אובדת עיצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדת עיצות
    מתוסכלת
    06/07/2011

אני בת 15 וחצי. בשנה וחצי האחרונה היו לי שני חברים ושתי הצעות חברות ,שקדם להם קשר ארוך קודם לכן. בכל ארבעת המקרים אני יזמתי את הפרידה או סירבתי לחברות. הבעייה שבכל אחד מהמקרים אותם בנים הפסיקו לדבר איתי ושאני מדברת על הפסיקו ,אני מדברת על התעלמות מוחלטת. אני לא יודעת אם זה היה מפריע לי ממש ,אלולא 3 מהם היו בכיתה שלי. השאלה שלי- למה זה קורה? זה אני או שבנים פשוט לא יודעים לקבל לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עיצות

הוספת תגובה

• אובדת עיצות - תגובה

שלי ורדי
    08/07/2011

קשה לי להגיד לך, מה את חושבת ? ייתכן שזה סוג התגובה והיחס שלך, את יודעת איך סירבת להם , האם ריככת את זה.. יכול להיות שבמקרה זה הבנים האלה מאד פגיעים וגאים. מה שאני יודעת זה שבדרך כלל אדם יכול לקבל דחיה כשהיא כואבת אך לא אם היא פוגעת...תעשי דין וחשבון עם עצמך, אל תשפטי בהכרח את עצמך, תבררי זאת עם חברותייך שמכירות אותך וגם אותם. אולי אפשר לפנות אליהם ולהגיד להם שתגובתם לא נעימה לך ושהיית רוצה שיהיה דיבור ביניכם,שתהיו ידידים. יכול להיות שעצם בקשת החברות הופצה ברבים ונעלבו מכך?
    מקום לחשיבה

כל טוב

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו