מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא רוצה לילמודגילה05/08/2011
שלום לך.ביתי בת 15.5 שהיתה ילדה מיצטיינת עד סוף כיתה ח ולמדה במגמה מדעית -החליטה שלא רוצה יותר להשקיע בלימודים.הוחלט בסוף השנה שהיא עוברת לכיתה עיונית כשל ירידה חדה בשנה האחרונה.היא כשנה בטיפול של הרווחה ובחודשים האחרונים היא התחילה בטיפול פסיכיאטרי והחלה לקחת טיפול תרופתי.בחופש הביאו לה להכין עבודה במתמטיקה ולא אכפטת לה כלל ולא רוצה להכין שיעורים.מה עליי לעשות? האים אני צריכה לעזוב אותה לנפשה או לידרוש ממנה להכין שיעורים?בבקשה תשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רוצה לילמוד - תגובה
שלי ורדי09/08/2011שלום גילה,
על פי תיאורך לבתך משבר נפשי וכנראה זה הביא לירידה הדרסטית בלימודים, זו לא רק "החלטה" שלה לא ללמוד, אין לה כוחות נפש היום. לא בלחץ , לאט לאט, הכי טוב להתייעץ עם מי שמטפל בה ומכיר אותה. לא נראה לי עכשיו שהעבודה במתמטיקה כל כך חשובה. אולי לבד אינה כולה, (נפשית אני מתכוונת) אך אם מישהו היה יושב ומלווה אותה בעבודה, זה היה נותן לה כוח.
כל טוב,
מקווה שתעבור את התקופה הקשה,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)