מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא לילדה בגיל ההתבגרות קשהסמדר13/07/2011
בוקר טוב
יש לי ילדה בגיל 14.5 ,שכואבת בטירוף, עברנו גירושים לפני שנה ומאז הילדה רק מתדרדרת יותר ויותר,כל הלילות מסתובבת בחוץ עד 5 -6 בבבוקר ישנה כל היום ולא מבצעת את המוטל עליה (בכדי לעלות לכתה י צריכה לעבור בתחילת השנה 3 מבחנים לא למדה כל כתה י חיסורים בלי סוף, אני לא מצליחה להגיע איתה למצב שתקח אחריות על מה שעובר עליה, ותפתח ותדבר על הכל ושנוכל לעבור הלאה
אודה לכל עזרה או ניסיון שיש למישהוא אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא לילדה בגיל ההתבגרות קשה - תגובה
שלי ורדי21/07/2011שלום סמדר,
את מקשרת את הידרדרות של הילדה בגירושין, את גם מודעת, כפי שכתבת, שהיא כואבת מאד.. אין לה כוחות, נחלשה מאד, אז על איזו אחריות אפשר לדבר איתה כרגע? לבוא ממקום של מצפון וערכים נראה לי שלא יעזור לה במצבה.
קודם צריך לחזק את הכוחות שלה, אז אין מנוס מהתערבות מקצועית, נראה לי נכוןטיפול משפחתי בכלל השפעה השינוי המשפחתי על חייה, או טיפול פרטני לבת אם היא מסרבת לשתף אותכם, ההורים ברגשות הכואבים שלה, בשילוב עם הדרכת הורים לגבי הבנת השיניים בחייה. אין ספק שהיה עוזר מאד אם הייתן יכולות להתקרב אחת לשנייה והתערבות מקצועית יכולה כאן להועיל.
בהצלחה,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)