מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבן שלי מעשן חשיש מה לעשות????מרי18/10/2011
הבן שלי מעשן חשיש הוא בצבא. התקשרתי לאל סם אבל הם הפנו אותי לקבן בצבא. היוון שהוא בצבא הם לא יכולים להתערב. אני מאוד מאוד מוטרדת מכך ולא יודעת מה לעשות.. אני משוחחת איתו על כך אבל ברגע שמגיעים לנושא הוא נאטם ולא מסכים לשמוע. לפי דעתי הוא מעשן פעם ביום שזה המון. אני לא יודעת איך הוא מסתדר ככה בתפקוד שלו במשך היום וגם מאיפה הוא משיג כל כך הרבה כסף והכי חשוב זה איך לגרום לו להפסיק עם זה...אשמח אם תהיה לכם איזושהיא עצה עבורי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבן שלי מעשן חשיש מה לעשות???? - תגובה
שלי ורדי18/10/2011שלום מרי,
האם את מרגישה שיש לן שלך מצוקות, אולי ממסגרת הצבאית? אם הוא בעצמו לא יביע רצון להפסיק, את לא תוכלי ישירות לעשות כלום ,אלא אם תחליטי כן לפנות לצבא אך את לא רוצה לשבש את העניינים עד כמה אני מבינה... תדברי איתו על הרגשות שלו, על איך הוא יכול להתמודד רגשית אחרת עם בעיות במקום עם סמים. האם יש לך גישה לחבריו הקרובים, ותקבלי מידע מהם? זה נושא חשוב על מנת גם לפנות אליהם. החשוב זה לא להתמקד רק בהפסקת העישון אך לנסות לגרום לבן לשאול שאלות לעצמו - למה בוחר בדרך הזו, במקום בדרך אולי אחרת שהיום נראית לו קשה יותר ,למה בעצם מנסה "להרדים" את עצמו, להרגיש טוב בדרך מזויפת וכך לא להכיל את עצמו ואת מצוקותיו.
בהצלחה!
שלי ורדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מרי23/10/2011תודה על ההתיחסות והעיצה
לגבי לשוחח עם חבריו - הוא הקיף את עצמו ב"חברה" שגם מעשנים כך שלפנות אליהם זה לא ממש יעזור כי הם באותו ראש שלו בנושא...
לגבי לשוחח איתו על המצוקות שלו - אנימשתדלת וברור לי שהשימוש בסם נובע משם.. הצעתי לו לגשת למטפל שהיה איתו בקשר בזמנו אך הוא איך שהו ממסמס את זה.. אבל את צודקת אני אשקיע יותר בעניין של שיחות איתו ואנסה לכוון אותו לחזור לשיחות עם המטפל שלו..
תודה. אני מפחדת לאבד אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)