בת 13 במצוקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 13 במצוקה
    דינה
    24/07/2011

שלום,
    ביתנו בת 13 וחצי,כבר 9 חוד',יש לה חבר בן גילה,היא סיפרה לי שהתנשקו והחשיבה המינית שלו לא מתימה לבני גילו. שוחחתי עם ביתי רבות בנושא,הכרתי את הבחור ואת אימו ושוחחתי גם איתה בעניין.
    באחת השיחות שהיו לי עם ביתי לפני כחודש היא סיפרה שנגע לה בחזה ודחף אצבעות באיבר מינה,כמובן שהזדעזעתי והסברתי לביתי שזה חמור והיא נחשפת לדברים שלא לגילה.
    בנתיים לשמחתנו החבר עבר דירה לעיר אחרת והם כבר לא נפגשים.
    לפני יומיים חיטטתי בפלאפון שלה ונחרדתי לגלות תמונות שלה בעירום מלא שלא היו מביישות שום כוכבת פורנו,בבירור שערכנו בעלי ואני איתה ,היא אמרה שהחבר שיכנעה אותה לקיים שיחת סקס,וכל פעם שלח לה הודעות שהוא אוהב אותה תמיד ולא תהיי לו אף אחת אחרת ושתמשיך לשלוח לו תמונות.
    אנחנו,פגועים,מזועזעים,מבוהלים ובעיקר מאוכזבים.
    שוחחנו עם אימו של הילד (האב נפטר),וסיכמנו שהקשר ביניהם נגמר ולא אנחנו מגישים תלונה במשטרה על שידול להתנהגות מינית לא ראויה.

בנתיים שוחחנו עם ביתנו לא ברור לנו אם היא מבינה עד כמה חמורים מעשיה,לקחנו לה את הפלאפון,המחשב וחסמנו את כל הערוצים בטלויזיה....

חושבים לקחת אותה לטיפול,מה דעתכם על המקרה המזעזע שחווינו? איזה טיפול יועיל לה?
    מצטערים על האורך
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 13 במצוקה

הוספת תגובה

• בת 13 במצוקה - תגובה

שלי ורדי
    27/07/2011

שלום דינה,
    אני איתכם, פעלתם והתערבתם נכון עד כה. כנראה הנער הזה מסוגל לגרור ילדות תמימות למעשים לא מתאימים לגיל... לפי ניסיוני קורים לצערי דברים כאלה, בת פוגשת בן שהוא מפותח מגילו ודברים נגררים.
    אני חושבת שאתם צריכים לבקש ממנו למחוק את התמונות, הוא עוד מסוגל להפיץ אותן..או לגרום לו להבין שאם יעשה דבר כזה, צפויה לו ענישה והתערבות משטרה... לגבי ביתכם, נראה לי שהיא יותר קלת דעת, מעט תמימה, קל להשפיע עליה, אינה חושבת מספיק לפני שעושה מעשה.... ומאמינה בקלות יתר לאנשים. ייתכן שאין לה בעיה רגשית ממש אך תכונות הנ"ל עלולות לגרום לה להרבה צרות . כדאי ללכת לייעוץ, גם כדי לעבד את האירועים האחרונים וגם כדי לשמור על היחסים בין הבת לביניכם. עם כל ההגבלות והמעורבות שלכם במקרה הזה, בטח מרגישה לא טוב, עם עצמה וכלפיכם...

בהצלחה,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו