כללים בבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כללים בבית
    שלומית
    15/09/2011

הבן שלי בן 27, עובד ולומד, ורוצה להחזיק אלכוהול בחדר.
    אני לא מסכימה.
    הוא אומר שהחדר שלו, ומותר לו.

מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כללים בבית

הוספת תגובה

• כללים בבית - תגובה

אייל קנדינוף
    16/09/2011

שלום שלומית
    אני מניח שאם בנך משתכר בלילות ומפריע לכול המשפחה ובנוסף פוגע בעצמו, אז הייתי מתנגד.
    אם זה לא המצב, אזי, הוא בוגר, אחראי ויודע מה הוא עושה ולכן הייתי מכבד את רצונו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כללים בבית

שלומית
    18/09/2011

היית אומר אותו דבר לגבי אחזקת סמים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כללים בבית

שלומית
    18/09/2011

כהורה לבן בן 27 האם לדעתך, אין לי שום יכולת או זכות להתערב? גם אם מדובר בהתמכרות לאלכוהול או לסמים? האם העובדה שהוא עובד ולומד נותנת לדעתך גיטימציה לשתיה או לעישון?

אודה לך אם תוכל להרחיה על עמדתך בנושאים אלה בהקשר של הורים לילדים בוגרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כללים בבית - תגובה

אייל קנדינוף
    21/09/2011

היי שלומית
    בנך לא ילד בוגר. הוא בוגר, בגיר, אחראי למעשיו מבחינת החוק והמדינה. וזאת עובדה.
    אלכוהול לפי הגדרות המדינה לא סם.
    גראס וחשיש כן.
    כל זמן שבנך מכבד את חוקי הבית ולא פוגע במישהו יהיה נכון לאפשר לו להחזיק אלכוהול בחדרו.
    לגבי סמים אחרים, כדאי שיהיה לו ברור שאין לו זכות לסכן את בטחונכם בשום צורה ואם זאת בחירתו אז יאלץ לעזוב
    אישית אני לא תומך בשום צורה של עירפול חושים כדי להגיע לרגיעה. לא סמים ולא
    אלכוהול. אבל מה לעשות שהוא בגיר?
    אפשר להסביר להתווכח אך בסופן של יום זו החלטתו. את צריכה להחליט מה מקובל בביתך ומה לא ולהודיע זאת. הוא יקח את החלטתו בהתאם לכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שלומית
    24/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו