מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כללים בביתשלומית15/09/2011
הבן שלי בן 27, עובד ולומד, ורוצה להחזיק אלכוהול בחדר.
אני לא מסכימה.
הוא אומר שהחדר שלו, ומותר לו.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כללים בבית - תגובה
אייל קנדינוף16/09/2011שלום שלומית
אני מניח שאם בנך משתכר בלילות ומפריע לכול המשפחה ובנוסף פוגע בעצמו, אז הייתי מתנגד.
אם זה לא המצב, אזי, הוא בוגר, אחראי ויודע מה הוא עושה ולכן הייתי מכבד את רצונו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכללים בבית
שלומית18/09/2011היית אומר אותו דבר לגבי אחזקת סמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכללים בבית
שלומית18/09/2011כהורה לבן בן 27 האם לדעתך, אין לי שום יכולת או זכות להתערב? גם אם מדובר בהתמכרות לאלכוהול או לסמים? האם העובדה שהוא עובד ולומד נותנת לדעתך גיטימציה לשתיה או לעישון?
אודה לך אם תוכל להרחיה על עמדתך בנושאים אלה בהקשר של הורים לילדים בוגרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכללים בבית - תגובה
אייל קנדינוף21/09/2011היי שלומית
בנך לא ילד בוגר. הוא בוגר, בגיר, אחראי למעשיו מבחינת החוק והמדינה. וזאת עובדה.
אלכוהול לפי הגדרות המדינה לא סם.
גראס וחשיש כן.
כל זמן שבנך מכבד את חוקי הבית ולא פוגע במישהו יהיה נכון לאפשר לו להחזיק אלכוהול בחדרו.
לגבי סמים אחרים, כדאי שיהיה לו ברור שאין לו זכות לסכן את בטחונכם בשום צורה ואם זאת בחירתו אז יאלץ לעזוב
אישית אני לא תומך בשום צורה של עירפול חושים כדי להגיע לרגיעה. לא סמים ולא
אלכוהול. אבל מה לעשות שהוא בגיר?
אפשר להסביר להתווכח אך בסופן של יום זו החלטתו. את צריכה להחליט מה מקובל בביתך ומה לא ולהודיע זאת. הוא יקח את החלטתו בהתאם לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שלומית24/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)