לא רוצה לילמוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רוצה לילמוד
    גילה
    01/10/2011

ביתי בכיתה י בכיתה רגילה.כבר מתחילת השנה גילתה חוסר היתעניינות בלימודים.היא הולכת באופן קבוע ללא שיעורי - בית לביה"ס.היו 2 מיבחנים וכבר ניכשלה בישניהם.יש לציין שיש לה הקלות בשל איבחון פסיכו דידקטי שעברה.הילדה גם מטופלת אצל פסיכיאטרית ועובדת סוציאלית.מה עליי לעשות כדי שתילמד טוב יותר והאים עליי להפעיל עליה לחץ או להעניש אותה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה לילמוד

הוספת תגובה

• לא רוצה לילמוד - תגובה

שלי ורדי
    02/10/2011

שלום גילה,
    נשמע לי מקרה מורכב, כי יש קשים רגשיים.
    תוכנית לימודים צריכה להעישות ביחד עם היועצת, המחנכת ואיתך. הבת צריכה אולי תגבור לימודי, משיו בבית שכמה פעמים בשבוע ישב אתה, אפילו לא חייבת להיות מורה, יכלה להיות סטודנטית. אין לי הרבה מידע על כל הגורמים האחרים כמו סוג בית ספר, רמת יכולת, מוטיבציה לימודית לאורך כל שנות הלימוד, עד כמה בעיותיה הרגשיות מטופלות היטב ועד כמה מתקדמת בתחום הרגשי. אני מבינה שאת לא צריכה להזניח את התחום אך צריכה להתייעץ עם כל האנשים במערכת החינוך וברווחה שמכירים אותה ולהגיע להצעות קונקרטיות.

כל טוב.

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו