מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה נרגילה ועוד......רבקה30/06/2011
שלום הבן שלי הבכור בן 15 רוצה לעשן נרגילה אני לא מרשה והוא אומר לי טוב אז אני יעשן מחוץ לבית אם חברים גם זה לא מקובל עליי מה עליי לעשות שיעזור לי ?ועוד שאלה הוא אם בעיית קשב וריכוז וכדי להעסיק את עצמו הוא אוכל אמון וכל היום מחפס מה לנשנש ומה לא הספיק לאכול זה נראה לי כבר בהגזמה לאחרונה אני מדברת יותר מידי על הנושא מה עליי לעשות 1-לתת לא יד חופשית מה שבא לא לאכול או להגביל {דרך אגב אין לא בעיה במשקל} אך עליי להסביר לא תודה רבה מראש ויש לציין כל פעם שהוא אוכל זה חייב ארוחה שהוא מאוד משקיע ואך ורק זה מעניין אותו אם הוא מכין טוסט למשל חייב להיות בפנים כל מה שרק הוא יכול זה כבר לא נראה טוב תודה שוב רבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לבעייה נרגילה
רבקה03/07/2011שלחתי שאלה שמאוד חשובה לי אשמח לקבל תשובה וכיוון תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)