תקופת בלבול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקופת בלבול
    רועי
    18/08/2011

שלום.
    אני משה ואני בן 17, והייתי מעוניין להתייעץ בנוגע לשנה האחרונה שעברה עליי.
    השנה למדתי בכיתה י"א, ועקב עומס לימודים החלטתי לעזוב את הספורט שהייתי עושה במשך שנים רבות בצורה מקצוענית ותחרותית.
    לפני שעזבתי את הספורט הזה, אבי היה הרבה פעמים מבלבל אותי, לפעמים הוא רצה שאשאר ואשקיע בספורט, ולפעמים הוא רצה שאעזוב ואשקיע בלימודים.
    הדבר הביא לבלבול רב אצלי, ובסופו של דבר החלטתי לעזוב את הספורט הזה.
    במשך כל השנה הזו שלא עסקתי בספורט, אבי ניסה לגרום לי לחזור לאותו הספורט, ניסה לשכנע אותי כמה זה טוב, ושניפצתי לו את החלום שהבן שלו יהיה ספורטאי באולימפיאדה.

הדבר הזה הביא אותי לבלבול במשך השנה וגם פתאום התחילו אצלי מחלות שמזוהות אצל אנשים עם הפרעה נפשית ולחץ, כמו בעיות מעיים, הזעה בכפות הידיים, שיערות לבנות ועוד.

השאלה שלי היא, איך אני יוצא מהבלבול הזה? גם אני לפעמים חושב כן לחזור בשנה הבאה לאימונים, ואחר כך החשק יורד, מה גם שיושב לי על המצפון שאכזבתי את אבא שלי והמשפחה שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקופת בלבול

הוספת תגובה

• תקופת בלבול - תגובה

אייל קנדינוף
    24/08/2011

היי משה
    אין ספק שהשינוי שעברת משפיע ברמות שונות.
    בגדול אני רוצה להגיד לך משהו מאוד מאוד חשוב:
    אתה צריך לחיות את החיים שלך ולא את הציפיות של אנשים אחרים גם אם זה ההורים שלך!!!!!!!
    המלצתי היא שתפגוש פסיכולוג נוער שיוכל לעזור לך לעשות סדר בבלגן ומוקדם ככול האפשר. עזרה כזו ממומנת ע"י קופות חולים בחלקה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו