לא מסתדרת עם אמא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מסתדרת עם אמא
    ליאן
    13/08/2011

אני לא מסתדרת עם אמא שלי כבר כמה זמן כל פעם אנחנו רבות על משהו אחר.
    לפני כמה ימים רבתי עם אחותי והיא התערבה והייתה לטובת אחותי
    התעצבנתי ורבנו, היא התנהגה באלימות והרימה עליי יד בכיתי ונלחצתי והזמנתי לה משטרה, רצו שאני אבוא לתחנה להגיש תלונה אבל ויתרתי , לא קרה כלום רק דיברו איתה .
    בסהכ רציתי לגרום לכך שהיא לא תנהג באלימות כלפי, אני לא רוצה להיות ילדה מוכה .
    היא צעקה והשתוללה היא אמרה שהיא לא תשכח את זה בחיים ועכשיו היא לא מדברת איתי
    אנחנו בריב וכל המשפחה כועסת עליי על מה שעשיתי, הם אומרים שאין לי מצפון וכבוד.
    אני לא יודעת מה לעשות כדי שיסלחו לי ושהיא תשכח מזה אני מצטערת שעשיתי ככה,
    אני לא מרגישה טוב עם עצמי ,
    אני שוקלת לעזוב את הבית אבל אני בסהכ בת 17 ואין לי כסף לממן את עצמי
    אני לא יודעת מה לעשות אני מרגישה בודדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מסתדרת עם אמא

הוספת תגובה

• היי

מישהי
    22/08/2011

אני מבינה שנלחצת מאד ואולי רצית 'ללמד אותה לקח' ואני שמחה שאת מבינה שלא עשית את הדבר הנכון.

אמנם כן צריך להתלונן במקרים של אלימות במשפחה,אך נראה שכאן המצב אחר לגמרי...
    האלימות אינה על בסיס קבוע ומדובר בטעות אנושית שאני מאמינה שגם היא(אמא שלך)לא התכוונה אליה.

אני לא חושבת שיש הרבה מה לעשות,אם את מסוגלת,חכי כמה ימים ואז תלכי לדבר איתה,תאמרי לה שאת מאד מאד מצטערת שזה יצא ככה.
    כרגע אל תנסי להצטדק,פשוט תצטערי ותאמרי שהיא צודקת.
    אחרי שתפייסי אותה והיאתרגע ותקשיב לך באמת,ולא מתוך כעס(אחרי כמה ימים),תדברי איתה ותאמרי לה מה את מרגישה.
    אולי תלכו יחד לטיפול?

בצהלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מסתדרת עם אמא - תגובה

אייל קנדינוף
    24/08/2011

היי ליאן
    ראשית, לעזוב את הבית לא הייתי ממליץ אלא אם תופעל כלפיך אלימות פיזית נוספת, ואז כן לפנות למשטרה ולמחלקת הרווחה.
    לאף אחד בעולם אין את הזכות להרים עליך יד וגם לך אין את הזכות להפעיל אלימות כלפי האחר גם אם זאת אחותך !!!!
    נראה שעשית נכון שלא הגשת תלונה על אימך מאחר וזה היה יכול להוביל להרחקתך מהבית ובסך הכל אני משוכנע שלמרות הקושי הגדול שאתן חוות יש אהבה.
    מצד שני אימך מודעת לעובדה שהיא הלכה צעד אחד רחוק מידי ולא תהייה לה הזדמנות נוספת.
    לכן המלצתי אליך היא להוריד פרופיל, ולנסות להיות לעזר בבית בלי בקשה מיוחדת ממשהו. גם אם זה לא יייתן תוצאות מיידיות התמידי בכך והמתיני עד שאימך תרגע ותתרצה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו