תסכול ומראה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסכול ומראה
    אני
    31/07/2011

שלום אני בן 17 ,ובזמן האחרון אני מרגיש הרבה תסכול עייפות רצון לישון מאוד מוקדם תסכול מפצעי הבגרות התעסקות בלתי פוסקת ואובססיבית במראה וכל דבר קטן מעסיק אותי בצורה מעצבנת ואני חופר על זה? רציתי לדעת אם זה אופייני...התחושות וההתנהגות ורציתי לדעת אם ישנם פעולות כמו ספורט ודברים כאלה שיכולים להקל על התחושות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסכול ומראה

הוספת תגובה

• תסכול ומראה - תגובה

שלי ורדי
    02/08/2011

ספורט תמיד מקל על התחושות, חשוב לתתעסק בזה, אפילו ריצה, הליכה, שחייה, מבחינה פיזיולוגית עוזר למצב רוח. נדמה לי שאת מדוכדך ולא מרוצה מעצמך ומתעסק רק עם הדברים הפחות טובים שבך כמו פצעי הבגרות. אתה הרבה יותר מזה...!קודם כל אתה יכול ללכת לרופא עור גם להקל על הפצעים. אם אתה עוד לא עשית זאת.זה כן אופייני תחושת הדכדוך שמלווה ברצון לישון הרבה ותחושת עייפות. כנראה הרבה דברים לא מספקים אותך. תנסה להיות פעיל כמה שיותר, להיות בקשר עם אנשים, כדורים של אומגה 3 שאפשר לקנות מסופר פארם גם עוזר למצב רוח לפי מחקרים וגם לבריאות בכלל,

בהצלחה,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו