מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    לילי
    04/07/2011

היום רבתי עם אח שלי שעה ומשהו . אבל לא ריב של קללות אלא של מכות והוא יותר חזק ממני ועכשיו כל הידיים של מדממות יש חלקים ביד שהם נפוחים ועם נקודות אדומות וממש כואב ואני רועדת וזה לא שרציתי לעשות את זה או שנריב ואני לא רוצה לספר לאף אחד אלא להסתיר את זה אבל בא לי להתאבד בגלל זה ואני מרגישה ממש רע ובזמן הריב הוא קרה לי את הצמיד שלי שהוא כמו צמיד המזל שלי ואני יודעת שאני לא יכולה לספר את זה להורים שלי . כי הוא מתחיל עם זה ואני מחזירה לו ואני ממש סובלת ולא בא לי לראות אותו יותר או לדבר איתו. אני לא יודעת מה לעשות כי ממש כואב לי ואני רוצה להסתיר את זה אבל נמאס לי שאני סובלת בגלל שהוא מתחיל עם זה .. מה לעשות ?
    בבקשה תעזרו לי ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• מה לעשות? - תגובה

שלי ורדי
    08/07/2011

שלום לילי,
    האמת שלא הבנתי הרבה מהתיאור שלך, בת כמה את? בן כמה אחיך? ולמה כל הסודיות הזו? האם להורים שלך אין כוח וסמכות להתערב ביניכם במריבות כאלה שמלוות במכות?האם ההורים לא מבחינים בידיים שלך? למי את יכולה לספר כדי שדבר כזה יפסק? אולי מישהו מהמשפחה, דודה, סבתא.... בעצם את יכולה לפנות לרוווחה. אם אחיך הוא נער או בוגרויש הבדלי גיל ביניכם, הם יתערבו אולי יעשו איזה תהליך טיפולי. אני משערת שאת לא רוצה דבר כזה אך מה לעשות כשהשינוי לא בא מבפנים, מהמשפחה, לפעמים צד חיצוני , שלישי יכול לזעזע את המערכת כדי שתעבור שינויים. להתרשמותי את מרגישה יותר מדי חסרת אונים או מחויבת, אני לא יודעת למה ולמי ואת בוחרת להמשיך לסבול.

צריך לעשות מעשה....לא להשאר פאסיבית.
    מקווה עבורך,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו