היא לא מרשה לי כלום ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היא לא מרשה לי כלום ..
    חסויה
    04/08/2011

אני בת 13 וקצת .. וישלי בעיה עם אמא שלי - היא לא מסכימה לי כלום !
    אני רוצה לעשות חור שני באוזן .. - והיא לא מסכימה לי .
    אני רוצה לצאת אחרי השעה 22:00 .. - והיא לא מסכימה לי .
    היא אומרת שאני עדיין קטנה בשביל זה .. אבל אני לא !
    והיא לא מבינה את זה .
    היא גם לא סומכת עליי מספיק , ולא חושבת שאני אחראית מספיק .. וזה קצת פוגע בי .
    אני בוכה לה , אני מבקשת ממנה .. ומתחננת , והיא לא מסכימה לי .
    אני לא יודעת איך להתמודד עם זה , וכל פעם שאני מבקשת ממנה משהו , והיא לא מסכימה לי , אני מתחילה להתעצבן עליה , ואנחנו מתחילות לריב .
    אבל היא לא מבינה שאני לא ילדה קטנה יותר .
    אני כבר לא יודעת איך לדבר איתה .. כל מה שהיא אומרת לי , מעצבן אותי .
    לפעמים אני פשוט חושבת שהיא אוהבת לראות אותי סובלת .. למרות שהיא אמא שלי .
    אני ממש חייבת עזרה בנוגע לזה .. אני כבר לא יודעת מה לעשות . ):

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היא לא מרשה לי כלום ..

הוספת תגובה

• היא לא מרשה לי כלום .. - תגובה

שלי ורדי
    04/08/2011

שלום,
    את העובדה שאמא לא סומכת עלייך וחושבת שאת אחראית , את יכולה לשנות. תחשבי בעצמך איך, תשאלי אפילו את אמא, באיזה תנאים היא הייתה חושבת עלייך אחרת. ייתכן שהיא לא חושבת שאת לא מספיק אחראית כדי לחזור אחרי השעה 10לבית, אך חוששת ממי שישנו בחוץ..סה"כ את לא מאד גדולה, בואי נודה בזה, שעה 10 היא שעה די סבירה לגילך לחזור הביתה. אם את רוצה להיות עם חברותיך יותר זמן, פשוט תצאי מוקדם יותר. תזכרי שהזמן רק פועל לטובתך, ככל שאת גדלה יהיו פחות איסורים. אז יש תקווה...
    הדבר החשוב שאולי פוגע בך יותר הינו שאת חושבת שאמא נהנית לראות אותך סובלת...אולי זה מה שפוגע בך יותר,טיב הקשר ביניכן. תפיסת האמא כמישהי שלא מבינה כלום ממה עושה לך טוב וממה לא. אך האם זו באמת ההרגשה של אמא? לדעתי היא יותר חוששת עלייך. חבל שהקשר הוא כזה, אולי זו סיבה נוספת למה את מעדיפה לבלות בחוץ והרבה פחות בבית. את צריכה כמה שיחות טובות איתה על כך. נראה שאתן רחוקות ואת מרגישה לבד ולא מובנת.
    מקווה שתמצאו את הכוחות לשפר את הקשר,

בהצלחה,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו