מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוצפה לילדה בת 10טלי06/09/2011
שלום רב ,יש לי ילדה בת 10 מנישואים קודמים ויש לי ילדה נוספת מנישואים חדשים בת 2
,הילדה בת 10 ילדה מאוד מאוד חכמה ומניפולטיבית .היא משתמשת בכול הכלים שיש לה בכדי להכעיס אותי .
לדוגמא : לפני כול אירוע שהיא יודעת שאני לחוצה להרדים את אחותה הקטנה שלא תבכה לביביסיטר
היא עושה דווקא בכי כעס רעש להעיר את אחותה ,ואז אני יוצאת בכעס לאירוע .והביביסיטר לא מצליחה להרדים את הקטנה וכול האירוע נהרס.
אייך מתמודדים איתה ,כול עונש שאני אומרת לא מחזיק יותר מיום אחד .
מה עושיים ? אייך מתמודדים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוצפה לילדה בת 10 - תגובה
אייל קנדינוף13/09/2011היי טלי
קודם כל מבינים שבתך משדרת לך את המסר שהיא ממש זקוקה לך ואת חסרה לה. יכול להיות שזה נובע ממערכת היחסים החדשה שלך שבה היא לא מותאת את מקומה. ויכול להיות שהיא מרגישה שאחותה הקטנה דחקה אותה לפינה ועל כך היא לא מוכנה להתפשר וזה יתר ממובן לגבי ילדה קטנה בת עשר.
עונשים לא יעזרו אלא ההיפך. הם יקבעו את ההתנהגות הזו להרבה שנים וזה רק יפגם בקשר שלכן. נסי לפנות לה זמן איכות של רק שתיכן. ונסי לשתף אותה
(עד כמה שאפשר) הערה עם הקטנה. צרפי אותה למעגל החדש שנוצר בינך לבין אחותה הקטנה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)