לא רוצה לילמוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רוצה לילמוד
    גילה
    05/08/2011

שלום לך.ביתי בת 15.5 שהיתה ילדה מיצטיינת עד סוף כיתה ח ולמדה במגמה מדעית -החליטה שלא רוצה יותר להשקיע בלימודים.הוחלט בסוף השנה שהיא עוברת לכיתה עיונית כשל ירידה חדה בשנה האחרונה.היא כשנה בטיפול של הרווחה ובחודשים האחרונים היא התחילה בטיפול פסיכיאטרי והחלה לקחת טיפול תרופתי.בחופש הביאו לה להכין עבודה במתמטיקה ולא אכפטת לה כלל ולא רוצה להכין שיעורים.מה עליי לעשות? האים אני צריכה לעזוב אותה לנפשה או לידרוש ממנה להכין שיעורים?בבקשה תשובה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה לילמוד

הוספת תגובה

• לא רוצה לילמוד - תגובה

שלי ורדי
    09/08/2011

שלום גילה,
    על פי תיאורך לבתך משבר נפשי וכנראה זה הביא לירידה הדרסטית בלימודים, זו לא רק "החלטה" שלה לא ללמוד, אין לה כוחות נפש היום. לא בלחץ , לאט לאט, הכי טוב להתייעץ עם מי שמטפל בה ומכיר אותה. לא נראה לי עכשיו שהעבודה במתמטיקה כל כך חשובה. אולי לבד אינה כולה, (נפשית אני מתכוונת) אך אם מישהו היה יושב ומלווה אותה בעבודה, זה היה נותן לה כוח.

כל טוב,
    מקווה שתעבור את התקופה הקשה,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו