קנאה או תחושה מוצדקת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנאה או תחושה מוצדקת?
    אדווה
    30/09/2011

שלום, יש לי משהו לספר שעובר עליי בחודשים האחרונים.
    יש לי חברה שנראית ממש טוב, וגם אני נראית טוב אני לא רואה את זה כאילו היא יותר ייפה ממני בהרבה
    הבעיה היא שכל פעם שאנחנו יוצאות מסתכלים עליה, דבר שגורם לי ריחוק מסוים ממנה בעיקר לאור העובדה שאם אני נפגשתם עם אנשים אפילו אם הם באו בשבילי בסופו של דבר הם מבקשים מ מ נ י לסדר להם אותה
    באמת שאני עושה חשבון נפש עם עצמי ומנסה להרגיע את עצמי לא לחשוב ככה אבל זה עובר כל גבול, ידידים שלי שאני מתנהגת איתם בצורה הכי חביבה שיש מתייחסים אליה יותר יפה רק בגלל המראה החיצוני.. אמרו לי להתרחק מהם כי הם הדפוקים שמתייחסים למראה חיצוני במקום לאופי, לא שאני בעלת אופי מושלם אבל אני יותר נינוחה ממנה
    אני כבר לא יודעת מה לעשות אני מתחילה לשנוא אותה ולהתרחק ממנה והיא לא מבינה למה הרי היא לא האשמה פה (למרות שלפעמים היא מפלרטטת ..)
    מה אפשר לעשות? להתרחק או להגיד לעצמי שאני בסדר ופשוט לחכות לאחד שיעריך אותי כמו שאני? או שכל עוד אני איתה תמיד יעדיפו אותה
    אני מרגישה אוויר לידה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנאה או תחושה מוצדקת?

הוספת תגובה

• קנאה או תחושה מוצדקת? - תגובה

שלי ורדי
    02/10/2011

שלום אדווה,
    אני לא מטילה ספק שמשהו ממה שאת מרגישה בחברה נכון, אני שואלת את עצמי האם תמונה המציאות היא כזו קיצונית עד כדי כך שהחברים האישיים שלך, שאת מכירה אותם טוב יותר ממנה, מעדיפים להתייחס אל החברה יותר מאשר אליך. אולי זה קורה בין היתר כי היא האדם החדש בחבורה, שלא מכירים ומעוניינים להכיר אותה ולפלרטט איתה. את אומרת שהחברה בעצמה פלרטטנית, אין בזה משהו רע, כל האנשים אוהבים לפלרטט, אלא אם היא עושה את זה בחוסר רגישות בנוכחותך.
    חלק מהפתרון זה לא לצאת תמיד איתה, אם זה גורם לך לחוסר בטחון, אתן לא חייבות לצאת תמיד ביחד. האם היא גם מרגישה את העובדה שמסתכלים יותר אליה? האם אתן משוחחות ביניכן על כך? ייתכן שהעובדה שאת יותר נינוחה ורגועה גורמת לך להיות פחות בולטת.. אך כפי שאמרת, תמיד יהיו האנשים שיואבו את האופי הנינוח שלך ולא שלה, לדעתי היא כן עושה משהו אפילו לא מודע בהכרוח כדי לבלוט ולמשוך את תשומת הלב.
    אני חושבת שהפתרון הוא באמצע - לפעמים לצאת בלעדיה, לבחור לעצמך החברים שמתאימים דואק לך, אוהבים את האופי שלך הנינוח יותר, מייחסים חשיבות לאופי בנוסף ליופי, ולפעמים לצאת גם אתה ולהיות ערוכה מראש שהיא תהיה באור הזרקורים, אם את תרגשי טוב עם המקום שלך, תקריני את זה החוצה, אני חושבת שתראי שגם מתייחסים ושמים לב אלייך. וגם, לדבר עם החברה על תחושותייך, כי אולי היא פחות נותנת לך מקום בחברה בעצמה, גונבת לך את ההצגה... לפתוח את זה אתה. אולי היא רואה דברים מזווית שאת לא רואה,

בהצלחה!

שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו