מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 14.5רונית26/08/2011
ביתי נערה נאה ,נבונה ובאופן כללי נערה מאוד חיובית. ביתי מאוד מוטרדת מכך שאין לה כלל חברות ואכן היא יושבת כל היום בבית או עסוקה בצפיה בטלויזיה במחשב או קוראת ספרים. לכאורה הכל בסדר אלא שלא כיוון שהיא כל הזמן מתלוננת על המצב. ביתי מסרבת להתקשר לחברותיה כיוון שנכוותה מהן והן עצמן ניתקו עימה קשר. לי אישית מאוד עצוב לראותה עצובה ומתוסכלת וכל עצה כמו ללכת לתנועת נוער ,או ליצור קשר עם חברה נדחה בכעס מצידה. לקראת תחילת שנת הלימודים אני מרגישה שביתי נמצאת בחרדה גדולה לקראת המפגש עם ילדי הכיתה החדשה (כתה ט שמורכבת מילדים ישנים וילדים חדשים) כל ניסיונותיי לשכנע אותה שזו הזדמנות נהדרת להכיר ילדים חדשים נדחת גם היא בטענה שהיא מאוכזבת מכולם.
לדאבוני רק קניות של בגדים וקניית אוכל ממסעדות עושה לה טוב. היא כל היום מגיבה בכעס והאשמות כלפינו ההורים ,אשמח לשמוע איך אפשר לעזור לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לבת 14.5
אורית יוסף27/08/2011אמא יקרה, ליבי על ביתך שניכוותה מחברויות. זה קורה הרבה בגיל ההתבגרות. הילדים שלנו מקושרים אחד לשני, הם חושפים סודות, מאמינים שיש להם חברים טובים, וכשמגלים שמשתמשים בדברים נגדם הם נכנסים למגננה קשה ביותר.
בואי נחשוב שבן הזוג שלנו היה פותח דברים הראויים לאוזניו בלבד, בפני כולם. יתכן שביתך חוותה כוויה דומה. היא צריכה את הקצב שלה להתאושש.
מכיוון שאנו לפני שנה חדשה, הייתי מדברת איתה תוך רביצה משותפת, ומסכמת את הקיץ הקשה. הייתי משתמשת במשפטים כמו:"אני מבינה שהקיץ היה לך קשה. אני זוכרת פעמים שאני הייתי רבה עם החברות והייתי סובלת (תדלי מהארכיון סיפורים), מטרת הסיפורים זה כדי ל"נרמל" את הקושי. הילדה תבין שזה קורה. חשוב מאוד לתת לה תחושה שמבינים לליבה. לא להאיץ בה לעשות פעולות, אין צורך לתת עצות. זה הזמן לתת לה את הביטחון שיש לה בית שמקשיב לה. כשאני מעבירה סדנא להורים זה השיעור הראשון: קבלת רגשות.
בהצלחה רבה. אורית יוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 14.5 - תגובה
אייל קנדינוף30/08/2011היי רונית
את מתארת מצב של דימוי עצמי נמוך שבא לידי ביטוי עם חוסר בטחון עצמי. יהיה נכון לפנות לייעוץ מקצועי בהקדם כדי לעזור לבתך לשבור את מעגל הקסמים שבו היא נתונה. הקושי שלה הוא לא רק שלה ולכן הייתי ממליץ על טיפול משפחתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)