מתי אפשר להרפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי אפשר להרפות
    אמא או מורה?
    25/09/2011

בני היקר בן ה-16 נמצא בכיתה י"א בכיתת מב"ר.
    מכיתה ד' הוא מובחן ADD ומאוזן בריטלין לשעות בה"ס ובמקרים של ריכוז בהכנת ש"ב או מבחנים.
    לקראת בגרות בהיסטוריה בי" הוא ביקש את עזרתי וישבנו כחודשיים על החומר בשיטת "ראשי פרקים"
    ביום הבגרות הוא לא זכר כלום.....
    אתמול קיבלתי טלפון מורה בהיסטוריה, ונאמר לי כי " הוא לא התחיל את השנה"
    אני עייפה מלקבל את האכזבות והכעס של בני היקר והמתוסכל ואין לי את הכילים לעזור לו ללהזכיר לו לנדנד לו.
    הוא נער ממש חביב, טוען שרוצה, אך לא מתאמץ....

להרפות?
    למצוא לו ליווי?
    מה עושים??????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי אפשר להרפות

הוספת תגובה

• מתי אפשר להרפות - תגובה

שלי ורדי
    26/09/2011

שלום
    אני מבינה, זה מתסכל, שנים רבות של מאמצים, גם הוא מתוסכל וגם את בוודאי. למצוא לו ליווי לשיעורים זה תמיד טוב, כי כנראה בתוך תוכו רוצה ללמוד אם ביקש ממך עזרה למבחן. אך כשאי להיות ריאלית, הוא כנראה לא יעשה את כל הבגרויות די קשה לו וזו הסיבה שאינו מתאמץ מספיק, הוא חסר אונים, לא מרגיש שתמיד מאמץ משתלם כנראה.
    מורה פרטית זה תמיד טוב לדעתי צריך מורה להוראה מתקנת. הכי חשבו שתדאגי לפחות שילך לבית ספר, שלא יבריז, שיהיה עם חבר'ה טובים, אולי ימצא גם תחביר לעניין וכדי שיהרגיש שהוא חזק במשהו. בלמודים לא לזלזל אך גם לא לצפות מדי.

בהצלחה!

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו