מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובדת עיצותמתוסכלת06/07/2011
אני בת 15 וחצי. בשנה וחצי האחרונה היו לי שני חברים ושתי הצעות חברות ,שקדם להם קשר ארוך קודם לכן. בכל ארבעת המקרים אני יזמתי את הפרידה או סירבתי לחברות. הבעייה שבכל אחד מהמקרים אותם בנים הפסיקו לדבר איתי ושאני מדברת על הפסיקו ,אני מדברת על התעלמות מוחלטת. אני לא יודעת אם זה היה מפריע לי ממש ,אלולא 3 מהם היו בכיתה שלי. השאלה שלי- למה זה קורה? זה אני או שבנים פשוט לא יודעים לקבל לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדת עיצות - תגובה
שלי ורדי08/07/2011קשה לי להגיד לך, מה את חושבת ? ייתכן שזה סוג התגובה והיחס שלך, את יודעת איך סירבת להם , האם ריככת את זה.. יכול להיות שבמקרה זה הבנים האלה מאד פגיעים וגאים. מה שאני יודעת זה שבדרך כלל אדם יכול לקבל דחיה כשהיא כואבת אך לא אם היא פוגעת...תעשי דין וחשבון עם עצמך, אל תשפטי בהכרח את עצמך, תבררי זאת עם חברותייך שמכירות אותך וגם אותם. אולי אפשר לפנות אליהם ולהגיד להם שתגובתם לא נעימה לך ושהיית רוצה שיהיה דיבור ביניכם,שתהיו ידידים. יכול להיות שעצם בקשת החברות הופצה ברבים ונעלבו מכך?
מקום לחשיבה
כל טוב
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)