מתבגרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתבגרת
    בת אל
    14/01/2008

שלום,
    אני אמא לילדה בת 18 שקיבלה את בעיות ההתבגרות עכשיו, הילדה ממררת לנו את החיים היא מתמרדת בכל נושא שאנו מדברים איתה עליו,
    הבעיה שהיא בת 18 ועושה המון טעויות ,אני מסבירה לה שבגיל זה על טעיות היא תשלם אבל זה לא מעניין אותה היא פשוט לא רואה בעיניים כשמדובר בבילויים וחברים בנוסף היא כל הזמן משקרת לנו וזה גורם לנו לבדוק אותה תמיד דבר שמטריף אותה , היא טוענת שאנו לא נותנים חופש ,
    אנו ההורים מאוד מיואשים מפחדים שבשם החופש היא תדרדר ותגיע למקומות שאסור להגיע אליהם,
    אנו רבות המון , הרבה פעמיים היא לוקחת עצמה והולכת לגור את חברה לכמה ימים ,
    היא פשוט לא מקשיבה לנו לא מתייחסת אלינו ובטח לא שומעת אותינו כשאנו מנסים להסביר לה שהיא תידרדר בדרך הזו,
    אני יכולה להגיד שהבלאגן שהיא עושה לנו בבית גורם גם למריבות עם הבעל שלא לדבר גם על אחיה בן ה12 שסובל מכל המריבות ,
    אנו נואשים אנא עיזרי לי.
    בתאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתבגרת

הוספת תגובה

• שינוי חוזה

ענת זפרני
    15/01/2008

היי בת אל
    אני חושבת שהכי נכון לשנות את אופן התקשורת
    הבת שלכם חצתה את גיל 18
    היא בגירה על פי חוק
    אבל
    אצלכם בבית היא זוכה ליחס של ילדה
    וקשה לה ע ם זה
    היא צריכה את האוטונומיה כדי להרגיש גדולה
    ובמקום מרגישה כמו פרפר שלכדו לו את הכנפיים....
    עם מתבגרים גדולים כמוה צריך לקבוע חוזה עם סעיפים חדשים שיתנו לה זכויות וחובות בצורה ברורה של כללי התנהגות בבית
    מומלץמאוד להעזר באיש מקצוע
    נסי דרך קופת חולים ואם את לא מוצאת צרי עמי קשר
    בהצלחה
    ענת זפרני
    050-7928420

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעלבת

דנה
    20/01/2008

אני אומרת לה שזו בחירה שלה, מלמדת אותה איך לא להיעלב. שהחברות לא תכוונות להעליב אותה, לספור עד 10 ולהמשיך הלאה. ושזה פוגע בה.

תודה
    אמא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו