אוהבת לישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוהבת לישון
    גילה
    15/10/2011

שלום וחג שמח לכל הצוות.ביתי בת 15.5 בת יחידה - אוהבת לישון המון ביום בחופשות ובשבתות. כשאני מאירה אותה בצהריים להכין שיעורים אין לה חשק כלל. היא לא אוהבת לילמוד ולא אכפת לה הלימודים. בלילה אני מקפידה שהיא לא תיהיה במחשב אך לטענתה אין לה שינה והיא נאלצת לקרא בחדר.אני לא לוחצת עליה אבל אני מאירה לה הרבה על הלימודים והעתיד-אך בכל זאת לא מעניין אותה הלימודים ומיצידה שלא יהיו לה ציונים טובים.כיצד עליי לינהוג האים אני צריכה לעזוב אותה ולא להעיר לה על הלימודים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוהבת לישון

הוספת תגובה

• אוהבת לישון - תגובה

שלי ורדי
    16/10/2011

שלום גילה,
    את לא צריכה לעזוב אותה, את צריכה להראות לה שאיכפת לך ממנה, מעתידה, וגם את דורשת ומצפה ממנה. כמובן, בלי להגיע ליותר מדי מתיחויות, וניכור ממנה. תמיד לדעת לשלב ביחסים עם הבת גם את הדברים הטובים..
    אולי יש קושי לימודי, אולי היא לא במקום המתאים שלה בבית הספר. לפי דברייך אני מבינה שלא מדובר במצב שהבת שלך עסוקה עם חברים ווצאת לבלות וחושבת על הנאות בלבד ולא על לימודים. אולי מצב רוחה ירוד ואין לה כוחות ובגלל זה היא ישנה הרבה? את צריכה להתייעץ עם צוות בית הספר, זה מעניין איך הצוות קולט אותה, את היכולות, המוטיבציה ומצב רוחה. ותפעלי בהתאם.

בהצלחה,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו