פורום ביטוח בריאות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר ממכבי סיעודי כסף למכבי סיעודי
    dolly
    06/01/2011

בשנת 2008 כאשר היה המעבר של ביטוח סיעודי מכבי לחברה חיצונית (כלל) ביקשה לעבור מסיעודי כסף לסיעודי זהב וקיבלה סרוב עקב מחלתה (לאחר ניתוח מסתמים)
    כיום ביקשה שוב (בת 64.5) וקיבלה סרוב (במכתב כתוב כולסטרול ומחלת לב).
    האם לא כולם זכאים לעשות מכבי זהב? , האם זה כתלות במצב הבריאותי ואם כך הרי לחצי מדינה יש כולסטרול או עורקים חסומים שעדין לא יודעים שהם חסומים.
    האם יש דרך לערער על כך?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעבר ממכבי סיעודי כסף למכבי סיעודי - תגובה

מאיה יעקוביאן
    06/01/2011

כל חבר מכבי, רשאי להצטרף לביטוח המשלים (תוכנית השב"ן) של מכבי ולבחור במסלול כסף או זהב, עפ"י רצונו וללא צורך במתן הצהרת בריאות וחיתום.

הביטוח הסיעודי של מכבי, הוא ביטוח פרטי לכל דבר ולחברת "כלל בריאות" יש את הכלים והאפשרויות הלגיטימיות, לערוך חיתום רפואי.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדין לא ברור לי

dolly
    06/01/2011

"הביטוח הסיעודי של מכבי, הוא ביטוח פרטי לכל דבר ולחברת "כלל בריאות" יש את הכלים והאפשרויות הלגיטימיות, לערוך חיתום רפואי. "
    במילים אחרות האם הכוונה שמכבי מאפשר אבל הביטוח הפרטי לא מאפשר ולכן מסרבים לעשות לה ביטוח סיעודי?
    מה אני יכולה לעשות בנידון?
    שוב תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדין לא ברור לי - תגובה

מאיה יעקוביאן
    06/01/2011

מכבי, עפ"י חוק ביטוח בריאות ממלכתי, מקבלים כל מבוטח למכבי מגן כסף ולמכבי מגן זהב.
    כלל בריאות, עפ"י חוק חוזה ביטוח, מבצעים תהליך חיתום בעת הקבלה לביטוח או בעת שדרוג המסלול.
    לצערי, לא ניתן לעשות דבר לגבי הביטוח הסיעודי.
    כל חברת ביטוח הייתה קובעת החרגות במקרה זה, אך לפחות יש ברשותה את הביטוח הסיעודי הבסיסי ללא החרגות.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

dolly
    06/01/2011

(-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת פוליסה באותה חברת ביטוח
    דני
    05/01/2011

ברשותכם שאלה נוספת...

עשיתי פוליסת שדרוג לשב"ן בהראל (הראל upgrade platinum)

אם ארצה לעבור בעתיד הקרוב לאותה פוליסה אבל בלי תלות בשב"ן,
    האם אצטרך שוב לעבור מחדש שאלון רפואי ?

מה אם תתוסף בעיה רפואית, אשר נפתרה, ואחרי ארצה לעבור פוליסה בתוך אותה חברת ביטוח?

הוספת תגובה

• החלפת פוליסה באותה חברת ביטוח - תגובה

מאיה יעקוביאן
    06/01/2011

שדרוג הפוליסה,
    יהיה כרוך תמיד במתן הצהרת בריאות.
    הצהרת הבריאות ותנאי החיתום, יהיו בגין הכיסוי העודף בלבד.

חשוב לציין, כי פוליסה מסוג upgrade היא פוליסה טובה המקנה למבוטח בה כיסוי מקיף לניתוחים פרטיים, מעבר לתוכנית השב"ן ובכך לא מחייבת את המבוטח לשלם פרמיה גבוהה שלא לצורך.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה עם חריג בפוליסה
    דני
    05/01/2011

בילדותי זוהתה אצלי עקמת קלה של 4 מעלות בגב. בגיל 15 עשיתי את צילום הגב האחרון שלי.

כיום בגיל 27 עשיתי ביטוח בריאות פרטי לראשונה, בחברת הראל.
    הודיעו לי שיש חריגה על "עקמת" בכל סעיפי הביטוח (ניתוחים, תרופות...)

מה אוכל לעשות מול חריגה שכזו ?

האם יש דרך להכניס כיסוי למקרה עקמת קלה או למקרה של החמרה במצב ?

אודה על עזרתכם

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה עם חריג בפוליסה

הוספת תגובה

• בעיה עם חריג בפוליסה - תגובה

מאיה יעקוביאן
    06/01/2011

דני שלום,
    נהוג להחריג בעיות רפואיות מסוג זו.
    תוכל לפנות במקביל גם לחברות ביטוח נוספות ולקבל מהן הצעות.
    במידה ותקבל הצעת חיתום מיטיבה, יהיה כדאי לעבור.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלמה לאחר ניתוח
    אורן
    03/01/2011

שלום,

לפני כחודש עברתי ניתוח בגב שבעקבותיו אני נמצא כרגע בהחלמה שאמורה להימשך כחודשיים.

עלות הניתוח כוסתה ע"י קופ"ח והביטוח הפרטי שיש לי. כמו כן, הסבירו לי שאני אמור לקבל פיצוי כספי על ימי-מחלה, מעבר ל-21 ימים.

בביה"ח הסבירו לי שאני אמור לקבל פיצוי על עצם העובדה שעברתי ניתוח. האם זה רלבנטי והאם יש זכויות / פיצוי נוספחם שאני אמור לתבוע ?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    החלמה לאחר ניתוח

הוספת תגובה

• החלמה לאחר ניתוח - תגובה

מאיה יעקוביאן
    04/01/2011

אורן שלום,
    ממה נבע הצורך בניתוח הגב?
    היכן בוצע הניתוח?
    איזה ביטוח פרטי יש ברשותך?
    האם הכיסוי לניתוחים פרטיים הוא במסלול משלים לביטוח המשלים או במסלול כיסוי מורחב לניתוחים?
    באיזה אופן הביטוח שלך השתתף בעלות הניתוח?

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלמה לאחר ניתוח

אורן
    04/01/2011

מאיה שלום,

בהמשך לשאלותייך, הניתוח בוצע לאור פריצת דיסק בגב-תחתון, כתוצאה מחבלה במהלך השירות הצבאי (לפני יותר מ-10 שנים).

הביטוח המשלים של קופה"ח (כללית "מושלם") והביטוח הפרטי שיש לי (ביטוח מורחב של חברת "דיקלה") הם שכיסו את כל ההוצאות עבור המנתח ועבור הניתוח והאשפוז בביה"ח (בוצע ב"אסותא").

האם מעבר לזה יש זכויות נוספות ו/או מקום לתביעת-פיצוי מול חברת הביטוח ?

תודה על הסיוע, אורן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלמה לאחר ניתוח - תגובה

מאיה יעקוביאן
    06/01/2011

אורן שלום,
    בפרק הניתוחים בפוליסה של חברת דקלה,
    ייתכן שישנו סעיף, לפיו ניתן פיצוי למבוטח אשר עבר ניתוח בבי"ח פרטי ולא תבע את חברת הביטוח בגין מלוא ההוצאות.

תבדוק אם ישנו סעיף כזה והעתק את הטקסט לפורום.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח סיעודי
    צבי
    02/01/2011

שלום.
    מה המלצתך לפוליסת ביטוח סיעוד על בסיס פצוי או על שיפוי .
    מה נכון ומה עדיף לעשות .
    מה המלצתך למספר השנים שיש לרכוש פוליסת ביטוח סיעודי.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    ביטוח סיעודי

הוספת תגובה

• ביטוח סיעודי - תגובה

מאיה יעקוביאן
    03/01/2011

נעים שלום,
    הפוליסות העדיפות הן ע"ב פיצוי, שכן, אין צורך להוכיח הוצאה כספית זו או אחרת בכדי לקבל את הגמלה החודשית.
    עד לפני זמן לא רב, נהוג היה לרכוש פוליסות סיעוד ל- 5 שנים
    אולם, כיום, אנו ערים לכך שתוחלת החיים העולה אינה פוסחת על החולים הסיעודיים.
    כיום, מומלץ לרכוש פוליסת סיעוד המעניקה תגמולי ביטוח לכל חיי המבוטח.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ בקשר לביטוח 50 פלוס
    אתי
    31/12/2010

שלום, אני בת 60 + ומעוניינת לדעת איזה ביטוח נוסף כדאי. לאחרונה הוצע לי ביטוח 50+ של AIG ואני מתלבטת. אשמח לתגובות תודה

לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ בקשר לביטוח 50 פלוס

הוספת תגובה

• יעוץ בקשר לביטוח 50 פלוס - תגובה

מאיה יעקוביאן
    02/01/2011

אתי שלום,
    מומלץ לרכוש ביטוח בריאות הכולל כיסוי מקיף להשתלות, טיפולים מיוחדים בחו"ל ותרופות שאינן בסל הבריאות.
    מומלץ גם לרכוש כיסוי לניתוחים פרטיים ולטיפולים בטכנולוגיות רפואיות מחליפות ניתוח.
    כמו כן, מומלץ לבחון את האפשרות לרכוש ביטוח סיעודי (למרות עלותו הרבה).

לפני רכישת פוליסת בריאות, כדאי לערוך השוואה בין מוצרים
    ולקבל הצעות מחברות ביטוח שונות.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת הפוליסה ע"י חברת הביטוח
    שמעיה פנינה
    31/12/2010

שלום
    אני מטפלת אצל זוג קשישים שהבעל עיוור מוחלט מזה 5 שנים כשהגשתי בקשה מאת ביטוח סיעודי דקלה שכעת הוא זקוק להפעלת הסעוד של הביטוח קבלתי מהם תשובה מתסיסה שלא רק שלא יקבל את מה שמגיע לו החברה מבטלת לאלתר את הפוליסה שלו לאחר ששלם מזה עשר שנים. לאחר משא ומתן שלי המטפלת איתם החליטו להחזיר לקשיש רק את ששת החודשים האחרונים שבהם בוטל הביטוח ותם הדיון בתיק,
    אני רוצה לציין שהקשיש וביתו לעניין לא קיבלו שום פוליסה מן החברה עצמה בשום יום או שנה בחברת ביטוח מצוי חתימה שלהם רק עבור מושלם ,
    כמי שחברה בכללית אני יכולה להיות עדה כי חברת הביטוח אף פעם לא ביקשה ממני שום חתימה לגבי שום ביטוח סעודי שעשו לגבי או למשפחתי וכן לא ביקשו אף שום פתק אישור או חתימה מין הרופא המטפל שלי ועשו לי ןלכול משפחתי ביטוח סעודי ללא ידעתי אף לבנותי בנות ה6. בעקבות זאת אני חושבת שיש פה עלות לטביעה ואין מצב שהקשיש לא יקבל את המגיע לו או בתשלון הביטוח או בתשלום כול הכסף ששלם לחברה שכן החברה הפרה את החוזה ולא הקשיש .
    אנא אני פונה אליכם ביעוץ מה לעשות בכדי לעזור לזוג הנחמד שכן טובת הנאה אין לי אבל בשבלם זהו שיפור איכות החיים בתודה שמעיה פנינה 0525374618.

הוספת תגובה

• תביעת סיעוד כנגד דקלה- ביטול פוליסה

עוד אייל פיפר
    31/12/2010

ערב טוב פנינה,

קראתי את המקרה שאת מתארת בעיון רב, ואני מזדהה עם המקרה.

זאת לא הפעם הראשונה שאני נתקל בהתנהגות כזאת של חברת דקלה, אשר גובה מצבור המבוטחים שלה את הפריימות החודשיות במשך מספר שנים, אולם שעה שקורה מקרה ביטוח, ובו זקוקים הקשישים לכספים, אשר מגיעים להם, חברת דקלה מבטלת את הפוליסה.

לאחרונה טפל משרדי במקרה של אישה קשישה אשר הייתה חולת במחלה פסיכארטית אשר הייתה קיימת לה טרם ההצטרפות של הקשישה לפוליסת הסעוד בדקלה.
    בקופת חולים לפני כ-10 שנים הבטיחו לה, אם תצטרפי לביטוח, יהיה בסדר אם יקרה משהו אנו נשלם לך למרות הבעיות הרפואיות שלך.

למיותר לציין שהשקשישה לא קיבלה העתק הפוליסה מעולם! בדיוק כפי שאת מתארת.

לימיים הקשישה חלתה והפכה לחולת אלצהיימר. בנם הגיש בשמם תביעת סעוד לדקלה, וחברת דקלה דחתה אותם בטענות שונות ודאגה להשיב להם את הפריימות ששולמו, בדיוק כפי שעשתה לזוג הקשישים, אשר את מתארת!.

בנם המיואש פנה אליי לבדיקת העניין. לאחר בדיקת העניין וסדרת התכתבויות עם דקלה, הושב לו כספו ושלמו לקשישה כספים.

לפיכך, לא הייתי מרים ידם כנגד דקלה. אלו מסוג המקרים שלעיתים בבדיקהמשפטית נכונה, ניתן לנסות ולהוציא את הכספים מחברת הביטוח.

אשמח לעמוד לשירותך.

אייל פייפר, עו"ד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפילות בביטוח סיעודי
    נעים
    31/12/2010

שלום.

יש לי שאלה בנושא ביטוח סיעודי .
    אני בן 60 ויש לי 5 ביטוחים שאני משלם פרמיות עבור ביטוח סיעודי ב-3 חברות שונות
    3 ביטוחים - בהראל , 1 - בדקלה של קו"ח , 1 - בכלל .
    בכל אחת יש לי כיסוי של 3000-4000 ש"ח למשך 5-6 שנים .
    שאלתי :
    1. האם לא תהיה כאן כפילות באם אצטרך את הביטוח הסיעודי בעתיד ?
    2. האם עשיתי נכון שעשיתי מספר ביטוחים כאלה .
    3. כיצד הכיסויים יבוצעו בפועל באם אצטרך .
    4. האם מומחלץ לשפר או לשנות את הביטוחים שעשיתי .

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    כפילות בביטוח סיעודי

הוספת תגובה

• כפילות בביטוח סיעודי - תגובה

מאיה יעקוביאן
    02/01/2011

נעים שלום,

מרבית הביטוחים הסיעודיים הם על בסיס פיצוי, כך שבקרות מקרה הביטוח, ניתן לקבל תגמולי ביטוח במקביל מכל הביטוחים שברשותך.
    יש לבדוק האם הפוליסות שרכשת מעניקות פיצוי (סכום כספי הניתן כגמלה חודשית, ללא תלות בהוצאות שהוציא המבוטח בפועל) או שיפוי (החזר כספי בגין הוצאה כספית שהייתה למבוטח).

בשל גובהו של יוקר המחייה של האדם הסיעודי במדינת ישראל, אשר יכול לנוע בין 11,000 ש"ח ל- 25,000 ש"ח או יותר, כדאי שיהיה לכל אחד, יותר מביטוח סיעודי אחד.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתתפות בהוצאות טיפול פוריות
    תמר
    30/12/2010

לפני כחמש שנים עברתי טיפולי פוריות וילדתי את ביתי. קופת החולים השתתפה בהוצאות הטיפול עד למקסימום האפשרי.
    לפני כשנתיים הצטרפתי עם משפחתי לביטוח רפואי פרטי שהציעה הסתדרות המורים.
    לפני כחצי שנה עברתי טיפול נוסף והגשתי בקשה להשתתפות בהוצאות הטיפול.
    מחברת הביטוח בקשו ממני מכתב מהרופא ובו התאריך בו נקבע לראשונה כי מצבי הרפואי מחייב טיפולי פוריות.
    כשהצטרפתי לביטוח לא נשאלתי על כך כלל. מדוע הם מבקשים מכתב כזה? ואיזה מכתב עלי לבקש מהרופא כדי לקבל את השתתפותם בהוצאות?

הוספת תגובה

• השתתפות בהוצאות טיפול פוריות - תגובה

מאיה יעקוביאן
    30/12/2010

תמר שלום,
    חברת הביטוח מבקשת לערוך בירור אודות חבותה.
    במקרה כזה, יש חשיבות רבה לאופן בו נוסחו השאלות בהצהרת הבריאות ולנוסח מקרה הביטוח בפוליסה לעניין טיפולי פוריות.
    אני מציעה שתשאלי בחברת הביטוח אילו מסמכים דרושים להם, האם מסמך המפרט את בירור הפוריות וטיפולי הפוריות שעברת בעבר או האם מדובר בטיפול הנוכחי.

במקרה של דחיית התביעה, הייתי רוצה שתפני אלי בשנית ונבחן יחד את הנוסחים המפורטים לעיל.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילמה בנוגע לביטוח בריאות + סיעודי
    אסף
    27/12/2010

שלום רב,

אני מעוניין להתייעץ עם המבינים והמנוסים פה.

כיום אני בן 25 ויש לי מאוחדת עדיף+ביטוח סיעודי, בנוסף אני מעוניין לעשות ביטוח C.
    לאחרונה פניתי להראל והם הציעו לי לעשות ביטוח בריאות Upgrade ובנוסף ביטוח סיעודי.

השאלה שלי היא, האם הביטוח Upgrade של הראל.
    האם הוא יכול להחליף את ביטוח C??? (בהראל טוענים שאם אני עושה את הביטוח Upgrade אז אני לא צריך את ביטוח C).
    והאם באמת כדאי לי לסמוך על הביטוח הפרטי ולא על הביטוח של קופת חולים מאוחדת?

כמו-כן אני מעוניין לבטל את הביטוח הסיעודי של קופת החולים, ולעשות ביטוח סיעודי שלא מוגבל ל-3 שנים(בעת הצורך) דרך הראל.

האם באמת כדאי לעשות את הביטוח הסיעודי של הראל? בכל אופן אם אני יעשה את הסיעודי שלהם, אני אעשה אותו בפרמיה קבועה.

תודה לעונים (:

הוספת תגובה

• דילמה בנוגע לביטוח בריאות + סיעודי - תגובה

מאיה יעקוביאן
    28/12/2010

אסף שלום,
    לביטוח הבריאות upgrade של הראל יש ייתרונות רבים.
    גם אני ממליצה לך לרכוש תוכנית זו (אשר כיום, נחשבת לאחת הטובות בתחום ביטוחי הבריאות) ולוותר על מאוחדת C אשר הערך המוסף שלה מתמקד בעיקר בתחום איכות החיים.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוק הסיעוד לעובד הזר
    אדוה
    26/12/2010

חוק הסיעוד לעובד/ת הזר הסעודי? למה כל העלות נופלת על המעסיק/ה הסיעודי? והילדים הנכים, שהם במיקרה הכי חלשים פיזית ובהרבה מיקרים גם נפשית בחברה הישראלית. אני חושבת שצריך להפעיל אצל הגורמים הרלוואנטיים שיחוקק חוק ברור שבו ידע כל עובד סיעודי עים מה הוא בא ועים איזה שכר יצא. עים כל הכבוד לעובד הזר הוא בא לדפוק קופה וללכת לביתו ,נכון?

לקביעת תור
    סגירה
    חוק הסיעוד לעובד הזר

הוספת תגובה

• למה אני לא מקבלת תשובה לשאלה?

אדוה
    26/12/2010

היא עלתה פעם אחת בפורום ע"י ולא קיבלה שום תשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אני לא מקבלת תשובה לשאלה?

אדוה
    26/12/2010

היא עלתה פעם אחת בפורום ע"י ולא קיבלה שום תשובה.האים תת סעיף נחשב לשוני בהיתייחסות נניחמ הגב בנוי מהמון חוליות משהב"ט נאמר מכיר רק בגב תחתון, ואילו ביטל"א מכיר באותו סעיף ראשי של לקוי גם בסעיף הראשי אבל בתת סעיף נירשם שהם מכירים בסעיף אחר בעמוד השידרה מה אז?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוק הסיעוד לעובד הזר - תגובה

מאיה יעקוביאן
    26/12/2010

אדוה שלום,
    פורום זה עוסק בביטוח בריאות ובביטוח סיעוד.
    אי שביעות רצון והצעות לשיפור לגבי חוקים, רצוי להפנות לגורמים הרלוונטיים.
    במידה ויש לך שאלה קונקרטית בנושא ביטוח בריאות או ביטוח סיעוד,
    נשמח לענות.

יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התגרשתי, רוצה להמשיך ביטוח בריאות ו
    דליה
    23/12/2010

שלום ליועצים, האם חברות הביטוח באות לקראת המבוטח בהנחות? התגרשתי, הכנסותי מועטות וברצוני להמשיך ולשלם עבור ביטוח הבריאות והסעודי אשר יש לי כבר למעלה מ-10 שנים. אני בת 65 כיום, בריאה ושמחה. הקושי הוא בתשלום של קרוב ל-450 שח לחודש עבור שני הביטוחים הללו, כמובן יש לי גם ביטוח מושלם מלא בקופ"ח.

הוספת תגובה

• התגרשתי, רוצה להמשיך ביטוח בריאות ו - תגובה

רוני אשכנזי
    23/12/2010

דליה שלום,
    חברות ביטוח אינן מתחשבות במצב הסוציו-אקונומי של המבוטחים ע"מ לקבוע את גובה הפרמיה שתשולם לה מהמבוטח. לפיכך הפרמיות לפוליסות ביטוח בריאות וסיעוד פרטיות הינן שוות לכל נפש ובהתאם לגיל המבוטח.
    אני מבין את הקושי בתשלום שאת מציינת, מציע לך לפנות לסוכן הביטוח שלך ולעבור איתו שוב על הכיסויים בהם את מכוסה ולראות האם ישנם כיסויים שמכוסים באופן סביר ע"י סל הבריאות והמשלימים (שב"נים) של קופ"ח שאפשר לוותר עליהם ולהוזיל את עלות הביטוח שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכר מנתח
    ריקי
    22/12/2010

יש לי ביטוח בריאות ועברתי לפני חודש שני צינתורים אחד ע"י ד"ר רונן יפה בבית חולים הכרמל בחיפה והשני ע"י פרופסור יונתן חסין בבית חולים פוריה . היו לי 6 חסימות ברמת 99% נעשו לי 6 בלונים ושני סטנדים. אני מעוניינת לדעת כמה יעלה לי שכר המנתחים מאחר ואני תבעתי את הביטוח ונראה לי שהסכום הוא מעט מה שהציעו לי תודה אשמח לדעת

לקביעת תור
    סגירה
    שכר מנתח

הוספת תגובה

• שכר מנתח - תגובה

רוני אשכנזי
    23/12/2010

ריקי שלום,
    לכל חברת ביטוח את ההסכמים שלה מול רופאים ומנתחים וזה שונה מחברה לחברה.
    מציע לך שסוכן הביטוח שלך יפנה לחברת הביטוח המבטחת אותך בביטוח הבריאות ויבדוק מולם מה שכר מנתח הסכם אצלם, המבצע פרוצדורה רפואית זהה. לפי התשובה תדעי האם הסכום שאושר לך לתשלום נמוך או הגיוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת קצבת ניידות למשתכר
    שי
    19/12/2010

שלום רב,
    רציתי לדעת בבקשה האם קיים הבדל בסכום תוספת קצבת ניידות למשתכר בעל 100% נכות ובעל רשיון נהיגה לכזה שאין לו רשיון.

הפירוט בביטוח לאומי אינו תואם את מה שנאמר לי בשיחה טלפונית איתם(הם אמרו שבעל רישיון מקבל סכום כפול מזה שאין לו רישיון).
    לתשובתכם אודה,
    שי

לקביעת תור
    סגירה
    תוספת קצבת ניידות למשתכר

הוספת תגובה

• תוספת קצבת ניידות למשתכר - תגובה

רוני אשכנזי
    19/12/2010

שלום וברכה,
    שאלתך אינה מופנית לפורום המתאים, אנא פנה לפורום העוסק בביטוח לאומי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת פוליסה
    לינדה
    19/12/2010

שלום,

אמא שלי עשתה ביטוח בריאות לפני מס' שנים
    וכיום בשל קשאיים כלכליים היא רוצה להפסיק את הביטוח
    האם היא זכאית לקבל החזר כספי עבור כל אותם השנים שהיא שילמה
    מפני שהסוכנת שלה בהתחלה אמרה שהיא זכאית ואח"כ היא אמרה שזה לא נכון שהיא אמרה כך ושהיא לא זכאית.
    מה עושים במצב כזה?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת פוליסה

הוספת תגובה

• השבת פריימה ביטוח בריאות

עוד אייל פיפר
    23/12/2010

ערב טוב,

במקרה של ביטול פוליסת בריאות אין השבת פריימה כלל.

בברכה,

אייל פייפר,עו"ד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה