כשהילד מאיים בבריחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כשהילד מאיים בבריחה
    אבא
    06/08/2011

מעניין אותי לשמוע את דעתכם כיצד עלינו לנהוג בילד בגיל 16וחצי שכאשר משהו לא מוצא חן בעיניו הוא נמאיים שיברח מהבית. עלי לציין שפעם אחת הוא נעלם לשלושה ימים וחזר לאחר שכנועים.
    מדובר בילד עצבני ותוקפני מבחינת האינטונציה שלו ותנועות הגוף (בלי קללות או מכות).
    מצד אחד אני מאד רוצה להראות כאילו לא אכפת לי ולאמר לו שיחזור רק כאשר יהיה מסוגל לשלוט בעצמו. מצד שני אנחנו ההורים שלו ומאד רוצים לסייע לו כי אנחנו יודעים שקיימת מצוקה כלשהי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כשהילד מאיים בבריחה

הוספת תגובה

• כשהילד מאיים בבריחה - תגובה

שלי ורדי
    09/08/2011

שלום,
    אני חושבת שהטקטיקה שלהראות שלא איכפת לכם ממנו, כדי שיחזור מהר, לא עובדת, ילדים רוצים לדעת שלהורים איכפת מהם, בטח ובטח כשהם בורחים. ההתנהגות שלו נשמעת לי חמורה, מדאיגה, ואתם צריכים להעיזר באנשי מקצוע מתחום הטיפול המשפחתי והפרטני למתבגרים. אין לי מספיק מידע אך מצב שאתה מתאר - תוקפנות, עבנות יתר, בריחה והיעלמות מהבית חייב בהתערבות מקצועית
    ייתכן שמדובר בנער בסיכון וטוב תעשו אם תקבלו עזרה אפשר גם מהרוחחה כמה שיותר מוקדם.

כל טוב,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו