מידע רפואי
פורומים
- בעיות מפרקים, החלפת מפרק, בעיות ברכיים
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- פסיכותרפיה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- שימור פוריות
- רפואת ספורט
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- גניקולוגיה - רפואת נשים
- גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- הפרעות שינה ועייפות
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- ניכויים ביטוח לאומי ודמי בריאותערן29/10/2018
שלום, אני מקבל קצבת נכות מלאה, מאה אחוז אי כושר.
בנוסף מקבל קצבה אי כושר מחברת הביטוח.
מסכום הקצבה של חברת הביטוח מנכים ביטוח לאומי ודמי בריאות.
גם מקצבת נכות מביטוח לאומי מנכים דמי בריאות.
האם זהו החוק שמקצבת חברת הביטוח לוקחים ניכוי, או שמגיע פטור מניכוי זה ?
לוקחים פעמיים ביטוח בריאות?
ואם מגיע לי החזרים ממי מבקשים? (חברת ביטוח או ביטוח לאומי)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניכויים
מאיה יעקוביאן29/10/2018ערן שלום,
הניכויים הנם ב % מתוך ההכנסה ועל כן, הם חלים על כל הכנסה בנפרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החרגות רפואיות ורצף ביטוחדויד25/10/2018
במעבר לפוליסת בריאות בחברה חדשה נכתב: "רצף ביטוחי מחברת...עבור הסכומים והכיסויים הזהים בלבד. ביתר הכיסויים לא נקבעו תנאים מיוחדים במסגרת הליך החיתום הרפואי"
1. מה זה אומר באופן כללי?
2. בפוליסה הישנה היו קיימים לי החרגות - האם הם נשארו או בוטלו במעבר לפוליסה החדשה?
3. האם אפשר לבטל בלב שלם את הפוליסה הישנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצף ביטוחי
מאיה יעקוביאן25/10/20181. רצף ביטוחי במעבר מפוליסה X לפוליסה Y, מאפשר למבוטח לממש את זכאותו לכיסוי ביטוחי בפוליסה Y באופן מיידי (במידת הצורך), במידה והכיסוי היה קיים בפוליסה X.
תביעות בגן כיסויים שאינם חופפים, מבוצעות תחת תנאי החיתום ובכפוף לחריג מצב רפואי קיים (סוג של תקופת המתנה של שנה לקבלת כיסוי עבור בעיות רפואיות קיימות).
2. אם בפוליסה הקודמת היו לך החרגות, הן יעברו איתך לפוליסה החדשה, אלה אם צוין אחרת בתנאי הפוליסה. ישנן פוליסות (קבוצתיות) בהן ההחרגות מבוטלות בתום שנה.
3. לעניות דעתי כן. עפ"י הדברים שכתבת, קיבלת רצף ביטוחי בגין הכיסויים שהיו לך בפוליסה הקודמת, כך ש"מצבך הביטוחי" בעניין זה נשאר זהה ועדיף להימנע מכפל ביטוחי אשר המרוויחות העיקריות שלו הן חברות הביטוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחרגות רפואיות ורצף ביטוח
דויד28/10/2018תודה רבה על התשובה המפורטת!
אכן עברתי לביטוח קבוצתי ואכן נאמר על יד סוכן הביטוח שלאחר שנה ההחרגות מתבטלות.
גם כאשר אני מדבר עם מוקד הטלפוני של חברת הביטוח, הנציג אומר שהוא לא רואה שקיימות החרגות בפוליסה – למרות שפוליסה הישנה היו והיא הוגשה לחברה החדשה בזמן החיתום.
לא בטוח שתוכלי לענות על השאלה אבל אולי לייעץ מה לעשות:
מה שמפריע לי שבסוף הפוליסה החדשה נכתב "במידה וקימות החרגות/תוספות רפואיות, מובהר בזאת כי תוקפן למשך כל תקופת הביטוח אלא אם צוין אחרת בנוסח ההחרגה/התוספת"
כלומר, ניסוח מעורפל שלא מברר לי את המצב: האם ההחרגות יבוטלו אחרי שנה כמו שאמר הסוכן או שתוקפן למשך כל תקופת הביטוח כפי שכתוב במפורש ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלה מלפני 5 שנים בתיק הרפואיאראל26/10/2018
לאחרונה עשיתי ביטוח בריאות, הצהרתי שאין לי מחלות והתקבלתי בלי חריגות. זמן קצר אחר-כך הסתכלתי בתיק הרפואי שלי בקופת חולים, וראיתי להפתעתי דלקת אוזניים, שהיתה לי לפני חמש שנים אבל עברה לאחר מספר ימים של שימוש בטיפות אוזניים. לא דיווחתי עליה כי שכחתי מכל הסיפור - זו היתה מחלה שגרתית לחלוטין.
אם אצטרך ח"ו לתבוע את הביטוח על עניין שקשור לאזניים, אני חושש שהם יסתכלו בתיק הרפואי ויאמרו שהבעיה כבר היתה קיימת עוד לפני הביטוח, ויטענו נגדי שהטעיתי אותם.
כדי להימנע ממצב זה, אני רוצה כבר עכשיו לשלוח לחברה העתק מהתיק הרפואי שלי, להסביר להם את כל העניין, ולוודא שהם עדיין מסכימים לקבל אותי בלי חריגות.
שאלתי היא: מהי הדרך הנכונה לעשות זאת על-מנת להבטיח שאכן אני מכוסה על-בסיס התיק הרפואי הנוכחי שלי, ושלא יהיו לי הפתעות בעתיד?
ושאלה נוספת: האם, פרט לתיק הרפואי שלי בקופת החולים, יש עוד מסמכים שאני צריך להעביר לחברה כדי לוודא שהם יודעים הכל, ושלא יוכלו לטעון בעתיד שהטעיתי אותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצהרת בריאות
מאיה יעקוביאן28/10/2018אני לא חושבת שלדלקת אוזניים שסבלת ממנה לפני 5 שנים, יש איזושהי השפעה על תנאי החיתום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טוענים להכשרתי בגלל קורס מלפני 20 שנהבועז23/10/2018
ועדת קרן פנסיה טוענת שאני לא באובדן כושר עבודה כי לפי הכשרתי :
ואציין כי מדובר בקורס תחזוקת מחשבים אישיים שעשיתי לפני 20 שנה וכי עבדתי בכך כ 8 חודשים לפני כ19 שנה ומאז לא עסקתי בכך ,
אני יכול לעבוד בתחזוקת מחשבים אישיים.
האם קורס בתחזוקת מחשבים אישייים אשר נלמד לפני כ-20 שנה , יכול לשמש את קרן הפנסיה לטעון שיש לי הכשרה בתחזוקת מחשבים אישיים? הרי מאז כל עולם המחשבים השתנה ואני לא באמת יכול להתמצא ולעבוד בזה.תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדן כושר עבודה
מאיה יעקוביאן23/10/2018בועז שלום,
קשה לענות על שאלתך מבלי לדעת את פרטי התמונה כולה.
אני מציעה לך להתייעץ עם עו"ד המתמחה בתחום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתתפות עצמית - תרופה שאינה בסלג`קי לוי07/09/2018
שלום ,
יש לי ולמשפחתי ביטוח בריאות דרך מקום העבודה שלי .
במסגרת הביטוח קיים סעיף לתרופות שאינן בסל .
ביתי הייתה מטופלת בהורמון גדילה .
עלות התרופה לפני השתתפות הביטוח המושלם היא כ- 4500 שח לכל מרשם .
לאחר השתתפות המושלם העלות הינה 300 ש"ח .
כאשר הגשתי את הקבלות ניקו לי מההחזר השתתפות ע"ס 200 ש"ח .
כעת אני בודק ורואה שייש סעיף לפיו אם עלות המרשם הינה יותר מ- 3000 ש"ח לא תנוכה השתתפות עצמית (מצורף החלק המדובר בפוליבה ואני יכול לשלוח את הפוליסה המלאה ) .
כיוון שרשום בפוליסה עלות המרשם ולא עלות למבוטח אז לדעתי יש להתייחס לעלות הכללית שהיא 4500ש"ח למרשם ולא לחייב אותי בהשתתפות עצמית .
1. האם לפי תנאי הפוליסה יש לחייב אותי בהשתתפות העצמית או לא ?
2. יש התיישנות של 3 שנים בפוליסה , התרופה נרכשה מאמצע 2013 ועד סוף 2015 אבל ההחזר בוצע ב- 2017 .
האם אני יכול לערער עדיין ? נניח לדודמא שנההחזר מבוצע בדיוק אחרי 3 שנים אז משמעות הדבר שאין לי אפשרות לערער או שניתן לערער עד תקופה מסויימת מתאריך ההחזר ?
להלן הקטע המדובר בפוליסה:
השתתפות עצמית
5.1 . המבוטח ישא בהשתתפות עצמית בסך 200 ₪ למרשם לטיפול
תרופתי, אך לא יותר מ- 400 ₪ לחודש בגין סך כל המרשמים שיציג
המבוטח בגין אותו החודש.
5.2 . היה המבוטח זכאי לרכישת התרופה במסגרת קופת החולים בה הינו
חבר או במסגרת השב"ן בו הוא חבר ונדרש בתשלום השתתפות
עצמית בלבד, ישפה המבטח את המבוטח בסכום ההשתתפות
העצמית בה נדרש המבוטח בניכוי 200 ₪.
5.3 . למרות האמור לעיל, המבוטח לא יישא בהשתתפות עצמית חודשית
במידה ועלות המרשם לחודש עולה על 3,000 ₪.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתתפות עצמית
מאיה יעקוביאן07/09/2018עלות למרשם משמעו העלות שהמבוטח שילם עבור המרשם ועל כן ההשתתפות העצמית שנגבתה תקינה ועומדת בתנאי הפוליסה.
חוק ההתישנות חל 3 מהיום בו אירע מקרה הביטוח, כלומר, השימוש בתרופה. שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקתי במדרגות מסעדה. האם לתבוע אותם?יעל31/08/2018
שלום, איך עניין הביטוח עובד? הייתי בבר מסעדה שיש בה מדרגות. עליתי יחסית מהר במדרגות והחלקתי קמתי מההחלקה והמשכתי לעלות. יום למחרת בערב פניתי לטיפול רפואי וגילו ששברתי את כף הרגל עצם מסרק מס׳5 ברגל ימין. זמן ההחלמה ארוך 6-12 שבועות. אם אני אפנה עכשיו למסעדה איך הם ייקחו אחריות? לא הודעתי להם באותו הערב שהחלקתי. ואם זה אשמתי שלא עליתי טוב במדרגות או משהו כזה.. עדיין לתבוע אותם על הנזק שנגרם לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תביעה
מאיה יעקוביאן01/09/2018אני מאמינה שבכדי לתבוע את המסעדה, צריך להוכיח רשלנות מצדם, כגון מדרגות רטובות או שומניות, מדרגה לא תקינה וכד' במידה ומדובר על נפילה שאינה נובעת מרשלנות המקום, אינני חושבת שיש על מה לבסס תביעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי תביעה מול הביטוח הפרטי כאשר אין ממצאים קלינייםפונה29/08/2018
ערב טוב,
יש ברשותי ביטוח בריאות אישי מקיף למדי.
לפני 9 חודשים, בעקבות דיאטה אגרסיבית שביצעתי נתקפתי כאבים עזים 24/7 שלא אפשרו לי לתפקד כלל עד להיום (9 חודשים שלמים).
חרף המצב הרפואי המתואר, (כמעט) כל הבדיקות המקיפות שעברתי היו תקינות לחלוטין.
כיום, לאחר התערבות אינטנסיבית של רופא כאב (יש גם בקשה לקנאביס שעתידה להיות מוגשת) אני במצב יחסית תפקודי.
רציתי לדעת אם במצב כזה, שבו אין ממצאים קליניים כמעט (למעט בעיקר ירידה משמעותית לתת משקל קיצוני) יש לי סיכוי לעמוד מול טענות הביטוח (לפחות לגבי 9 החודשים שעברו?
מובן שברשותי כל המסמכים המתעדים שעברתי בדיקות מקיפות וקבלות על רופאים פרטיים בתעריפים של אלפי שקלים.
הבעיה היא שבניגוד לפיברומיאלגיה לדוגמה, למצב שלי אין אפילו שם. פשוט "תסמונת כאב". מה שמקשה אפילו יותר...
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תביעה
מאיה יעקוביאן30/08/2018ערב טוב, מה כולל הביטוח שברשותך ועל מה את מעוניינת להגיש תביעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהות התביעה
פונה30/08/2018בדקתי בביטוח הבריאות והוא אינו מכסה אבדן כושר עבודה לדעתי.
אני מעוניין לתבוע ממל"ל/ביטוח בריאות/ביטוח פנסיוני, אך ורק את מה שהמגיע לי - 9 חודשים שלא יכולתי לעבוד בשל תסמונת כאב.
יש לי קרן פנסיה ואני לא מתמצא בפרטים עדיין.
השאלה העיקרית היא התמודדות עם מצב שאין ממצאים קליניים ממשיים.
תודה על תגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתביעה
מאיה יעקוביאן30/08/2018אם כך לא מדובר בביטוח בריאות; אלה באובדן כושר עבודה. יהיה קשה מאוד להוכיח מקרה ביטוח ללא ממצאים קליניים, אך אני מציעה לך להתייעץ לגבי זה עם עו"ד המתמחה בתחום ועם רופא תעסוקתי. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הרמת עפעפיים בשתי העינייםמירב12/08/2018
עברתי ניתוח להרמת עפעפעים בשתי העיניים. מומחה מחברת הביטוח אישר לי לנתח עין אחת מסיבות רפואיות. לטענתו הצניחה בעין השניה היא אסטתית. החברה שילמה עין אחת בלבד ואני את השנייה. היתכן? הרי אם אנתח עין אחת יהיה חוסר סימטריה בין העיניים.האם ניתן לתבוע את חברת הביטוח ולחייבם לשלם עבור העין השניה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח עפעפיים
מאיה יעקוביאן12/08/2018ביטוח בריאות נועד לכסות ניתוחים אשר הצורך בהם הוא בריאותי.
ניתוח הרמת עפעפיים יכוסה במידה וישנה פגיעה בשדה הראייה (מאובחן באמצעות בדיקה שדה ראייה). במידה ויש פגיעה בשדה הראייה בעין אחת ובשנייה אין, חברת הביטוח תנהג כפי שציינת בפנייתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוכחת זכאות כשנמצאים בנתקיוליה02/08/2018
אמא שלי חלתה בסרטן שיכול להיות גנטי. בגלל זה אני זכאית לבדיקות גנטיות גם מקופת חולים וגם בדיקות מקיפות יותר מביטוח הבריאות שלי. הבעיה שאני ואמא בנתק ואין לי מסמכים רפואיים שמראים שהיא חלתה. איך אני יכולה להוכיח לביטוח ולקופת החולים שאמא חולה כדי שאהיה זכאית? (היא גם בקופ"ח אחרת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות גנטיות
מאיה יעקוביאן03/08/2018ייתכן וכלל לא יבקשו ממך מסמכים רפואיים של אמא.
את יכולה להציג מסמך רפואי שלך, למשל סיכום ייעוץ גנטי, בו מצוין הרקע המשפחתי וההמלצה עבורך לבצע בדיקות.
בשורות טובות ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזר לאחר ניתוח קיסרי אלקטיבימשה23/07/2018
שלום
בפוליסה שלי רשום שישנו פיצוי אם לא מבוצע ניתוחדרך הפוליסה.
במידה ויש לי 2 פוליסות האם ניתן לתבוע את שניהם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיסרי
מאיה יעקוביאן23/07/2018כעקרון, ניתן לתבוע פיצוי משתי פוליסות שונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח נסיעות לחו"ל לאדם מבוגראני12/07/2018
אודה לקבלת דגשים/כללי אצבע לבחירת פוליסה לאדם מבוגר ולא בריא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח נסיעות
מאיה יעקוביאן12/07/2018חשוב שהפוליסה תכלול כיסוי למצב רפואי קיים.
בנוסף, הייתי ממליצה להתמקד בחברות הגדולות ש"מתורגלות" בסיוע לישראלים בחו"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קופ"ח כללית לא עובדים עם הדסה עין כרםkhb11/07/2018
קבעתי תור לאנדוסקופיה וקולונוסקופיה אך בכללית סירבו לתת לי טופס התחייבות בטענה שהם לא עובדים עם הבי"ח המצוין. האם נכון הדבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדסה
מאיה יעקוביאן11/07/2018קופ"ח מפנה מטופלים לקבלת שירות בבתי החולים שהכי משתלמים לה מבחינה כלכלית.
קופ"ח כללית, לרוב מפנה מטופלים לבתי החולים שבבעלותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השוואה בין פוליסות ביטוח מלפני הרפורמה ולאחריהMiki Feigin02/07/2018
עשיתי בדיקה של פוליסות ביטוח הבריאות שברשות משפחתי וונאמר לי שיש לבטל את הפוליסות הישנות משנת 2012 ולעשות פוליסות חדשות.
היו לי פוליסות ישינות של כלל חברה לביטוח והמליצו לי לבטלן ולעשות פוליסות חדשות בחברת אילון.
ברצוני לדעת האם הפוליסות החדשות, מלבד נושא המחיר, יותר טובות או נחותות לעומת הפוליסות הותיקות מ 2012?
שמעתי דעות לכאן ולכאן ועד היום אני לא בטוח מה נכון, מאחר וזהו נושא קריטי כמו ביטוח בריאות שזה לכל החיים ולבטל משהו שאחר כך אי אפשר להחזיר את הגלגל אחרוה הייתי רוצה לדעת מה באמת התשובה.
תודה
בברכה
מיקי פייגין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקי
מאיה יעקוביאן02/07/2018מיקי שלום,
יש יתרונות וחסרונות לכל דבר. חשוב לקרוא את תנאי הפוליסה הקיימת והפוליסה המוצעת ולאמוד את ההבדלים.
מומלץ לבצע ייעוץ פרטי, אובייקטיבי לצורך קבלת החלטה כזו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי בפוליסת בטוח הפרטידלית01/07/2018
הודיעו במקום העבודה שלי שהחברה המבטחת משנה את הפוליסה לאישית, בלי חיתום, משנה מעט את התכולה, מוציאה את בטוח הנסיעות והפרמייה עולה ביותר מפי חמש. יש לי בטוח מושלם בקופ"ח. השאלה היא אם בכלל כדאי להמשיך בבטוח, עד כה כמעט ולא השתמשתי בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלית
מאיה יעקוביאן02/07/2018דלית שלום,
קשה לענות לשאלתך מבלי לראות את תנאי הפוליסה הקבוצתית המסתיימת ואת החלופה הפרטית המוצעת.
כמו כן, ביטוח שמתאים לאישה בת 30 לא בהכרח מתאים לצרכים הביטוחיים של אישה בת 45.
המעבר לפוליסה הפרטית תוך שמירה על רצף ביטוחי, מוגבל בזמן ואני מציעה לך לא לפספס את ההזדמנות, לבצע ייעוץ פרטי ולהתאים לעצמך את הביטוח החדש הן מבחינת התוכן והן מבחינת התקציב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפל ביטוחים.האם אפשר לקבל פיצוי כפול?משה01/07/2018
יש לי 2 ביטוחי בריאות עברתי ניתוח ואחת החברות כיסתה ישירות את כל ההוצאות.
האם יש טעם להגיש תביעה לחברה השניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפל ביטוחים
מאיה יעקוביאן01/07/2018בוקר טוב, יש לבדוק בפוליסה שבחברה השנייה, האם יש בפרק הניתוחים סעיף המעניק פיצוי במקרה של ניתוח שהחברה לא השתתפה בהוצאותיו. אם יש סעיף כזה ובמידה וניסוחו מאפשר, ניתן יהיה לתבוע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?