מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תביעת ביטוח סעודי משתי חברות ביטוחשמואל לוי11/06/2010
אני מבוטח בביטוח סיעודי בדיקלה של קופ"ח כללית ובפניקס.
האם בעת קרות המקרה הסיעודי בבית ניתן לתבוע את שני הביטוחים ולקבל את הפיצוי משתי החברות גם יחד או שלאחת מחברות הביטוח ישנו סייג כל שהוא בפוליסה לקיזוז תשלומים המגיעים לי עקב קבלת תשלום מחברת ביטוח אחרת.
והאם יש משמעות איזו חברת ביטוח נתבעת קודם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהפניקס בטוח תקבל, כי מדובר בביטוח
משה ורנר11/06/2010פיצוי ולא שיפוי (כנגד קבלות) ולכן סביר שתקבל משתי חברות הביטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תביעת שני ביטוחים עקב מקרה סיעודישמואל לוי11/06/2010
אני מבוטח בביטוח סיעודי בשתי חברות ביטוח . דיקלה של קופ"ח כללית והפניקס.
האם אני זכאי לקבל פיצוי עבור מקרה סיעודי בבית משתי חברות הביטוח יחד? או שישנה אפשרות של אחת מחברות הביטוח לקזז תשלום עקב כפל פיצוי. והאם יש משמעות איזו חברה תובעים קודם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תביעת כפל בביטוח סיעודי
רוני אשכנזי13/06/2010בעקרון כל שעליך לבדוק בשתי הפוליסות האם התשלום הסיעודי הינו על בסיס פיצוי או על בסיס שיפוי.
אם בשתי הפוליסות התשלום הסיעודי הינו על בסיס פיצוי - אזי תוכל לקבל פיצוי סיעודי משתי חברות הביטוח ללא שום קיזוזים.
אם באחת מהן או בשתיהן התשלום על בסיס שיפוי - המשמעות הינה תשלום הוצאות שהיו בפועל בלבד! ואזי עלולים להתבצע קיזוזים של התשלומים הסיעודיים בין החברות.
במידה ורק באחת החברות התשלום הסיעודי הינו על בסיס שיפוי ובשנייה על בסיס פיצוי - כדאי לתבוע קודם את החברה שהתשלום על בסיס שיפוי, למרות שכמעט בוודאות, הם ישאלו בעת התביעה האם ישנן עוד חברות ביטוח שאמורות לשלם תשלום סיעודי כלשהו ואזי לא תהיה משמעות את מי תובעים קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בעניין הראל וביטוחי הבריאותיעקב10/06/2010
שלום רב,
ביטוח הבריאות של אשתי כולל נספח מוכר ל'שירותים אמבולטוריים' שבמסגרתו אנו זכאים להתייעצויות עם רופא מומחה.
במהלך ההריון של אשתי היא התייעצה עם רופא מומחה כחלק ממעקב ההריון. בבואה לבקש החזר עבור ההתייעצות היא נדחתה- ונאמר לי כי הפוליסה מכסה רק "ייעוץ רפואי עקב בעיה רפואית פעילה''.
האם תשובתם לגיטימית? או לא?
מה לדעתכם עלי לעשות?
בתודה!
מנשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצויות עם רופאים מומחים
רוני אשכנזי13/06/2010בעקרון כיסוי רפואי אמבולטורי בפוליסות בריאות בא לתת מענה לבעיות רפואיות פעילות ולא לרפואת "שגרה" ולכן תשובתם לכאורה לגיטימית. בכדי לענות לשאלתך במדויק במקרה האישי שלכם, אני צריך לקרוא את הפרק של הכיסוי האמבולטורי בפוליסה של אשתך ולראות בדיוק כיצד מוגדר הכיסוי ובעיקר מתי לא מכוסה ההתייעצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח תרופות שאינן בסל התרופותאיציק שני04/06/2010
אשתי ואני הצטרפנו לביטוח פלטיניום במרץ 2007 כאשר היה עדיין בתוקף ביטוח מורחב לסל התרופות. בסוף 2007 שונה החוק ואין יותר ביטוח מורחב לסל התרופות!!....
שאלותי לצוות המומחים הן:
א. מה הפיצוי שקופת חולים חייבת ללקוחותיה שנפגעו כתוצאה מאי קייום ההסכם?
ב. לא זכור לי שהחזירו כסף לאחר שצמצמו את הקף הביטוח.
ג. האם יש מקום לבדוק את הנושא בבית המשפט.
תודה על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח תרופות שאינן בסל התרופות
רוני אשכנזי06/06/2010א. לא ידוע לי על פיצוי כלשהו של קופ"ח ללקוחותיה.
ב. הם הוסיפו לפלטינום כיסויים ביטוחיים בתחום רפואת השיניים במקום הכיסוי לתרופות שלא בסל, ולפיכך לא החזירו כסף.
ג. לדעתי אין מקום לתביעה משפטית מאחר בית המחוקקים של מדינת ישראל כפה על קופות החולים להוציא את הכיסוי לתרופות שלא בסל, כדוגמת הפלטינום. מאחר וזה נכפה עליהם, למורת רוחם יש לציין, לא נראה לי שבית משפט יחייב אותם בתביעה מסוג זה, מאחר וזה לא היה בידיהם להחליט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההילה02/06/2010
שלום רב,
אני בת 30 ויש לי ביטוח מכבי זהב. אני בריאה לחלוטין ואני רוצה לעבור למכבי כסף שהוא יותר זול. מה דעתכם, כדאי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר מתוכנית לתוכנית בשב"ן
רוני אשכנזי06/06/2010את זו שצריכה להחליט באיזו תוכנית לבחור, על פי העלות תועלת של כל אחת מהן לצרכייך האישיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוזרת ביתנטע01/06/2010
האם אני חייבת לשלם ביטוח בריאות לעוזרת שמגיעה לשלוש שעות בשבוע? כיצד הדבר מתבצע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בריאות לעובדת זרה
רוני אשכנזי01/06/2010למעסיק יש חובה לבטח בביטוח בריאות עובד/ת זר/ה.
בדרך כלל לעובד זר אמור להיות מעסיק מרכזי, שקיבל אישור להעסיק עובד זר והוא גם זה שחלה עליו החובה לבטח אותו בביטוח בריאות.
אם העובדת הזרה משלמת בעצמה את פוליסת הבריאות שלה, ורוצה שתשתתפי בכיסוי עלות הביטוח החודשית, אז שלמי לה חלק יחסי של עלות הביטוח התואם לחלק היחסי של כמות השעות שאת מעסיקה אותה במשך חודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ בהתאמת ביטוח בריאות וסיעודידניאלה22/05/2010
שלום,
האם בדומה ליעוץ פנסיוני קיים גם יעוץ בבחירת פוליסת ביטוח בריאות ופוליסת ביטוח סיעודי והתאמתם באופן אישי למבוטח?
למי כדאי לפנות לקבלת יעוץ כזה?
תודה,
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ אישי בהתאמת ביטוח בריאות וסיע
רוני אשכנזי23/05/2010יש לך שתי אפשרויות לקבלת ייעוץ בנדון:
1. באמצעות סוכן ביטוח.
2. באמצעות יועץ ביטוח.
לשיקולך ולבחירתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההבדל בין סוכן ליועץ
דניאלה24/05/2010שלום,
תודה על התשובה.
מה ההבדל בן סוכן ביטוח לבין יועץ ביטוח בריאות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההבדל בין סוכן ביטוח ליועץ ביטוח
רוני אשכנזי25/05/2010יועץ ביטוח בריאות, נותן ייעוץ בלתי תלוי, משמע מייעץ מה נכון וראוי שיהיה ללקוחות שפונים אליו, ללא שום קשר ותלות לחברת ביטוח כזו או אחרת. היועץ מתוגמל משכר הטרחה אותו הוא גובה מהלקוח בגין הייעוץ.
סוכן ביטוח מבצע את הביטוח הלכה למעשה ומתווך בין חברת הביטוח ללקוח שפנה אליו. סוכן ביטוח שמתמצה הייטב בתחום הבריאות יכול אומנם גם לייעץ ללקוח מה נכון וראוי, אך במגבלה (לכאורה) של החברות עימן הוא עובד בתחום הבריאות. סוכן הביטוח מתוגמל על ידי חברת הביטוח בגין הביטוח המבוצע ללקוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כדאי/אפשר לתקן הצהרת בריאות?דניאלה22/05/2010
שלום,
בתקופת הצבא סבלתי ממספר רב של בעיות ונקבע לי פרופיל מאוד נמוך. תקופה מסוימת לאחר הצבא, הפסיקו כל הבעיות וכן לא קיבלתי שום טיפול רפואי.
כ 5 שנים לאחר הצבא, עשיתי ביטוח סיעודי ובהצהרת הבריאות סימנתי שהכול תקין אצלי. מאחר וזמן רב אני כבר לא סובלת משום דבר מתקופת הצבא, בעת מילוי ההצהרה אפילו לא התעוררה במוחי מחשבה שיש לציין את הבעיות שסבלתי מהם בתקופת הצבא.
אציין שבנוסח הצהרת הבריאות ביקשו לפרט כל מחלה פעילה וכן כל מחלה שממנה סבלתי בעבר. כפי שכתבתי לא הזכרתי דבר ממחלות הצבא.
השאלה שלי היא מה לעשות - האם לפנות לחברת הביטוח ולפרט את המחלות מהן סבלתי.
האם לבטל את הפוליסה?
אני לא רוצה לשלם כסף רב, ובעת הצורך לא לקבל מאומה עקב פתיחת התיק הצבאי שלי.
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון הצהרת בריאות
רוני אשכנזי23/05/2010ממליץ לך לפנות לחברת הביטוח באמצעות הסוכן שלך ולספר את האמת לאמיתה, הווה אומר שבתקופת הצבא סבלת מבעיות בריאות מסויימות שהחלימו לחלוטין ולכן לא ציינת אותן בהצהרת הבריאות שמילאת 5 שנים לאחר מכן. עדיף כך, מאשר שחברת הביטוח יום בהיר אחד תגלה שהיסתרת מהם מידע בהצהרת הבריאות.
על פי ההחלטה שלהם לאחר קבלת המידע ממך תחליטי כיצד לנהוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד אוטיסט - קטגוריית תשישות נפשעופר21/05/2010
האם בקטגוריית תשישות נפש, לטובת קבלת דמי ביטוח סיעודי יכול להיכלל ילד אוטיסט (גיל 7)?
הילד מחייב השגחה צמודה כדי שלא יזיק לעצמו או יעשה נזקים בבית - מכניס כמעט כל דבר לפה. לועס /אוכל עלים ופרחים כמעט מכל סוג אם יזדמן לו. בכל הזדמנות ישפוך בקבוק שמפו/סבון לרצפה לשחק בו - לדוגמא. צריך להיזהר איתו כמו עם תינוק בן שנה רק שהוא בן 7, ומגיע לכל מקום. אנו נאלצים לנעול בכל עת חדרים בבית כדי שלא יהפוך אותם. נאלצנו להגביה גדרות כי היה עובר לחצרות השכנים. ילד מאד חמוד ואהוב - אבל עם יכולת קוגנטיבית נמוכה מאד, ובעל גרייה סנסורית חזקה מאד שהוא חייב לספק (מכאן הצורך להכניס דברים לפה, וגרייה חזותית חזקה מאד).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד אוטיסט - קטגוריית תשישות נפש - תגובה
מאיה יעקוביאן24/03/2015עופר שלום,
יש לקרוא את תנאי הפוליסה.
האם תוכל להעתיק לכאן את ההגדרה של "תשישות נפש" ואת החריגים בפוליסה?
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח סיעודי
ד''ר אודי פרישמן24/05/2010חייבים לקבל יותר פרטים
צריך לקרוא היטב את הפוליסה
צריך לראות מסמכים רפואיים
באופן תיאורטי זה אפשרי אבל מחייב בדיקה והערכות מתאימה
אני מציע שתעבירי לי את הפוליסה וחומר רפואי למייל ואשמח לסייע לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכויות מבוטח ניתוח פלסטיסימון16/05/2010
שלום רב!
אני מעוניינת לעבור ניתוח תיקון אסימטריה בולטת בשדיים.
ניתוח זה דורש מיומנות וניסיון רב, לכן רק כירורגים פלסטיים מומחים לנשוא זה יוכלו לבצע אותו.
בגדול לא ראיתי שיש בקופת החולים כירורג פלסטי המתמחה בבעיה זו, ועל כן איאלץ לפנות לרופא פרטי.
הבעיה שלי מבחינתי היא רפואית לכל דבר, גורמת לי לבעיות חברתיות, דימוי עצמי נמוך, משקל לא שווה על הגב, בעייה בהתאמת לבוש, בגדי ים וחזיות.
מה הזכויות שלי לגבי מימון מלא או חלקי של הניתוח, במידה ואנותח על-ידי רופא פרטי שאינו מן הקופה?
מה הפרוצדורה שעליי לעבור (טפסים, מסמכים ובקשות) ולאן עליי לפנות כדי להתחיל בתהליך ההחזר?
אני מבטוחת של לאומית זהב
רב תודות
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות מבוטח בניתוחים פלסטיים
רוני אשכנזי20/05/2010בעקרון ביטוחים פרטיים אינם מכסים ניתוחים פלסטיים מסיבות אסטטיות או חברתיות, אלא רק אם הצורך הינו רפואי, כמו בעיות בעמוד שדרה וכד'.
לפיכך באם תמציאי לקופה מסמך מאורטופד המאשר שקיים צורך רפואי לביצוע הניתוח הנ"ל, איני רואה סיבה שהקופה (לאומית זהב) תדחה את בקשתך. בכל מקרה, כדאי שתבדקי מול לאומית זהב האם ניתן לקבל באמצעותם הנחות בביצוע ניתוחים פלסטיים שאינם בעלי רקע רפואי תומך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיעוד לאמאלליקה15/05/2010
אימי דיירת בדיור מוגן, אלא שבשל גילה המופלג היא זקוקה לטיפול סיעודי. איננו מצליחים לגייס יתרת הסכום הנדרש להעברתה למחלקה סיעודית. יש לה ביטוח רפואי אך לא סיעודי. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי
ד''ר אודי פרישמן24/05/2010תנסי לפנות למשרד הבריאות
איזה קופ"ח היא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשה דחוףמי-טל09/05/2010
עשיתי בדיקת hsg
(צילום רחם) לפני החלטה על טיפולי פוריות - הבדיקה פולשנית ובמהלכה "פתחו" סתימה קלה שהיתה באחת החצוצרות - לטענת חב הביטוח לא מגיע לי פיצוי בגין הבדיקה - הם מתיחסים אליה "כאל ניתוח" - והיות ולא הייתי מאושפזת בעקבות כך - "לא מגיע לי פצוי"...
הבדיקה לא מוגדרת כניתוח , ולא בוצעה בהרדמה וכמו כן יש סעיף בפוליסה שאומר כי יש כסוי ל :
ברובד המורחב - "שירותים אמבולטוריים" -
"....בדיקות רפואיות אבחנתיות......(רשימת בדיקות שונות ... ) וכל בדיקה אחרת הנדרשת על פי אמות מידה רפואיות מקובלות לאיבחון מחלתו של המבוטח, או לקביעת דרכי הטיפול בו"....
הביטוח שלי מורחב ונראה כי הבדיקה כן אמורה להיות מכוסה עפי ההגדרה המצב -
האם אני צודקת??
עליי לציין שחברתי המבוטחת בחב. ביטוח אחרת - אך הפוליסה כמעט זהה קיבלה פצוי על בדיקה זו -
סליחה על אריכות ההודעה - ותודה,
מי-טןל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תביעת ביטוח
ד''ר אודי פרישמן13/05/2010על פניו עושה רושם שאת צודקת
אבל על מנת לתת לך תשובה מחייבת יש לראות בדיוק את תנאי הפוליסה בהם את מבוטחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכירת תרופת ג'גוביה לסכרתחיים ב.07/05/2010
אני מבין שתרופת הג'נוביה עדיין לא בסל.
האם נמכרת בכללית בהנחה של 50 אחוז , כמו בקופות האחרות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנחה בתרופות
רוני אשכנזי09/05/2010מציע לך לפנות לקופ"ח כללית ולברר האם קיימת הנחה ברכישת תרופה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שירותים מיוחדיםחנה07/05/2010
בוקר טוב למנהלי הפורום, אדם אשר זכאי ומקבל מביטוח לאומי נוסף על קיצבת הנכות, גם קיצבת שרמ" [שירותים מיוחדים], האם הוא נחשב סיעודי וזכאי לקיצבה מהביטוח הסיעודי שלו? האם קיצבת השרמ" היא הוכחה למקרה סיעודי? אני מרגישה שאנו נופלים בין הכסאות ולאף אחד אין תשובה ברורה, תבורכו על כל תשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרמ
ד''ר אודי פרישמן13/05/2010התשובה היא לא
צריך לבחון בנפרד את הזכאות לסיעוד ובנפרד את הזכאות לשרמ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיעודיhagit06/05/2010
שלום, שאלה אני מכירה אישה המטפלת בבעלה מזה שנים באופן סיעודי, ראיתי שבחיפה התקימה קבוצת תמיכה לנשים המטפלות בבעל סיעודי, לא מצאתי קבוצה דומה בר"ג, גבעתיים והאזור. האם תוכלו לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצות תמיכה
רוני אשכנזי06/05/2010לא ידוע לי על קבוצות תמיכה דומות באיזור המרכז.
תנסי לאתר באמצעות האינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי לא מצאתי אם מישהו מכיר אשמח
hagit06/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)