חוסר הערכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר הערכה
    חסויה
    17/08/2011

שלום רב..בתי בת ה14 חושבת שמגיע לה הכל דבר ראשון היא מנסה לשלוט בבית רוצה שיקשיבו רק לה ואם לא היא מרימה את הקול..סדר היום צריך להתנהל ע"פ הכללים שלה כל יום היא מסדרת לנו "סידורים"אחרי העבודה (כגון קניות בשבילה!!יום זה ללכת לקנות ספרים למחרת לקנות בגדים וכו'..)היא כמעט ולא נפגשת עם חברות ופשוט "נופלת" עלינו ההורים.
    האמנם היא עובדת איתנו כל יום הרבה שעות(ומקבלת תשלום על-כך) אך גם בעבודה מנסה להשליט את הסדר שלה ..לאחרונה היא מאוד חצופה עד כדי פגיעה בסובבים שלה ברמה שלא נעים להיות איתה..בבית היא לא עוזרת בכלום אפילו לא לסדר את החדר שלה!!
    אנחנו עובדים הרבה שעות יחד ואחרי העבודה לפעמים גם לנו מגיעה פרטיות (מנוחה)היא לא מקבלת את זה ..ואם הלכתי עם הבן לבד (18)לסידור אישי שלו אז התגובה ממנה היא.."אני עוד אמרמר אותך.."היא יוצר חוסר נעימות של ה"ביחד" בערב כולנו יושבים בכיף לצפות בסרט או תכנית כל שהיא ולה תמיד יש מה לומר האוירה מאד מתוחה..
    אני לא מבינה את זה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר הערכה

הוספת תגובה

• המשך

חסויה
    17/08/2011

לעומת חברותיה היא מקבלה הרבה דברים אך לא מעריכה כלום ואם אנחנו אומרים לה לא.. אז יש לה משפט חדש .."אני יודעת שאני מאומצת בגלל זה אתם מתנהגים אלי כך."
    לא והיא לא מאומצת !!!!!
    זה פשוט דרך לסחוט דברים עלי זה לא מקובל ..זה נמאס לשמוע..
    מה אפשר לעשות כדי "לסדר לה את הדברים" ???
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר הערכה - תגובה

אייל קנדינוף
    24/08/2011

שלום לך
    נראה שהיוצרות בבית התהפכו.
    יש פה מצב שבת 14 שולטת במשפחה שלמה. הסיבה לכך מאוד פשוטה: מאפשרים לה!!!
    המלצתי היא להתנות את המשך העסקתה בשינוי מגמה ואם המגמה לא תשתנה היא תאבד את מקום עבודתה-נכון, לא פשוט ויכול להיות מפחיד אך היא זקוקה לגבול הזה כדי להמשיך ולהתפתח כשלא תהיו בסביבה לעזור לה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו