מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרשת נפוצהתאנה18/07/2007
שלום,
לאמא שלי יש תרשת נפוצה והיא הפסיקה לעבוד בשל כך,
היא במצב סביר,
היא מתפקדת כמעט כרגיל, פרט לעייפות כרונית
ולחלקים בגוף שרדומים אצלה
אני חושבת, שהמגבלה שלה
יוצרת אצלה תחושת דיכדוך פנימי,
ולחץ נפשי
שמאוד לא מומלץ למחלה
מה אפשר לעשות? היא כל היום לבד בבית... עצובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בטרשת נפוצה
ד''ר נעה וילצ'ינסקי18/07/2007ידוע כי מחלת הטרשת הנפוצה כרוכה גם עם שינוי לרעה במצב הרוח כחלק מהפגיעה הנוירולוגית וכמובן גם עקב ההתמודדות עם מחלה קשה זו.
מאד מומלץ לקבל טיפול וייעוץ אצל פסיכולוג/ית שיקומי/ת.
כדאי לפנות למרכז לטיפול בטרשת נפוצה בבי"ח שיבא תל השומר. לפסיכולוגית האחראית קוראים מור לביא והיא מקסימה.
בהצלחה!
נעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכרת הריוןלילי15/07/2007
אני בהריון ואובחנתי כסובלת מסכרת הריון. אני מקפידה על הטיפול התרופתי אבל קשה לי מבחינה נפשית. יש איזו קבוצת תמיכה או טיפול אחר לנשים במצבי באיזור הדרום?
בתודה מראש,
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת הריון
ד''ר נעה וילצ'ינסקי16/07/2007דווקא כאן יעזרו מאד הפורומים להריון שקיימים היום בעשרותיהם ברשת. נסי דרך האתר של "דולה" או "דיאדה" או פשוט תעשי גוגולציה למושג סוכרת הריון ותגלי שאת ממש ממש לא לבד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שבץניקי08/07/2007
אבא שלי עבר שבץ ולא חזר לעצמו מאף בחינה, לא גופנית ולא מבחינת התנהגות או דיבור, זה כאילו שאדם אחר גר בגוף של אבא שלי. אני יודעת שזה הוא ודווקא עכשיו הוא צריך שאני אעזור לו, אבל קשה לי מאוד להיות לידו, אולי זה ישמע מופרע, אבל אני מרגישה כאילו האיש הזה גנב לי את אבא שלי ואני רוצה שאבא שלי יחזור, לא לטפל באיש הזה כל חייו ולקוות לשיפור הכי קטן שיש. אחיות שלי עוזרות, עשינו חלוקת עבודה והן עומדות בצד שלהן ואני לא ממש, הן כועסות עלי ואומרות שגם להן קשה, הן צודקות, אבל אני עדיין מרגישה שאני לא יכולה להתמודד. עזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעוד פרטים...
ד''ר נעה וילצ'ינסקי08/07/2007אני משערת שהשבץ היה באזור פרונטלי (קדמי) במוח. האם תוכלי לאמר לי היכן?
לפי התאור שלך אכן אביך נפגע באופן בעל השלכות רבות על איכות חייו ואיכות חיי משפחתו. שבץ או ארוע מוחי CVA יכול להוביל לפגיעה משמעותית בדיבור, במודעות ובהתנהגות. ייתכן שאביך בעל מודעות והבנה כבעבר אך קשיי הדבור שלו מונעים ממנו לתקשר באופן מותאם עם הסביבה. ייתכן שהפגיעה היא גם ברמת ההבנה . האם אביך עבר אבחון נוירופסיכולוגי כולל? האם משהו הסביר לכם היכן הפגיעה, מה השלכותיה הפסיכולוגיות ומה הצפי לשיפור בעזרת טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודיםהילה04/07/2007
אני רוצה להתחיל ללמוד בשנה הבאה (לא בשנת הלימודים הקרובה) וחושבת ללמוד מקצוע שאטפל בו באנשים עם נכויות, שאינו מקצוע רפואי. תוכלי לספר מה אפשר ללמוד? הציונים שלי הם די טובים אז אני מניחה שאוכל להתקבל לרוב התחומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודים באיזה כיוון?
ד''ר נעה וילצ'ינסקי04/07/2007לאיזה כיוון את מעונינת לפנות? לטיפול פיזי או נפשי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת...
הילה08/07/2007תודה על התשובה.
אני לא יודעת מה בדיוק אני רוצה כי אני לא מכירה את כל התחומים, אני רוצה לעבוד עם נכים כי אני מכירה את הנושא מקרוב וחשוב לי לשנות ולתרום לאנשים שבאמת צריכים עזרה. מה שאני מכירה בינתיים זה סיעוד או פיזיותרפיה בצד הפיזי ועבודה סוציאלית או טיפול באומנות בצד הנפשי. אני בטוחה שיש עוד תחומים שאני לא מכירה, אני אשמח אם תוכלי לספר לי על עוד אפשרויות שעומדות בפני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה
ד''ר נעה וילצ'ינסקי08/07/2007יש המון תחומים: ריפוי בעיסוק, בדיבור, בעזרת בע"ח , בעזרת גינון, במוסיקה, באומנות..
יש פסיכולוגיה שיקומית ורפואית ונוירופסיכולוגיה..
יש רפואה! ופיזיותרפיה והידרותרפיה ועוד..
ובכל תחום שכזה יש התפלגות לפי גיל וסוגי נכות...
כך שאולי הכי כדאי לך לפנות למכון המאבחן אותך ואז מייעץ על כיוון מקצועי.
בהצלחה!
נעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי הילה
ד''ר נעה וילצ'ינסקי08/07/2007האם קראת את הודעתי החדשה עבורך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחון נכותחלי02/07/2007
אני בתחילת ההריון ורציתי לברר איזה סוגי נכויות אפשר לאבחן לפני הלידה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון נכות
ד''ר נעה וילצ'ינסקי03/07/2007אחלק את תשובתי לשני חלקים :
1. אבחון גנטי: בטרם ההריון ניתן לערוך בדיקה גנטית ולבדוק האם בני הזוג נשאים של מום או מחלה גנטית קשה. ניתן לבצע את הבדיקות בכל קופות החולים, בתשלום. חשוב לדעת שכיום ניתן לאבחן רק מה שהמדע כבר יודע לאבחן. יש אינסוף מוטציות גנטיות שטרם זוהו.
2. בדיקות סקר בהריון עצמו: במהל ההריון ניתן לבצע בדיקות של העובר עצמו כגון שקיפות עורפית, חלבון עוברי, סקרת מערכות , בדיקת מי שפיר וכו'. בדיקות אלו אמורות לזהות פיגור, חוסר התפתחות תקין של העובר ומומים נראים לעין כמו חוסר באיבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאונהש.26/06/2007
אח שלי היה בתאונת דרכים ומאז המשפחה לא כמו שהיינו קודם. הוא אומנם בסדר חוץ מכמה פגיעות קטנות ונזק לרגל שישאר איתו לתמיד, אבל זה כאילו הביא זעזוע לכל המשפחה. הכל מסתובב סביב הפיזיותרפיה שלו, אמא שלי בהיסטריה עלינו (3 אחים, אני בת 22, אחי שנפצע בן 16 ובאמצע יש את אחותי, בת 18, לפני גיוס), אבא שלי לא מתייחס אליה ואני גם מתחילה להילחץ קצת מרוב שהיא מדברת על זה. מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משפחה ותאונה
ד''ר נעה וילצ'ינסקי26/06/2007שלום לך,
אכן, תאונת דרכים, אפילו שהפגיעות הפיזיות היו הפיכות, יכולה להיות טראומה קשה ביותר עבור בני המשפחה. לא כולם מגיבים באותו אופן. חלק מגיבים בפאניקה וחרדה וחלק מתכנסים בעצמם. הכל לגיטימי. מה שהייתי ממליצה עבור המשפחה זה לקבל כמה שיחות יעוץ עם פסיכולוג/ית שיקומית שמתמחה בהתמודדות במצבים של פגיעות פיזיות וטראומה.
ניתן לפנות לפסיכולוג שיקומי פרטי או דרך קופות החולים. כמו כן, לתושבי תל אביב יש מרפאה נפשית של בית חולים איכילוב בחינם!
טיפולים מצוינים במחיר אפשרי ( 60 ש"ח לפגישה!) אפשר לקבל גם בקליניקה של המחלקה לפסיכולוגיה באוניברסיטת בר אילן.
הכי חשוב! לא להתעלם ולחשוב ש"צריך להתמודד לבד" או ש"זה יעבור עם הזמן".. עדיף לטפל בטרומה כשהיא עוד קטנה ולא להמתין עד שהיא הופכת לבעיה כרונית קשה אשר פוגעת באיכות חיי כל בני המשפחה וגורמת למתחים מיותרים.
בהצלחה!
נעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- במקום פר"חסטודנט24/06/2007
שלום. אני סטודנטית שנה שנייה (עכשיו) באוניברסיטת ת"א. השנה השתתפתי בפרוייקט חונכות פרח ונראה לי ששנה הבאה אני רוצה להשתתף בפרוייקט שעוזר לילדים עם נכויות. איזה פרוייקטים כאלה קיימים ואיך אפשר להגיע אליהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסטודנטית
ד''ר נעה וילצ'ינסקי24/06/2007קודם כל- כל הכבוד.
מקומות להתנדבות עם ילדים:
1. בי"ח שניידר מאד שמח לקבל חונכים עבור ילדים חולי סרטן. משימה מאד מרגשת ומאד לא פשוטה.
2. בית הגלגלים: מאד זקוק לחונכים עבור ילדים וצעירים עם נכויות פיזיות קשות
3. בית חולים תל השומר מאפשר חונכות יחד עם הדרכה(!) עבור המחלקות השונות וכדאי לברר אם גם מחלקת ילדים כלולה. יש לפנות לרחל נטוביץ, פסיכולוגית אחראית במחלקה לאישפוז יום בבית החולים.
4. כל בתי החולים הפסיכיאטרים שיש בהם מחלקות לילדים בדרך כלל שמחים לקבל חונכים לילדים המאושפזים.
אשמח לשמוע אם מצאת מקום והיכן.
בהצלחה!
נעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ALSלימור21/06/2007
קראתי כתבה על ALS, היה רשום שם שלא יודעים איך זה מתפרץ? זה נורא מפחיד, יודעים לפחות מי יותר בסיכון ועד איזה גיל זה יכול לקרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מפחידות
ד''ר נעה וילצ'ינסקי26/06/2007צר לי על העיכוב.
אכן מחלה מפחידה, בעיקר עקב אי הוודאות לגבי פריצתה וכן כיון שהיא חשוכת מרפא. אבל היא לא המחלה המפחידה היחידה..
אני חושבת שעדיף למצות את החיים על הצד הטוב ביותר האפשרי ולהשתדל לא לחיות בפחד יומיומי. אם זה לא מצליח והחרדות מציפות חשוב לפנות לטיפול נפשי או תרופתי.
משפט יפה: הפחדן מת פעמים רבות, האמיץ- רק פעם אחת..."* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכרויותדרור19/06/2007
הגעתי לכאן דרך הכתבה על קבוצת הכרות. מישהו כאן מכיר קבוצה כזאת לאנשים "קצת" יותר מבוגרים (50+) ויכול לתת פרטים עליה, למשל למי היא מיועדת ואיך אפשר ליצור קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדרור
רעות דלתפתוחה20/06/2007שלום דרור,
רעות דלת פתוחה הוקמה כשרות לאנשים עם נכויות מגיל 13 עד גיל 35.
אם תרצה, תוכל בכל זאת לפנות למייל שלנו ואם נשמע על קבוצה מתאימה נוכל ליצור עמך קשר בהמשך.
ולנועה - המון בהצלחה וכל הכבוד על הפורום החשוב והיפה הזה.
שומרים על הגחלת....
להתראות,
עומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לספר?א.13/06/2007
יש לי בעיה שלא בולטת מבחינה פיזית וגם לא כ"כ מפריעה (אין לי את כל האצבעות ברגליים). בדרך כלל אני הולכת עם נעליים כי לא נעים לי שמסתכלים עלי, אבל כשהיה לי חבר בסוף הוא ראה את זה, אחרי שברחתי מזה כמה חודשים. הוא הגיב נורא מגעיל ונעלבתי נורא. עכשיו אני יוצאת עם מישהו חדש שבועיים, אני יודעת שזה לא הרבה זמן אבל אנחנו ממש מאוהבים ואני פוחדת ממה יקרה אם אני אספר לו ומה יקרה אם אני לא יספר לו, אני לא יודעת מה אני יעשה אם הוא גם יגיב רע. מישהו כאן היה במצב דומה או יכול לתת לי עצה איך לספר ומתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגיל למחשבה...
ד''ר נעה וילצ'ינסקי14/06/2007הי!
בואי נעשה תרגיל למחשבה: נאמר שלבחור החדש שאת יוצאת עמו היה את אותו מצב. כיצד את היית רוצה לדעת על כך?
אייך את היית מגיבה?
נעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת ריאותאורנה11/06/2007
לפני מספר חודשים אובחנה אצלי מחלת ריאות נדירה שמפריעה מאוד לתפקוד שלי ומחייבת אותי לקחת תרופות רבות. כתוצאה מהמחלה, אני מפסידה ימי עבודה רבים ופוחדת שיפטרו אותי. תוכלי בבקשה להפנות אותי למקום שאוכל לקרוא בו מה מותר ואסור למעסיקים לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מפיטורין
ד''ר נעה וילצ'ינסקי11/06/2007שלום אורנה,
ראשית, כדאי מאד שתמצי את זכויותייך בביטוח לאומי מבחינת קצבת נכות.
לגבי התמודדות מול מעסיקים: שני מקומות שבהם תוכלי לקבל סיוע ומידע רלוונטיים הם:
1. ארגון "בזכות" לשיוויון זכויות אנשים עם מוגבלות. יש להם אתר באינטרנט.
2. נציבות שיוויון זכויות אנשים עם מוגבלות. גם להם אתר באינטרנט
בשני המקומות יספקו לך מידע על זכויותיך כשכירה וכן יוכלו לתבוע עבורך במידה והדברים מתגלגלים לפיטורין לא צודקים.
בהצלחה!
נעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול נפשיש.04/06/2007
שלום,
אחד מחברי הטובים ביותר נפגע לפני כשנה בתאונת דרכים. הוא עבר תהליך שיקום ארוך וכיום הוא מחוץ לשיקום, אחרי קטיעת רגל וסימנים וצלקות על הגוף וגם על הפנים. מאז התאונה הוא לא חזר לעצמו, הוא מסתגר בבית, לא מוכן לדבר כמעט עם אף אחד ובטח לא על איך שהוא מרגיש, לא מוכן לחפש עבודה (התאונה קרתה בזמן הצבא והוא יצא מהצבא) וכאילו ויתר על כל החלומות שהיו לו פעם. חברים רבים התייאשו ממנו וגם ההורים לא יודעים מה לעשות, אני רוצה לעזור לו להגיע לטיפול נפשי, כי זה גדול עלי, אבל לא יודעת איך לעשות את זה כי הוא מתעצבן איך שמדברים איתו על נושאים כאלה. תוכלי בבקשה לעזור לי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול נפשי לאחר תאונת דרכים
ד''ר נעה וילצ'ינסקי04/06/2007שלום לך,
אם הבנתי נכון, מדובר בבחור שנפגע תוך כדי שרותו הצבאי. מכאן שהוא זכאי לטיפול פסיכולוגי ולשאר שרותי השיקום הרבים שמציע משרד הביטחון- אגף השיקום. יש ליצור קשר עם עובדת השיקום שלו במשרד הביטחון כיון שהיא אשת הקשר לכל הפנייה טיפולית במימון הצבא. עובדת השיקום יכולה גם לבוא לביקור בית ולראות מה שלומו במידה והוא חסר מוטיבציה להגיע אליה.
מקום מומלץ לטיפול במקרה של קטיעה הוא אשפוז היום של בית חולים תל השומר. שם נמצאים מטפלים רבים ממחלקת השיקום האורטופדי המתמחים בהגשת טיפול נפשי במקרה של פגיעה מסוג זה.
תמיד אפשר לגשת לפסיכולוג שיקומי פרטי ולדרוש מאגף השיקום לממן את הטיפול.
אך נקודת המוצא היא כאמור עובדת השיקום של משרד הביטחון שדרכה יגיעו לידיו כל השירותים המגיעים לו ובכללם טיפול פסיכולוגי ואף ייתכן טיפול נפשי- שיקומי עבור הוריו.
הוא אכן נשמע לי מאד מדוכא וכבר עבר זמן ניכר מאז הפגיעה כך שמאד כדאי שיגיע בהקדם לטיפול. הטיפול הנפשי- השיקומי לאחר קטיעות מאד עוזר לשיקום הדימוי העצמי ולחזרה לחיים מספקים ומלאים. כמו כן, האם הוא התרגל לפרותזה? האם הוא סובל מכאבי פנטום? גם לכך קשר הדוק עם המצב הנפשי.
כדאי גם לעניין אותו בפעילות של עמותת "אתגרים".
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהצלחהרעות31/05/2007
בילדותי חליתי בפוליו שגרם לחוסר שיוויון באורך הרגליים ולצליעה קשה. לצליעה שלי היו השפעות מרחיקות לכת על החיים שלי וחוץ מהבעיה הפיזית עצמה סבלתי הרבה מהחברה. רציתי להגיד שאני שמחה מאוד לראות שיש פורום כזה, אני חושבת שזה מאוד חשוב שיהיה מקום שאפשר להתייעץ בו, אבל לא רק להתייעץ אלא גם לדבר ולעזור אחד לשני. אני רואה שאני הראושנה כאן ואני מקווה שכן ירבו ושתהיה לפורום הזה הצלחה מרובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רעות
ד''ר נעה וילצ'ינסקי03/06/2007שלום רעות וכה לחי על פתיחת הפורום!
אכן כולי תקוה כי פורום ייחודי זה יהווה מקום פורה ומפרה להתייעצויות, למידה הדדית ושיתוף אמיתי.
להתראות!
נעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)