אמא לילדה בגיל ההתבגרות קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא לילדה בגיל ההתבגרות קשה
    סמדר
    13/07/2011

בוקר טוב
    יש לי ילדה בגיל 14.5 ,שכואבת בטירוף, עברנו גירושים לפני שנה ומאז הילדה רק מתדרדרת יותר ויותר,כל הלילות מסתובבת בחוץ עד 5 -6 בבבוקר ישנה כל היום ולא מבצעת את המוטל עליה (בכדי לעלות לכתה י צריכה לעבור בתחילת השנה 3 מבחנים לא למדה כל כתה י חיסורים בלי סוף, אני לא מצליחה להגיע איתה למצב שתקח אחריות על מה שעובר עליה, ותפתח ותדבר על הכל ושנוכל לעבור הלאה
    אודה לכל עזרה או ניסיון שיש למישהוא אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אמא לילדה בגיל ההתבגרות קשה - תגובה

שלי ורדי
    21/07/2011

שלום סמדר,
    את מקשרת את הידרדרות של הילדה בגירושין, את גם מודעת, כפי שכתבת, שהיא כואבת מאד.. אין לה כוחות, נחלשה מאד, אז על איזו אחריות אפשר לדבר איתה כרגע? לבוא ממקום של מצפון וערכים נראה לי שלא יעזור לה במצבה.
    קודם צריך לחזק את הכוחות שלה, אז אין מנוס מהתערבות מקצועית, נראה לי נכוןטיפול משפחתי בכלל השפעה השינוי המשפחתי על חייה, או טיפול פרטני לבת אם היא מסרבת לשתף אותכם, ההורים ברגשות הכואבים שלה, בשילוב עם הדרכת הורים לגבי הבנת השיניים בחייה. אין ספק שהיה עוזר מאד אם הייתן יכולות להתקרב אחת לשנייה והתערבות מקצועית יכולה כאן להועיל.

בהצלחה,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו