מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאוןחסוי18/10/2011
אני בת 15 .. אני עדיין הולכת לפסיכולוגית לדבר אבל זה לא עוזר לי
הטיפול הקודם שהיה לי זה היה בהתחלה שיחות ואחרכך הפיסכולוגית אמרה לי שאני בדיכאון
. ואז היא שלחה אותי לפסיכאטר כדי לקחת תרופות ובסוף לא לקחתי אותם כי המצב ניהיה יותר טוב .. אני לא יודעת למה את מיתכוונת שאת אומרת תנאים ..
יש לי פה חדר וכל מה שאני צריכה וגם אצל אמא היה ככה
אבל אצל אבא זה לא אותו דבר אני קצת לבד פה אני לא מכירה אף אחד
ואני חושבת שזה שאני מיתגעגעת וחושבת על לחזור הביתה כל הזמן עושה את המצב יותר
גרוע .. ובענין האוכל .. אני לא יודעת ממש להסביר אבל לפעמים אני מרגישה שאני כאילו
כבר אכלתי הרבה שאין לי תיאבון אפילו שלא אכלתי כלום .. או שכשאני אוכלת משהו אז
אני מרגישה כזה בחילה תוך כדי ואז אני מפסיקה לאכול ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון - תגובה
שלי ורדי18/10/2011כנראה את צריכה את אמא יותר.. לא יודעת למה עברת לאבא..אני לא מתכוונת לתנאים פיזיים כמו חדר וכו', זה לא הדבר שגורם לנו סבל או אושר בדרך כלל, אני מתכוונת האם יש לך אנשים שביבך שאת אוהבת , אוהבים אותך , דואגים לך, לפי דברייך את מרגישה בבית אצל אמא יותר. אם הדיכאון ממשיך אני ממליצה לשקול את הטיפול התרופתי ביחד עם הפסיכולוגי. כמובן רק מי שמכיר אותך ועם הסכמתך יכול להמליץ לך על כך, נשמע לי גם שיש הפרעת אכילה קטנה אבל אולי אני טועה....יש לך מעצורים מלקחת תרופות, תרופות דרך אגב בלי ממש טיפול רגיש שמתלווה לא עוזרות לאורך זמן.
מקווה שתמצאי כוחות להיות קודם כל במקום שאת רוצה, להתקרב אולי להורים, לאמא.. נשמע לי שאת מתגעגעת.
כל טוב
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)