מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כשהילד מאיים בבריחהאבא06/08/2011
מעניין אותי לשמוע את דעתכם כיצד עלינו לנהוג בילד בגיל 16וחצי שכאשר משהו לא מוצא חן בעיניו הוא נמאיים שיברח מהבית. עלי לציין שפעם אחת הוא נעלם לשלושה ימים וחזר לאחר שכנועים.
מדובר בילד עצבני ותוקפני מבחינת האינטונציה שלו ותנועות הגוף (בלי קללות או מכות).
מצד אחד אני מאד רוצה להראות כאילו לא אכפת לי ולאמר לו שיחזור רק כאשר יהיה מסוגל לשלוט בעצמו. מצד שני אנחנו ההורים שלו ומאד רוצים לסייע לו כי אנחנו יודעים שקיימת מצוקה כלשהי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשהילד מאיים בבריחה - תגובה
שלי ורדי09/08/2011שלום,
אני חושבת שהטקטיקה שלהראות שלא איכפת לכם ממנו, כדי שיחזור מהר, לא עובדת, ילדים רוצים לדעת שלהורים איכפת מהם, בטח ובטח כשהם בורחים. ההתנהגות שלו נשמעת לי חמורה, מדאיגה, ואתם צריכים להעיזר באנשי מקצוע מתחום הטיפול המשפחתי והפרטני למתבגרים. אין לי מספיק מידע אך מצב שאתה מתאר - תוקפנות, עבנות יתר, בריחה והיעלמות מהבית חייב בהתערבות מקצועית
ייתכן שמדובר בנער בסיכון וטוב תעשו אם תקבלו עזרה אפשר גם מהרוחחה כמה שיותר מוקדם.
כל טוב,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)