מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוח סיעודי כפולדורי03/02/2011
יש לי 2 ביטוחים סיעודיים גם בקופת חולים וגם בארגון נכי צה"ל
האם זה בסדר שיש 2 ביטוחים ?מה זה נותן והאם אפשר לוותר על אחד מהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי כפול - תגובה
רוני אשכנזי03/02/2011דורי שלום,
בביטוחים סיעודיים על בסיס פיצוי, ברגע שמבוטח הופך להיות סיעודי מגיע לו פיצוי כספי חודשי מחברת הביטוח ו/או קופ"ח. במצב זה אין שום בעיה להחזיק בשני ביטוחים בו זמנית, מאחר ושניהם גם יפצו את המבוטח בו זמנית. ההוצאות של אדם במצב סיעודי הינן גבוהות וככל שהפיצוי יהיה גבוה יותר, כן ייטב לו ולמשפחתו, לפיכך לא מומלץ לוותר על אחד מהם.
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלות קבילות לקבלת החזר מהביטוחגרינברג אסתר02/02/2011
חמתי מבוטחת ביטוח סיעודי בחברת הפניקס עקב מצבה טבענו את החברה והם אישרו את הטביעה ומוכנים לשלם לה כ 5700 שקלים בחודש, בהתאם ל"קבלות והצהרות על הטיפול הסיעודי" ברצוני לשאול איזה קבלות יתקבלו ע"י הפניקס, האם תלוש שכר של העובדת הזרה? ביטוח הבריאות של העובדת הזרה? התשלום הקבוע לחברת כ"א עבור העובדת? הכסף המזומן שאנו מוסיפים לעובדת כל חודש בנוסף לכסף שמקבלת דרך החברה ומופיע בתלוש השכר? דמי החופשה שלה? ופיצויי הפיטורין שלה? ז"א האם כל ההוצאות על העובדת הזרה מוכרות? האם תרופות יוקרו ויוחזר עבורם כסף?
לתשובתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלות קבילות לקבלת החזר מהביטוח - תגובה
מאיה יעקוביאן06/02/2011אסתר שלום,
יש לקרוא את תנאי הפוליסה. פעמים רבות, סוג ההוצאות המוכרות מוגדר שם.
יחד עם זאת, יש לקחת בחשבון שהדברים אינם בגדר "שחור-לבן" וניתן לנהל מו"מ עם חברת הביטוח ולהגיע להבנות...
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוחיםתמי02/02/2011
אם הכנסו של חוק הסיעוד, האם כדאי להמשיך עם ביטוחי הסיעוד למינהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החוק טרם אושר ועוד לא ברור מה הוא
משה ורנר02/02/2011יכיל.... וכמו שאני מכיר את הממשלה, הוא לא יכיל יותר מכיסוי בסיסי ביותר לתקופה מוגבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזר הוצאות ניתוחאורית31/01/2011
שלום רב,
לבני אמור להיות ניתוח לכריתת אדנואידים וכפתורים בבי"ח אסותא בימים הקרובים, הופננו ע"י רופא בקופ"ח מכבי. פניתי לחב' הראל בה אנחנו מבוטחים ובה אותו רופא מופיע ברשימת ההסכם מולם, ובמסגרת היותנו בעלי שב"ן. מאחר והרופא הזה עובד במכבי, לא יכלו לתת לנו כיסוי לניתוח באופן פרטי והפנו אותנו למכבי. אופציה אחרת הוצעה- להתייחס אלינו כחסרי שב"ן ואז לקבל את ההתחייבות לבי"ח אך תהיה השתתפות עצמית של 3000 ש"ח. השאלה שלי: אם הרופא מופיע ברשימה שלהם, מדוע "דחו" אותנו בטענה שהוא עובד במכבי. לשם מה , אם כן, הוא נמצא ברשימה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזר הוצאות ניתוח - תגובה
מאיה יעקוביאן01/02/2011אורית שלום,
איזו פוליסה יש לך בחברה הראל?
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח סיעודי בדקלה ובהראלחני30/01/2011
שלום,
לאמי ביטוח סיעודי בקופת חולים כללית "דקלה" ובקג"מ (ביטוח של "הראל").
האם תוכל לקבל שני החזרים משתי חברות הביטוח? מדוע שואלים בטפסים הסטנדרטיים של "דקלה" אם יש לה ביטוח בעוד חברה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי בדקלה ובהראל - תגובה
מאיה יעקוביאן01/02/2011חני שלום,
בקרות מקרה הביטוח, תהא אמך זכאית לקבלת כיסוי משתי הפוליסות גם יחד.
ב"דקלה" נשאלה אמך על ביטוחים נוספים משום שהפוליסה כוללת מסלול שיפוי (החזר כספי) במקרה של שהייה במוסד סיעודי
ואם לאמך היה ביטוח סיעודי נוסף על בסיס שיפוי, היא לא הייתה יכולה לקבל משני הביטוחים יחד, החזר כספי גבוהה מההוצאה שהוציאה בפועל.
אולם, הפוליסה של אמך מקמ"ג הנה על בסיס פיצוי, כך שבכל מקרה, היא תוכל בעת הצורך, לקבל תגמולי ביטוח משתי הפוליסות.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש החרגות על סמך מצב רפואי קיים
חני01/02/2011שלום,
קודם כל תודה על תשובתך.
שאלה נוספת: האם ב"דקלה" של קופ"ח כללית וב"הראל" של קג"מ יש נושא של מצב רפואי קיים בהצטרפות לפוליסה והחרגות עקב כך?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש החרגות על סמך מצב רפואי קיים - תגובה
מאיה יעקוביאן02/02/2011חני שלום,
אינני יודעת.
יש לעניין בתנאי הפוליסות.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזר כספי קצת ארוךרות מזרחי26/01/2011
שלום, אני סובלת מכאבי ברכיים, פניתי לאורטופד באופן פרטי, בצעתי צילום ברכיים והוא אמר לי שיש לי שחיקת סחוס, הרופא אמר לי שבמצבי הטיפול היעיל ביותר הוא הזרקת חומר סיכוך לברך סדרה של שלוש זריקות לכל ברך - עלות כל זריקה 500-600 ש"ח - כלומר 3000-3600 ש"ח לטיפול.
בקשתי חוות דעת נוספת מאורטופד של קופ"ח, הגעתי אליו עם הצילום , הוא אישר את מצב הברכיים שאכן יש תחילת שחיקת סחוס, הוא אמר שיש אפשרות לטפל בפיזיותרפיה ( דבר המקל במעט על הכאבים, יש אפשרות למרוח משחות כמו וולטרן - טיפול מקומי לא יעיל במיוחד וכמו כן אפשר לקחת כדורים במשך 10 ימים נוגד דלקות) דם האורטופד של קופת החולים אמר לי שהטיפול הכי יעיל והכי טוב במצב הברכיים שלי זה סדרה של שלוש זריקות בכל רגל - הוא אישר לי שהעלות היא 500-600 ש"ח לזריקה.
שאלתי היא יש לי כללית מושלם האם אני זכאית להחזר כלשהו מעלות הטיפול.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזר כספי קצת ארוך - תגובה
מאיה יעקוביאן26/01/2011רות שלום,
למיטב ידיעתי, כללית מושלם אינה משתתפת בעלות הטיפול הדרוש לך,
אולם אני ממליצה לך לפנות למוקד הכללית לצורך בירור קונקרטי.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה לביטוח לצורכי ניתןח בישראל לאמקטי20/01/2011
אני רוצה שאמי תעבור ניתוח להחלפת בירכיים בארץ. וכן כמה עלי לשלם על מנת שתוכל לעשות זאת בביטוח בארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשה לביטוח לצורכי ניתןח בישראל לאמ - תגובה
מאיה יעקוביאן20/01/2011קטי שלום,
מהפניה שלך לא ניתן להבין במה הדברים אמורים...
האם אמך אזרחית מדינת ישראל ומתגוררת בארץ?
האם אמך בעלת ביטוח משלים ומאיזה סוג?
האם אמך סובלת מבעיה בברכיים או נדרשת בפועל עפ"י המלצת רופא לעבור ניתוח להחלפת פרקי הברכיים?
אשמח לקבל יותר פרטים ע"מ לסייע.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח שיניים במסגרת החינוכיתדליה18/01/2011
שלום,
בני שבר שן בהיותו בכתה ו' בשנת 2006 במסגרת חוג הוקי של המתנס העירוני בשל רשלנות של מדריך החוג שלא נתן קסדה מתאימה.
לעזרה דחופה פניתי במיידי לרופא שיניים שעשה שחזור ושילמתי מכספי 1500 ש"ח.
ב- 2009 תיקון השן נפל, במסגרת בית הספר, שוב לקחתי את בני לרופא שיניים על חשבוני (500 שח)
ינואר 2011 שוב נפל התיקון במסגרת ביה"ס, שוב תיקון בעלות 500 ש"ח.
רוא השיניים ציין שבעתיד יהיה צורך בכתר קבוע לשן.
שאלתי: מעולם לא הגשתי תביעה על מה ששילמתי, אני מעונינת לעשות זאת. למי פונים? עד מתי האחריות על השן הזאת? יש שאמרו ש- 7 שנים ומישהו אחר טען שלכל החיים הביטוח של מערכת החינוך.
אשמח לקבל פרטים ובמידת הצורך לךהשלים את המידע.
מאד רוצה להתחיל לפעול לפני שיעבור טווח הזמן לתביעה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח שיניים במסגרת החינוכית - תגובה
מאיה יעקוביאן20/01/2011דליה שלום,
תלמידים מבוטחים בפוליסת ביטוח תלמידים מטעם בית הספר. הפיצוי ניתן גם אם הפגיעה איננה במסגרת הלימודים, אך למרבה הצער, הוצאות בגין טיפולי שיניים לא מכוסות בפוליסה זו.
אם ברצונך לתבוע נכות בגין פגיעה בשיניים יש לקחת בחשבון כי התמורה תהיה זניחה ביותר, חצי אחוז על אובדן כל שן ובתרגום לכסף, פיצוי חד פעמי הנע בין 1,000 ל- 2,000 ש"ח.
את התביעה, כמובן, תוכלי להגיש לחברת הביטוח שבטחה בזמנו את בנך.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח בריאות לישראלי שאינו חי בארץגל17/01/2011
אבא שלי אינו מתגורר בארץ כבר 30 שנה. ואין לו ביטוח בריאות בארץ. עקב מחלת הסרטן הוא רוצה להגיע לארץ לטיפולים ולהתיעצויות עם רופאים. אמרו לי שיש אפשרות לעשות ביטוח שיכסה זאת.
האמנם? ואיך עושים את זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בריאות לישראלי שאינו חי בארץ - תגובה
מאיה יעקוביאן17/01/2011גל שלום,
לא ניתן לרכוש תוכנית ביטוח ולקבל כיסוי ביטוחי בגין מקרה ביטוח (מחלה) שאירע טרם ההצטרפות.
ניתן להגיע לארץ ולקבל באופן פרטי שירותי בריאות, עפ"י תעריפים המוצעים לתיירים
וניתן להגיע ארצה ולהירשם בקופ"ח תמורת תשלום. למיטב ידיעתי, בחצי השנה או השנה הראשונה, ניתן לקבל רק שירותי רפואה ראשונית.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה ליועץ ביטוחעפר17/01/2011
שלום,
נכון להיום יש לי מגן זהב בקופ"ח מכבי + ביטוח בריאות פרטי בחב' הפניקס + ביטוח סיעודי בחברת הראל.
אשתי חברת הסתדרות המורים ודרכה הציעו לנו ביטוח פרטי שנקרא מקדם בריאות הכולל בתוכו ביטוח סיעודי.
כמובן שהעלויות הרבה יותר זולות אולם הבעיה שלי היא להשוות בין 2 הפוליסות על מנת לשקול האם המעבר כדאי.
מחפש המלצה ליועץ ביטוח בלתי תלוי שיכול באמת לבחון ולהמליץ לי על הביטוח המתאים לי ביותר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה ליועץ ביטוח - תגובה
מאיה יעקוביאן17/01/2011עפר שלום,
אנו מספקים במשרדנו את הייעוץ הדרוש לך.
במידה ותרצה, תוכל לצור עמי קשר ולתאם פגישה.
לרשותך תמיד
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח סיעודי לזוג מבוגריםיורם17/01/2011
אבא הן 73 ואימא בת 66 , מעוניינים לעשות ביטוח סיעודי הם במצב בריאותי טוב מאוד
איזה ביטוח כדאי לעשות ושיהיה המחיר נורמאלי?!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי לזוג מבוגרים - תגובה
מאיה יעקוביאן17/01/2011יורם שלום,
מומלץ לרכוש ביטוח סיעודי דרך קופ"ח
וכן, לבחון הצעות מחברות הביטוח (למרות שמרביתן לא מצרפות מבוטחים מעל גיל 65).
במידה וחברת ביטוח זו או אחרת תיתן הצעה, יש לקחת בחשון שמדור בסכומים "לא נורמאליים"...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי לבדוק אים הם מבוטחים
אדוה28/01/2011דרך המושלם של הקופ"ח בה הם מבוטחים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח אובדן כושר עבודהיהודה17/01/2011
אני מקבל קצבת אובדן כושר עבודה משנת 2004, השאלה הנשאלת אם אני רוצה לחזור לשוק העבודה אפילו לשעתיים או שלוש ביום, האם זה פוגע בקצבה שאני מקבל, יש לי נכות 75 אחוז רפואי מהביטוח הלאומי וכן מכתב מרופא תעסוקתי שאסור לי לעסוק בעבודה, אלא במשהו שהוא קל בהרבה ממה שעשיתי, אני יודע שהביטוח הלאומי מאפשר לעבוד חלקית, השאלה השנייה ונאמר שחזרתי לעבודה חלקית וזה לא מסתדר לי מבחינה רפואית האם אפשר להחזיר את הגלגל לאחור ,
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
יהודה20/01/2011למה לא עונים לשאלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח אובדן כושר עבודה - תגובה
מאיה יעקוביאן20/01/2011יהודה שלום,
צריך להבחין בין תביעת הא.כ. לבין התביעה מול ביטוח לאומי.
בתביעה על פי הפוליסה ישנה משמעות להגדרת אבדן הכושר בפוליסה בה הינך מבוטח. בד"כ עיסוק בשכר שולל את הקצבה.
על פי חוק הביטוח הלאומי, במקרה והינך מקבל קצבת נכות כללית, אתה רשאי להמשיך ולעבוד ועדיין לקבל במקביל קצבה ( קצבת עידוד) וזאת עד לתקרת שכר הקבועה בחוק.
במידה ונשללת הקצבה בשל הכנסה החורגת את התקרה הנ"ל, ולאחר תקופה מסוימת פוחתת ההכנסה, ניתן לשוב למסלול הגמלה ללא צורך במעבר התהליך הרפואי מחדש.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה א.כ ?
אדוה28/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בית חולים ציבוריסימון14/01/2011
שלום רב,
רציתי לדעת מה המשמעות של ניתוח בבית חולים ציבורי הממומן ע"י הקופה?
האם אפשר לבקש להתנתח אצל רופא מסוים באותו בית חולים?
עם אילו בתי חולים עובדת קופ"ח לאומית?
האם זה אומר שמתמחים ינתחו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בית חולים ציבורי - תגובה
מאיה יעקוביאן16/01/2011סימון שלום,
המשמעות של ניתוח בבי"ח ציבורי היא שלא ניתן לבחור את המנתח.
מי שינתח אותך, יהיה זה שנמצא באותה המשמרת. זה יכול להיות מנהל המחלקה וזה יכול להיות מתמחה שזה עתה מבצע את הניתוח הראשון שלו...
קופ"ח לאומית, כמו כל קופ"ח אחרת, עובדת עם כל בתי החולים הציבוריים, ומנתבת את החולים לבי"ח לפי שייוך גיאוגרפי וכדאיות כספית.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכבי סיעודיראובן14/01/2011
שלום רב, מזה כחודשיים אני מקבל קיצבת סיעוד מביטוח מכבי סיעודי זהב של כלל בריאות (ביטוח קבוצתי). תקופת הביטוח היא 5 שנים ומסתיימת ביוני 2013. בתקנון הפוליסה כתוב, בין השאר: 1) למכבי שמורה האפשרות להאריך את תקופת הביטוח בעוד 3 שנים נוספות. 2) במקרה של סיום הביטוח המבוטח יהיה זכאי לעבור ברצף זכויות ( ללא צורך בחיתום נוסף או בתקופת אכשרה) לפוליסה פרטית (באותו היקף כיסוי) בכלל בריאות. בהנחה שאמשיך להיות במצב סיעודי גם לאחר יוני 2013 , מהן ההשלכות של אופציה 1 ואופציה 2 ? כמו כן מה ניתן לעשות על מנת שאוכל להמשיך את הרצף הביטוחי ולהמשיך לקבל את את קצבת הסיעוד? אודה מראש על תגובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכבי סיעודי - תגובה
מאיה יעקוביאן16/01/2011ראובן שלום,
בכל מקרה, תמשיך לקבל את גמלת הסיעוד כל עוד הנך במצב סיעודי,
היות ומקרה הביטוח אירע במהלך תקופת הביטוח הנוכחית.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח דיקלהשגיב07/01/2011
שלום אבא הוגדר סיעודי ע"י חברת דיקלה
1} כמה משלמים כל חודש
2}לכמה זמן
3}ממתי משלמים
4}יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני חותם
בתודה שגיב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח דיקלה - תגובה
מאיה יעקוביאן09/01/2011שגיב שלום,
הביטוח הסיעודי לחברי דקלה, כרוך בתקופת המתנה של 90 ימים המתחילה ביום בו הוכר המבוטח כסיעודי.
משך התשלום הוא עד 72 חודשים
וגובה גמלת הסיעוד מדורגת ונקבעת בהתאם לגיל כניסתו של המבוטח לביטוח.
אני ממליצה לך לפנ ות לקופ"ח כללית ולבדוק באיזה גיל אביך הצטרף לביטוח הסיעודי.
לפי גיל הכניסה, תוכל לדעת את גובה הגמלה, בהתאם לטבלת התגמולים המפורטת בפוליסה.
לרשותך תמיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)