מתוסכלת ברמות!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת ברמות!!
    נועה
    02/07/2011

היי
    זה כבר כמה חודשים שאני מתוסכלת ממלא מלא בחינות..
    אני סיימתי י"ב השנה, מצאתי עבודה והכל תודה לאל, בדיוק כמו שההורים רצו ובכל זאת אני מרגישה שאני שונאת את ההורים שלי!!
    קודם כל נתחיל מהבחינה הזאת שהם מכריחים אותי כל יום ללכת לישון ב 10!!
    זה מחרפן ומתסכל שהם שולחים מישהי לישון ב 10, מישהי שעוד מעט בת 18, מישהי שסיימה י"ב ויכולה לעשות צבא ולישון 5 שעות בלילה!!
    דבר שני לא מזמן הוצאתי רישיון ונגמר לי המלווה לפני חודשיים, אנחנו גרים במושב ויש 10 דקות נסיעה לעיר הקרובה, והם פשוט לא סומכים עליי לנסוע מחוץ למושב
    זה ממש מציק ומוריד לי את הבטחון!!
    כי אני מרגישה שהוצאתי רישיון רק בשבילם, בשביל שהם יוכלו לסנג'ר אותי לקחת את האחים שלי לכל מקום שהם רוצים והם יוכלו לנוח, וזה לא ככה כי אני הוצאתי את הרישיון הזה קודם כל בשבילי!! כי אין כלום במושב והכל נמצא בעיר ולכן אני רוצה ליהנות
    גם ידידים שלי כל הזמן אומרים לי שנצא מהמושב וחברות שלי ואני כבר לא יודעת איזה תירוץ להמציא להם.. אני לא רוצה שיידעו שלא סומכים עליי כי כל מי שהוציא רישיון סומכים עליו בעיניים עצומות, וזה מביך שלא סומכים עליי
    אולי זה כי אני הבכורה והם עוד לא התרגלו לעניין הזה שאני ילדה גדולה אבל בכל זאת אני כבר לא יכולה לחיות ככה!!
    אני גם מרגישה ממש לא רצויה בבית אני רבה עם ההורים שלי בתדירות של 6 פעמים ביום ואפילו יותר ותמיד זה מגיע למצב שאבא שלי מאיים עליי שאם לא טוב לי בבית הוא עכשיו בא לעזור לי לארוז את הדברים ושאני יעוף מהבית כי הדלת פתוחה!!
    ואני תמיד בוכה ולא טוב לי פשוט לא טוב לי!!
    עוד עניין זה הבילויים, הם לא מרשים לי לצאת לבלות עם בנים שהם ידידים טובים שלי, וגם אם הם מרשים אז אני צריכה לחזור בשעות מאוד מוקדמות ולא הגיוניות לגילי, וזה מונע ממני לרצות לצאת כי זה פדיחות ללכת מוקדם וכל הזמן להמציא תירוץ!
    אני כבר מתה להתגייס ולעוף מהבית הזההההההה
    אבל יש לי מעל חצי שנה עד הגיוס ובינתיים אני לא יודעת מה לעשות עם כל הדברים האלו, אשמח לעזרה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת ברמות!!

הוספת תגובה

• מתוסכלת ברמות!! - תגובה

שלי ורדי
    06/07/2011

שלום לנועה,
    באמת קשה לך בבית, אולי היותך בכורה משפיע על חוסר הביטחון של ההורים לתת לך את המכונית. אך המכונית היא רק דוגמא אחת לחוסר תמיכה וחוסר אמפתיה לצרכים שלך שאת מרגישה מצד הורייך, והוכחה לכך הריבים התכופים ביניכם. האם תוכלי למצוא עבודה לחצי שנה, את צריכה להיות מעט בבית והרבה בעבודה בתקופה הזו ואני מקווה שהגיוס יפתח בשבילך אפשרויות אחרות, כדאי שתשרתי רחוק מהבית. לגבי ההתייחסות אלייך לילדה קטנה - נראה לי שכחיילת היחס שלהם ישתנה. אני מוצאת שאת צודקת ברוב הטענות שלך, אין שוב סיבה שתשני בגילך, אם אין בית ספר למחרות בשעה 10! המצב המשפחתי די מורכב, אני לא יודעת הרבה למה המקום שלך כבכורה לא טוב בבית, יכול להיות שההורים רוצים להשאיר את כל ילדיהם ולא דוקא אותך כקטנים וקרובים אליהם ולא נותנים להם לפרוש כנפיים..אם המצב יימשך כך תרגיש לא מקובלת ולא מובנת בתוך ביתך וזה ישפיע גם חברתית ובדימוי העצמי, אני ממליצה לך לפנות לטיפול אישי תמיכתי.

בהצלחה,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו