מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות?לילי04/07/2011
היום רבתי עם אח שלי שעה ומשהו . אבל לא ריב של קללות אלא של מכות והוא יותר חזק ממני ועכשיו כל הידיים של מדממות יש חלקים ביד שהם נפוחים ועם נקודות אדומות וממש כואב ואני רועדת וזה לא שרציתי לעשות את זה או שנריב ואני לא רוצה לספר לאף אחד אלא להסתיר את זה אבל בא לי להתאבד בגלל זה ואני מרגישה ממש רע ובזמן הריב הוא קרה לי את הצמיד שלי שהוא כמו צמיד המזל שלי ואני יודעת שאני לא יכולה לספר את זה להורים שלי . כי הוא מתחיל עם זה ואני מחזירה לו ואני ממש סובלת ולא בא לי לראות אותו יותר או לדבר איתו. אני לא יודעת מה לעשות כי ממש כואב לי ואני רוצה להסתיר את זה אבל נמאס לי שאני סובלת בגלל שהוא מתחיל עם זה .. מה לעשות ?
בבקשה תעזרו לי ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות? - תגובה
שלי ורדי08/07/2011שלום לילי,
האמת שלא הבנתי הרבה מהתיאור שלך, בת כמה את? בן כמה אחיך? ולמה כל הסודיות הזו? האם להורים שלך אין כוח וסמכות להתערב ביניכם במריבות כאלה שמלוות במכות?האם ההורים לא מבחינים בידיים שלך? למי את יכולה לספר כדי שדבר כזה יפסק? אולי מישהו מהמשפחה, דודה, סבתא.... בעצם את יכולה לפנות לרוווחה. אם אחיך הוא נער או בוגרויש הבדלי גיל ביניכם, הם יתערבו אולי יעשו איזה תהליך טיפולי. אני משערת שאת לא רוצה דבר כזה אך מה לעשות כשהשינוי לא בא מבפנים, מהמשפחה, לפעמים צד חיצוני , שלישי יכול לזעזע את המערכת כדי שתעבור שינויים. להתרשמותי את מרגישה יותר מדי חסרת אונים או מחויבת, אני לא יודעת למה ולמי ואת בוחרת להמשיך לסבול.
צריך לעשות מעשה....לא להשאר פאסיבית.
מקווה עבורך,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)

