ירושלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירושלים
    נורית
    05/09/2011

ביתי בת 16 וחצי מעשת שותה לשוכרה למרות כל השיחות שניהלנו הבקשות וההבהרות שלי כי אני לא מסכימה לכך משקרת באופן קבוע שום מילה שלה לא אמת תמיד אנחנו מגלים שהיא שקרה. עכשיו גם גיליתי שהיא מקיימת יחסי מין (היא לא יודעת שאני יודעת ).דיברנו רבות על יחסי מין שצריך להיות מוכנים לכך זה היה בערך לפני כשנה ומידי פעם שוב אני מזכירה את הנושא ומבקשת ממנה שתבוא אלי לפני ., אין לה חבר קבוע ויש לי הרגשה שהיא נותנת את גופה פעמים רבות. אני מרגישה שאיבדתי אותה אין בי כעס יש בי כאב עמוק שעומד בגרון בתחושה של רגע פשוט בא לי לזרוק אותה מהבית ולא להתייחס אליה כביתי היא עושה את כל הדברים הכי אסורים. מה שהכי קשה לי שמסיגריה או שתיה יש דרך חזרה אבל מקיום יחסי מין ועוד לא עם משהוא קבוע (חבר) אין דרך חזרה. עזרה ב ב ק ש ה אני אבודה מרגיש שזה גדול עלי שנכשלתי בגדול שלא הצלחתי לההעביר לה את המסרים הנכונים שאני חושבת שהם נכונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירושלים

הוספת תגובה

• ירושלים - תגובה

אייל קנדינוף
    13/09/2011

שלום נורית
    בתך זועקת לעזרה. בתך נמצאת בקושי רב שלפי השערתי נובעת מדימוי עצמי נמוך. יש לפנות בהקדם ליעוץ מקצועי כדי שתקבלו את הכלים הנדרשים לעזור לה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו