסה האחידה.
דרך אגב, במקרים מסוימים ניתן לבטל החרגות קיימות, במידה ומצבך בריאותך השתפר ויש לך אישור רפואי המעיד זאת.
בהצלחה,
בברכה,
קובי גרינברגר
שחם ביטוח - הבית שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסים
מאיה יעקוביאן11/06/2017ניסים שלום,
למיטב ידיעתי, התקנות אפשרו מעבר מהפוליסות הותיקות לחדשות ללא הצהרות בריאות עד למועד מסוים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח ללא הצהרת בריאותאפי07/06/2017
שלום
האם יש ביטוח ללא הצהרת בריאות עם זמן המתנה ממושך.
שאלתי היא בעיקר לצורך ייעוץ פסיכולוגי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בריאות
מאיה יעקוביאן07/06/2017ההצטרפות לביטוח פרטי, כרוכה בהצהרת בריאות,
אלא אם את שייכת לארגון או מקום עבודה בו מתקיים ביטוח בריאות קבוצתי, אליו ניתן במועדים מסויימים להצטרף ללא חיתום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תביעה כנגד ביטוח בריאותקרן31/05/2017
ברצוני לברר אם אני מבוטחת ב-2 חברות שונות בביטוח בריאות ואני מבצעת בימים הקרובים ניתוח באופן פרטיבבי"ח פרטי דרך אחת החברות ביטוח שאני מבוטחת בה, האם אני זכאית להחזר מהחברה השניה מאחר ולא ביצעתי הניתוח דרכם או שזה מחייב שאעשה את הניתוח בבית חולים ציבורי (לא פרטי)?
אודה כי תחזרו אליי ממש בדחיפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תביעת בריאות בשתי חברות ביטוח
קובי גרינברגר01/06/2017היי קרן,
בהנחה שיש לך שתי פוליסות בריאות מלפני 2014 ,המכסות את כל הניתוחים (למעט חריגים) , אז למרות שמדובר בכפל ביטוח, יש דרך ואפשרות לבצע את הניתוח דרך חברה אחת
ולקבל פיצוי כספי מחברת הביטוח השנייה ללא מחויבות שזה יבוצע בבית חולים ציבורי.
רפואה שלמה ובהצלחה,
בברכה,
קובי גרינברגר
שחם ביטוח - הבית שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)