אין כותרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין כותרת
    חסויה
    28/07/2011

שלום
    אני בת 14 וחצי אני לא יודעת מה אבל בזמן האחרון מצבי הרוח שלי משתנים מהר אני מרגישה ממש לחץ מהכל כאילו גם מהחרה וגם מההורים
    אני לא יכולה לדבר עם אמא לשי אין דבר כזה אני כל הזמן רק רבה איתה אין תמיד אנחנו לא מדברות וקשה לי עם זה
    וגם בזמן האחרון סתם אני שומעת ומדברת עם חברות וזה שומעת כאילו כל מיני דברים שאני לפעמיים יותר מידי תוקפנית או שאני נראת סנובית אבל כשמדברים איתי אז מבינים שלו כאילו אני גם תמיד צוחקת ומדברת ושמחה אבל כאילו לא יודעת זמם האחרון אני לא מרגישה כל כך באמת שמחה כאילו אני סתם מנסה להראות לאנשים שאני בסדר אולי אני גם יותר מידי תוקפנית כי אני לא סומכת על אנשיםכאילו אין לי מישהו שאני ידבר איתו ויספר לו הכל מה אני מרגישה אין דבר כזה כי אני מפחדת אני כן פתוחה לאנשים ואומרים לי שיש לי בטיחון עצמי גבוה וזה אבל אני מפחדת להיפתח לאנשים רגשית כאילו מרגישה ממש מוזר לא מבינה אפילו את עצמי

אני לא יודעת אם אני באמת רוצה תשובה אולי סתם אני רושמת אבל אם יש לכם תגובה אז אשמח לשמוע ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין כותרת

הוספת תגובה

• אין כותרת - תגובה

שלי ורדי
    31/07/2011

שלום, נראה לי שאת מבולבלת, מרגישה שינויים כל הזמן, רגשות מוזרים וסותרים. באופן עקבי את מדברת על כך שאין לך אמון באנשים כדי להיפתח אליהם רגשית, כנראה את לא מורגלת לזה, להתקרב רגשית למישהו, הקשר הלא תומך, נכון להיום, עם האמא בגיל כל כך רגיש משאיר אותך בודדה ובלי תמיכה. כנראה הרבה חסך ותסכול מצטברים אצלך וזה נותן את אותותיו בתוקפנות שאת מגלה לפעמים כלפי חוץ.
    היה עוזר לכם טיפול שמשפחתי או אישי. חשוב להבין למה את ואמא רבות ואיזה לחצים נוספים מופעלים עלייך. מצבי הרוח המשתנים זה לא דבר טוב, זה מצב מתיש, אולי את מדוכדכת.
    מקווה שתצליחו להביא לשינוי, תדברי עם אמא על זה או עם מישהו במשפחה שאת חושבת שיכול להקשיב.
    תראי להם אולי את המכתב הזה בפורום או תספרי להם שכתבת כאן,

בהצלחה,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו