מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיים קשים האם לוותר עליהם?sd24/07/2011
היי שמי.....ואני בת 14 אני לא יודעת מאיפה להתחיל אבל בואו נגיד שאני ממש מקנא בילדים שההורים מבינים שהם בגיל ההתבגרות אצלי לא מקבלים את זה (אולי קצת אבל אני ניכנסתי לזה עמוק) כולם מצפים ממני שאני אהיה ילדה טובה כמו ביסודי (הימודדתי אם נידוי חברתי ויש לי קצת טראומה מזה כי המשפחה שלי לא כל כך ידעה על זה ולא קיבלתי תמיכה מלאה אבל עבר)אבל הם לא מבינים שזה לא וזה מורכב ואם אני אסביר להם הם יפריכו את זה ואני יוצאת כשאני מרגישה מפונקת ומטומטמת מצפים ממני ליתר מידי כי אני הילדה הכי קטנה וכל האחיות שלי מצליחות וזה מלחיץ שאני גם צריכה לשמור על כבוד המשפחה אין לי פרטיות....כבר חפרתי יש עוד אבל לא משנה אני מספרת את זה כי אני רוצה לשפוך סוף סוף אז תודה למי שקורא (חחח..) כנראה אין טעם לחיים...כל זה זה רק 20% מהבעיות שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים קשים האם לוותר עליהם? - תגובה
שלי ורדי31/07/2011שלום,
מצטערת שלא קראתי קודם את הפניה שלך...
את נשמעת לי שקשה לך מאד, עד כדי כך שקשה לך לתאר מה עובר עלייך...
אני מבינה בוודאות שאת לא מרגישה שום תמיכה מהמשפחה, מופעלים עלייך לחצים להסתדר, להצליח ולא "קוראים" אותך נכון , או לא רוצים לראות שיש לך גם בעיות, כך שאת ממש לא מרגישה מובנת. בנוסף, יש כנראה בעיות חברתיות, גם מהחברה את לא מרגישה שיש לך תמיכה.
למרות שהנידוי היה בעבר, נראה לי שהשאיר את הטראומות שלו - איך לא , למי לא משאיר טראומות?גם כשאת כותבת כאן בפורום, את מרגישה שאת "חופרת" ,זאת אומרת , מקשה על האחרים ולא מגיע לך שיקשיבו לך,
תאזרי כוחות ובתחילת השנה תפני ליועצת או לפסיכולוגית של בית הספר, או אפילו תבקשי מהורייך שיקחו אותך לפסיכולוג, לעובד סוציאלי, לא משנה, מישהו מתחום בריאות הנפש, מצב הרוח שלך לא טוב, וזקוקה נואשות להקשבה והבנה. זה לא דבר רע, זה אפילו מאד מובן וזה לא פינוק להרגיש כך.
בהצלחה רבה,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)