מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטוח חיים לבני 31 ו_ 33 ייעוץנעמי25/07/2010
הייתי מעוניינת לעשות בטוח חיים , היכן אוכל לקבל ייעוץ טוב. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמי
מאיה יעקוביאן25/07/2010נעמי שלום,
זהו פורום העוסק בביטוחי בריאות וסיעוד בלבד.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטוח חיים
נעמי25/07/2010היכן אני יכולה לבדוק הנחיות לגבי בטוח חיים, הטוב ביותר? תודה רבה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח חיים
רוני אשכנזי25/07/2010מציע שתיכנסי לפורום דומה שעוסק בביטוח חיים ושם תשאלי שאלה זו.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליפיטורדליה20/07/2010
אני חברה בלאומית ויש לי ביטוח לאומית מקסימום שעבר להראל.רופא המשפחה ביקש אישור ללפיטור והועדה דחתה והמליצה קודם שאקח סבסטאטין
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
דליה20/07/2010אחי עבר תאונת דרכים לפני שנתיים.האם הוא יכול להצטרף לביטוח סעודי בקופת חולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי
מאיה יעקוביאן22/07/2010גלי שלום,
אני ממליצה שתפני לחברת הראל לבירור זכאותך ולצורך הגשת תביעה לקבלת החזר כספי בגין רכישת התרופה.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח בריאות פרטי כפול במנורה ובכללסיון ל20/07/2010
האם זה חוקי שהסוכנת שלי עשתה לי ילדי ובעלי 2 ביטוחי בריאות גם במנורה וגם בכלל?
והאם אני יכולה לדרוש מאחד מחברות הביטוח החזר כספי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיון
מאיה יעקוביאן22/07/2010סיוון שלום,
אין מניעה לרכוש מס' ביטוחים במס' חברות שונות.
אך רצוי לבדוק שלא מדובר בכפל ביטוחי.
אני ממליצה לך לפנות ליועץ ביטוח בלתי תלוי אשר ייבחן את התיק הביטוחי שלך, יסביר לך על הדומה והשונה שבין הפוליסות שרכשת ויסייע לך לבחור בצורה מושכלת את מוצרי הביטוח.
במידה ותרצי, צרי עמי קשר טלפוני לתאום פגישה.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה רבה מאיהאסתי18/07/2010
תודה רבה מאיה , הנושא ברור לי מאוד עכשיו אחרי ההסבר שלך. האים את יכולה להמליץ על כמה ביטוחים טובים מילבד ביטוח מיגדל? תודה רבה ושבועה טוב. אסתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתי
מאיה יעקוביאן18/07/2010בוקר טוב,
הנושא קצת יותר מורכב. בהמלצה על מוצר כזה או אחר, יש להתייחס למס' פרמטרים כגון גיל המבוטחים ומצבם הבריאותי. יש להתייחס למסלולי תשלום אפשריים (פרמיה קבועה / פרמיה משתנה) וכד'.
במידה ותרצי ייעוץ אישי, אשמח אם תפני אלי לתיאום פגישה.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האים כדאי לירכוש ביטוח בנוסף לזה שלאסתי17/07/2010
ערב טוב מאיה. יש לי ביטוח בריאות זהב של מכבי.השאלה שלי האים כדאי לירכוש ביטוח נוסף המעניק כיסוי לתרופות שהם לא בסל. תודה אסתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתי
מאיה יעקוביאן17/07/2010אסתי שלום,
הביטוח המשלים, מכבי זהב, מעניק הנחה בגין מגוון תרופות הנרכשות בבתי המרקחת של הקופה. מדובר בתרופות יומיומיות ובאביזרים רפואיים קטנים.
הביטוח המשלים, אינו מספק פתרון לתרופות יקרות, לתרופות למחלות קשות, לתרופות מצילות חיים, תרופות מאריכות חיים, תרופות אשר אינן מאושרות בארץ, אך מאושרות ע"י ארצות מפותחות אחרות כגון ארה"ב ומדינות האיחוד האירופאי.
ע"מ להבטיח מענה אמיתי בעת הצורך, מומלץ ביותר לכל אדם, לרכוש בנוסף לתוכנית הביטוח המשלים, גם ביטוח פרטי המעניק כיסוי מקיף לתרופות שאינן בסל הבריאות
ולנושא חשוב נוסף אשר אינו מקבל מענה מספק בביטוח המשלים והוא - השתלות וטיפולים מיוחדים בחו"ל.
ניתן לרכוש בכל חברת ביטוח מוצר המשלב כיסוי לשני נושאים אלו. עלותו של המוצר הביטוחי אינה גבוהה במיוחד, ובעת הצורך, יש את הכוח להציל חיים!
אני ממליצה לך לבדוק הצעות ממספר חברות ולבחון את ההבדלים הן בהיקף התוכנית והן בעלות.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות שלא בסל הבריאותאסתי17/07/2010
שלום רב האים כדאי לעשות ביטוח נוסף לזה של קופת חולים לגבי תרופות שלא בסל? אבקש לימנות מיספר חברות שאתם ממליצים. תודה אסתי
מאיה יעקוביאן17/07/2010ערב טוב,
לא ירדתי לסוף דעתך.
נא פרטי, האם בכוונתך לרכוש ביטוח המעניק כיסוי לתרופות בנוסף לביטוח המשלים?
או שרכשת ביטוח לתרופות באמצעות הקופה (למשל ביטוח תרופות של חברת מגדל לחברי קופ"ח מכבי) ואת שואלת על הכדאיות שברכישת ביטוח נוסף?
תודה
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדאיות סיעודי זהב וקרן מכביאורית14/07/2010
שלום רב,
מאחר וצורפנו באופן אוטומטי לתשלום קרן מכבי וביטוח סיעודי, תוכלו לומר אם זה כדאי? יש הבדל בין סיעודי כסף לזהב?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית
מאיה יעקוביאן15/07/2010צהרים טובים,
אדם סיעודי, הוא אדם שאינו יכול לבצע בכוחות עצמות פעולות יומיומיות כגון להתלבש, להתקלח, לאכול ולשתות, לשלות על הסוגרים וללכת.
מצב סיעודי, יכול להיווצר בכל גיל, כתוצאה ממחלה או מתאונה.
דווקא במצב של חוסר אונים, בו איננו יכולים לתפקד באופן עצמאי, אנו נדרשים להוציא סכומי כסף לא מבוטלים הנעים בין 12,000 ש"ח ל- 16,000 ש"ח בחודש, במקרה של שהייה במוסד סיעודי וכ- 10,000 ש"ח בחודש במקרה של שהייה בבית וטיפול ע"י עובד סיעודי.
ע"מ לוודא מבקרות המקרה, לא ניפול על כתפי יקירינו, חשוב מאוד לבטח את עצמנו כבר עתה בביטוח סיעודי (ולרוב אף רצוי להיות מבוטחים במספר תוכניות ביטוח).
הביטוח הסיעודי של מכבי, אינו מעניק פתרון מלא אך בהתחשב בפרמיות הנמוכות, הוא נותן מעל ומעבר...
התוכנית מבטיחה למבוטח שהפך להיות סיעודי, כל עוד הינו סיעודי, תגמולי סיעוד חודשיים למשך חמש שנים באחד מהמסלולים הבאים:
אשפוז סיעודי
שיפוי בגין הוצאות אשפוז סיעודי
למבוטחי ”סיעודי זהב” – שיפוי בשיעור של 80% מהוצאותיו עבור האשפוז הסיעודי ועד לתקרה של 10,590 ₪ לחודש.
למבוטחי ”סיעודי כסף” – שיפוי בשיעור של 40% מהוצאותיו עבור האשפוז הסיעודי ועד לתקרה של 5,295 ₪ לחודש.
טיפול סיעודי בבית:
קבלת שירותי סיעוד באמצעות חברת סיעוד - (מטפל ישראלי)
למבוטחי ”סיעוד זהב” – 36 שעות טיפול שבועיות .
למבוטחי ”סיעוד כסף” – 25 שעות טיפול שבועיות.
עלות השירות תשולם על ידי ”כלל בריאות” לנותן השירות הקשור עימו בהסכם.
פיצוי על ידי תגמול סיעודי חודשי קבוע להעסקת מטפל סיעודי- עובד זר.
למבוטחי ”סיעודי זהב” - 4,766 ₪ לחודש.
למבוטחי ”סיעודי כסף” - 3,707 ₪ לחודש.
תשלום זה מותנה בהמצאת אישור על העסקת עובד זר על פי החוק במועד בירור התביעה וכן אחת ל-12 חודשים ו/או על פי דרישת המבטח במועד מוקדם יותר.
פיצוי על ידי תגמול סיעודי חודשי קבוע.
למבוטחי ”סיעודי זהב” 4,236 ₪ לחודש.
למבוטחי ”סיעודי כסף” 3,177 ₪ לחודש.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקבלים גם ביטוח לאומי וגם מקופת
אורית15/07/2010החולים, חלילה במקרה והמבוטח הפך לסיעודי? אני מנסה להבין אם באמת להיות מבוטח בעוד חברה, מאחר ופנו אליי דרך חברת הביטוח שאצלם משולם ביטוח החיים למשכנתא.
שוב תודה לך מאיה לתשובתך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית
מאיה יעקוביאן15/07/2010צהרים טובים,
הביטוח הסיעודי הנו על בסיס פיצוי ולכן, יתווסף לכל דבר אחר שיש ברשותך.
ביטוח לאומית + ביטוח סיעודי של קופ"ח + ביטוח סיעודי פרטי = ביטחון לשעת צרה!
חשוב לציין, כי כצרכן נבון, על המבוטח לערוך סקר שוק בקרב חברות הביטוח ולהבין את ההבדלים בין התוכניות, הן מבחינת התוכן והן מבחינת המחיר.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כרמיאל רח' מורד הגיא 47יעקב12/07/2010
למומחים שלום
ברצוני לרכוש ביטוח סיעודי ובריאות
מכיון שאינני רופא והזכרון לפעמים בוגד בי בזמן מילוי הצהרת בריאות ,לא בטוח שהתשובות
שלי בהצהרה יהיו מדויקות לגמרי. ומכיון שזה פתח לדחית תביעה על ידי חברת הביטוח בבוא
היום(גם אם ההצהרה עברה חיתום בחברה)
כיצד אני כקונה פוליסה יכול להבטיח היום (ביום שהחברה תאשר את הצטרפותי)שלא יהיו ויכוחים עם חברת הביטוח מחר(כאשר אתבע זכויות)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעקב
מאיה יעקוביאן12/07/2010יעקב שלום,
מילוי הצהרת בריאות נכונה ומלאה היא תנאי הכרחי לעריכת חוזה הביטוח.
במידה והנך מתקשה למלא את הצהרת הבריאות ו/או לא זוכר פרטים רלוונטיים אודות מצבך הבריאותי,
מומלץ שתבקש מרופא המשפחה לעבור על הצהרת הבריאות טרם העברתה לחברת הביטוח.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלתי הקודמת ....אור12/07/2010
בעלי עצמאי ורוצה לסדר לעצמו ביטוח בריאות.המלצתם לגשת לסוכן ביטוח פרטי.שאלתי היא האם אפשר לסדר זאת דרך ביטוח לאומי ?או שזה שונה אצל עצמאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
מאיה יעקוביאן12/07/2010אין קשר בין המוסד לביטוח לאומי לבין ביטוח בריאות פרטי.
בעלך כעצמאי, יידרש לשלם לביטוח לאומי, למס הכנסה וכן, מס בריאות.
במידה וירצה לרכוש ביטוח בריאות פרטי, עליו לנהוג כפי שייעצתי בתשותי הקודמת.
לרשותכם תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "הרחבת" הביטוח הסיעוד ל-6 שנים .קולין יפה12/07/2010
קבלתי הודעה מדקלה שתשלום הסיעודי הוארך ל-6 שנים ובאישור האוצר הוחל תשלום נוסף מדי חודש. ההחזרים בשנת סיעוד רביעית הם - בהתאם לגיל הכניסה שלי לתכנית הסיעוד - 2200 שח לחודש ובשנים 5-6 - 700 שח לחודש. הפרמיות החדשות הן גבוהות במיוחד ולא משקפות את התקבולים בשנים 4-6. גם ההודעה שהאוצר הסכים ומחייב אותי להאריך מקוממת. ידוע לי שהדבר היחיד שאזרח חייב לשלם הם מס הכנסה 8ביטוח לאומי. לא ידוע לי על תשלום אחר שמחויב אוטומטית. זה ממש סקנדל ואם זה שקט זה בגלל שלא קוראים בעיון את האמור בעלון. ממושלם הפנו אותי אוטומטית ל"דקלה". אני חושבת שיש לנקוט עמדה ע"י ארגון שמגונן איכשהו על הגימלאים בנושא! תודה יפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרחבת הביטוח הסיעודי- קולין יפה
מאיה יעקוביאן12/07/2010בוקר טוב,
קופת חולים כללית, אינה מחייבת את לקוחותיה להיות מבוטחים בביטוח הסיעודי של דקלה.
הביטוח הסיעודי הנו ביטוח קבוצתי. חוזה ביטוח שנחתם בין שני הצדדים:
1. דקלה חברה לביטוח
2. שירותי בריאות כללית
אחת למס' שנים, עורכים שני הצדדים האמורים לעיל שינויים ו/או שיפורים בפוליסה הסיעודית, כאשר שינויים אלו חלים באופן אוטומטי על כל מי שמבוטח בפוליסה הסיעודית הקבוצתית.
למרות שנראה כי מחיר התוכנית יקר והתועלת בו אינה רבה, עדיין מדובר בסכום סמלי בלבד (ביחס לחלופות הקיימות בביטוחים הפרטיים) ואינני ממליצה ללכת ולבטלו.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיה
חיפאית13/07/2010שלום לך,
אם כך,
איך תסבירי שבמקום עבודה שבו יש פוליסה קבוצתית לביטוח סיעודי בחברת ביטוח אחרת,
בשלב מסויים הציעו לעובדים לשדרג את הביטוח הסיעודי, כלומר להוסיף רובד שני שבו יש הרחבה מבחינת תקופת הביטוח וגובה התגמול, בתמורה לפרמייה גבוהה יותר כמובן.
אבל זו היתה הצעה בלבד, ומי שלא היה מעוניין להצטרף לרובד השני המורחב, נשאר מבוטח ברובד הראשון בלבד.
איך תסבירי זאת, הרי מדובר גם כאן בפוליסה קבוצתית ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיפאית
מאיה יעקוביאן13/07/2010בוקר טוב,
ביטוח קבוצתי, הנו מוצר ייחודי אשר נכתב בעבור קבוצה מסויימת.
כאשר בעל הפוליסה, הוא זה שבוחר עבור הקבוצה אילו כיסויים יכלול הביטוח, האם ניתן לרכוש את כולם או מקצתם (בחלוקה לרבדים), האם לשדרג את הפוליסה כל כמה שנים או אפילו להעביר את הקבוצה למבטח אחר.
במקרה של הביטוח הסיעודי בקופ"ח כללית, קופת החולים היא בעלת הפוליסה והיא זו שמחליטה.
ולחברי הכללית יש את האפשרות להיות מבוטחים בפוליסה זו או לא, לפי בחירתם.
לעניות דעתי, השיפור בפוליסה הוא משמעותי והמחיר עדיין סמלי ביותר ביחס למוצרים מקבילים.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעו"ד מאיה
חיפאית13/07/2010הבנתי את דעתך,
אבל - יש מבוטחים שדאגו כבר לעצמם וביטחו את עצמם בביטוח סיעודי רחב ומקיף אפילו יותר, דרך מקום העבודה (גם כאן המחיר לא יקר בכלל) או באופן פרטי, והשאירו את הביטוח הסעודי בדקלה, המקורי, בבחינת - לא יזיק שיהיה עוד משהו.
כעת , ובלי להודיע מראש, קופת החולים שידרגה את הביטוח , והשדרוג הזה מיותר עבור חלק מהמבוטחים. קחי גם בחשבון שבגילאים מסויימים הפרמייה הוכפלה פי 2, 3 ויותר...
את המכתב אודות השדרוג קיבלתי בדואר ב-30 ביוני, כאשר ב-2 ביולי כבר בוצעה ההורדה דרך כרטיס האשראי. האם דרך הפעולה הזאת של הקופה לא נראית לך חצופה ??
עשו זאת בחטף, לא יכלו להודיע חודש מראש על מנת שמבוטחים יהיו מודעים לכך? על מנת שיחליטו מה הם עושים כעת? אולי יש כאלו שהעניין לא מתאים להם כלל, ויחליטו לבטל כליל את הביטוח הזה?
האם היית עונה לי אותו הדבר אם הקופה היתה מחליטה להעביר באופן אוטומטי למושלם פלטינום את כל מי שהצטרף למושלם זהב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי -עו"ד- בטעות...
חיפאית13/07/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיפאית
מאיה יעקוביאן14/07/2010צהרים טובים,
ראשית, במידה ויש לך או לכל מבוטח אחר של קופ"ח כללית תלונות באשר לאופן פעולתם, הנני ממליצה להפנותם להנהלת הקופה או למחלקת פניות הציבור שלהם.
שנית, הביטוח הסיעודי, הנו ביטוח פיצויי ועל כן, הוא לא מתקזז עם ביטוחים אחרים.
פירוש הדבר הוא שאדם המבוטח ביותר מביטוח סיעודי אחד, יוכל בעת הצורך, לתבוע את כל הביטוחים שברשותו.
לצערנו, העלות של שהייה במוסד סיעודי נעה בין 12,000 ש"ח ל- 16,000 ש"ח בחודש והעלות של אדם סיעודי הנשאר בביתו לא פחות יקרה,
כך שרצוי ואף כדאי להיות מבוטחים ביותר מפוליסה אחת.
לגבי העברת מבוטחים מכללית מושלם לכללית פלטינום ללא ידיעתם - הדבר אינו חוקי. לא מדובר כאן בביטוחים קבוצתיים, אלה בתוכניות לשירותי בריאות נוספים.
לעומת זאת, אם את לצורך הדוגמא, עמיתה בתוכנית כללית מושלם וקופ"ח כללית החליטה לשדרג ו/או לייקר את התוכנית, וכמובן, קבלה לצורך זה את אישור משרד הבריאות, אזי- השינוי / ייקור יחול באופן אוטומטי עליך ועל כל שאר המבוטחים בתוכנית.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תעזרו לי...עדן :-)11/07/2010
היי,לפני כמה ימים קיבלתי מכה באף ירד לי דם במשך שעתיים והסתבר שיש לי שבר באף ללא תזוזה
כמה זמן לוקח לשבר להתאחות?!ואם זה לא מתאחה מה עושים?ממש כואב לי גם ליד אזור העין ובמשך הימים האלה ניהיה לי סגול כזה..
ד"א מאז ממש קשה לי לנשום במיוחד כשאני ישנה מאז המקרה אני ישנה בכלל לא סדיר..
האם זה נובע מעוצמת המכה וזה סתם יעבור אח"כ?
או שזה יכול להיות לי עכשיו כל החיים (זה שאני לא נושמת טוב כ"כ)?
האף שלי יכול להיות עקום גם אם זה שבר ללא תזוזה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדן
מאיה יעקוביאן12/07/2010עדן שלום,
זהו פורום העוסק בביטוחי בריאות וסיעוד.
מומלץ שתפני לגורם רפואי לצורך בירור והמשך טיפול.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור תביעהקרנינה11/07/2010
נוצר מצב שאני מבוטחת פעמיים בביטוח בריאות - דרך מקום העבודה שלי ודרך מקום העבודה של אימי.
הביטוחים דומים באופיים אך שייכים לפוליסות שונות.
לאחרונה עברתי ניתוח חירום ונאמר לי בכל אחת מהחברות שאני אכן זכאית להחזר של מחצית משכר המנתח לו היה זה ניתוח מתוכנן ושעלי לשלוח להן בפקס את מכתב השחרור מבית החולים (הניתוח היה בביח ציבורי).
האם מותר בעצם לתבוע את 2 חברות הביטוח במקביל? אם אני משלמת פרמייה ל-2 חברות זה נשמע לי הגיוני שאין עם זה בעיה, מצד שני זה נשמע לי קצת מוזר...
מה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרנינה
מאיה יעקוביאן12/07/2010קרנינה שלום,
מצב של כפל ביטוחי, אינו נכון עבור המבוטח, הנדרש במרבית המקרים לשלם פרמיה כפולה בעוד שבעת הצורך, יוכל לנצל רק פוליסה אחת.
במקרה של סעיפים פיצויים, כגון זה שהעלית בפנייתך, בהחלט ניתן לתבוע את שתי הפוליסות ולקבל משתיהן תגמולי ביטוח.
ראשית, אני ממליצה לך להגיש תביעה בשתי הפוליסות.
שנית, אני ממליצה לך לפנות לייעוץ אצל יועץ ביטוח מומחה, אשר יוכל להסביר לך את ההבדלים והכפילויות בשני המוצרים שברשותך ויסייע לך בבחירת הפוליסה הטובה יותר ובביטול הפוליסה הפחות טובה.
אשמח לעמוד לרשותך בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה ודחופה.אור11/07/2010
שלום רב,בעלי עובד עצמאי מזה חצי שנה.ברצוני לשאול למי עליו לגשת כעת בכדי לסדר ביטוח בריאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאור
מאיה יעקוביאן11/07/2010אור שלום,
ביטוח בריאות, ניתן לרכוש באמצעות כל סוכן ביטוח העוסק בתחום.
לפני פנייתכם לסוכן, מומלץ לתאם פגישה עם יועץ ביטוח, אשר יסייע לכם בבחינת צורכי המשפחה, יסביר על סוגי הביטוח השונים, על ההבדל בין תוכניות הביטוח של חברות הביטוח השונות מבחינת היקף הכיסויים וההגדרות ויסייע לכם לבחור את המוצר הביטוחי הנכון עבורכם.
לרשותכם תמיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת עותק פוליסה מקופ"חשושית11/07/2010
שלום, אני מתייחסת בעיקר לפוליסות של קופות החולים עם חברות ביטוח, משום מה קופות החולים אינן מעונינות לתת לנו המבוטחים עותק מלא של הפוליסה - הקבוצתית - הבמטחות אותנו המבוטחים. רק תקצירים. כיצד ניתן להכריח את הקופה להמציא לי את הפוליסה המלאה ? אנחנו כמבוטחים איננו צד לניהול של מו"מ אחת לכמה שנים כאשר הקופה, ולא משנה איזו קופה, מסיימת את ההתקשרות שלה עם חברת הביטוח ופונה לביצוע מיכרז ו/או מו"מ על פוליסה קבוצתית חדשה. אני חברה במאוחדת ומעולם לא הצלחתי לקבל עותק של פוליסה. מה דעתכם - האם הקופה חייבת להמציא לי עותק מלא של הפוליסה ואם היא איננה מוכנה מה אוכל לעשות בנדון ? בברכה שושית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שושית
מאיה יעקוביאן11/07/2010בוקר טוב,
אין ספק שיש טעם נפגם במצב שבו גופים כגון חברות ביטוח וקופות חולים משווקים מוצרים ביטוחיים מבלי לאפשר לצרכן לעיין בהם ולבחור באופן מושכל אם להצטרף או לא.
כצרכנית, שמורה לך הזכות להעלות את הסוגייה בפני המועצה לצרכנות ואף בפני המפקח על הביטוח במשרד האוצר.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח נסיעות לחו"ל -על מה לשים דגש?ניק10/07/2010
שלום,
על איזה סעיפים חשוב לשים לב בביטוח נסיעות לחו"ל?
אני מעוניין בכיסוי הכי רחב שאפשר, אם זאת ראיתי כמה חברות שמציעות כיסויים כאלה אבל יש שינויים מפוליסה לפוליסה
אודה לתגובות ולהערות נוספות :)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח נסיעות לחו"ל- כיסוי ביטוחי
עוד,איל פייפר10/07/2010ערב טוב,
הייתי ממליץ דבר ראשון לבדוק באם ישנם בעיות רפואיות שמהם סבלת 6 חודשים עובר לנסיעה.
במידה ויש בעיות רפואיות כאלו, עליך להודיע לחברת הביטוח.
בברכת שבוע טוב,
אייל פייפר, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח נסיעות לחו"ל
מאיה יעקוביאן11/07/2010בוקר טוב,
טרם הנסיעה לחו"ל, כדאי לערוך בירור צרכים עם עצמך...
1. במידה והנך סובל מביעה רפואית - יש לרכוש הרחבה לכיסוי מצב בריאותי קיים.
2. במידה והנך עתיד לשלב בנסיעתך פעילויות אתגריות ו/או סקי - יש לרכוש הרחבה מתאימה.
3. במידה ואתה עתיד לעשות טרייקים או לשהות במקומות פחות מפותחים - יש לרכוש הרחבה לאיתור וחילוץ.
4. במידה ואתה נוסע עם מחשב נייד - יש לרכוש הרחבה מתאימה לכך.
נסיעה נעימה ובריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)