עזרה דחופה!! סמים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה!! סמים.
    הילה
    25/08/2011

אומנם אני לא אמא למתבגר אבל אני אחות למתבגר. אח שלי בן 17 עד לפני שנתיים היה ילד לתפארת... בשנתיים האחרונות חלה הדרדרות קשה במצבו וניתן לראות שמשהו קשה עובר על הילד. ההורים שלי לצערי קצת תמימים ולא רואים ולא מודעים מספיק לסכנות שיש בחוץ, לכן אני ואחי הגדול החלטנו לפקוח עליו יותר עין...
    לצערי הרב היום קיבלתי עידכון מאח שלי שהוא משתמש בסמים, ואף מצא אצלו בחדר.
    להורים כרגע אנחנו מפחדים לפסר (למרות שסיפרנו להם שהוא מעשן סיגריות)
    מה ניתן לעשות בנידון באופן מיידי חוץ מ"להרוג" אותו?!?!?
    אודה לכם על העזרה,
    הילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה!! סמים.

הוספת תגובה

• עזרה דחופה!! סמים. - תגובה

שלי ורדי
    25/08/2011

להילה,
    כל הכבוד לאחריות שאתם לוקחים בתור אחים, אך זו לא פוטרת את ההורים שלכם מהאחריות והצורך להתעמת עם הבעיה ולצאת "מהתמימות" שלהם. דוקא הפגישה עם האמת, ועצם היותו מודע שהבעיה מוכרת אצל בני המשפחה יכולה לעזור לאח שלכם. אתם צריכים לפנות לתחנת "אל סם" הקרובה למקום מגוריכם וייעצו לכם. הוא צריך טיפול ואולי גם טיפול משפחתי ופיקוח של עובדת סוציאלית המקומית. אל תקלו ראש שהשימוש יעבור במהרה, אני לא יודעת כמה זמן הוא בעסק, מי חבריו אך לפעמים גם את המסגרת החברתית צריך לשנות. ישר כוח!!

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

הילה
    25/08/2011

נפנה ונטפל בבעיה כשהיא עוד בשליטה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו