מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעייה נרגילהרבקה23/10/2011
שלום הבן שלי בן 15 התחתנתי כשהוא היה בן 7 ועד לפני חצי שנה היה סביר אך שנקרא לזה חצי שנה אחרונה הבן שלי נוסע כל חופשה או כל סוף שבוע למשפחה שלי הילד שלי טוען שאם המשפחה שלי יותר כייף לא ובין הייתר הוא מעשן נרגילה אם האחיינים שלי שהם בני 17 או 20 מה עליי לעשות 1 לא לתת לבן שלי לנסוע למשפחה שלי 2 לכעוס עליו בגלל שהוא מעשן נרגילה 3 אני פוחדת לא לאבד אותו זה נראה לי מוקדם לעשן נרגילה תעזרו לי מה לעשות כדי לא לפגוע בילד דרך אגב הוא אם בעיית קשב וריכוז הוא תלמיד מצטיין ולא קל לא אם בעלי {בעלי מסוג האנשים ויש לא לבן ושחור אין אפור הוא מחנך כמו מיכל דליות ואם הוא כועס מעט על הילד הוא מסוגל לא לדבר איתו ימים וזה מאוד מרחיק את הבן שלי ולא כייף לא בבית }האווירה לא ממש נינוחה בבית בעלי מאוד אובססיבי וכל דבר יש לא מה לומר למה ולמה ולמה יש לנו שתי בנות משותפות ולבעלי יש ילדה מאומצת מנישואין קודמים שהקשר שלי אם הילדה שלו מיוחד אני מאוד אוהבת אותה והיא אותי הבן שלי אמר לי משפט מאוד חזק שחשבתי עליו בכובד ראש {אמא למה את נשארת במקום הזה הרי שנינו יודעים שלא טוב לך }אני אוהבת את בעלי ויחד אם זאת קשה לי איתו והבנות קטנות בת 5 ובת שלוש תעזרו לי אני ממש מרגישה שמבחינה נפשית עייפתי מאוד תודה רבה לכם וישאר כוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה תגובה דחוף
רבקה27/10/2011בבקשה לענות לי דחוף
ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתגובה
רבקה03/11/2011שלום ממתינה המון זמן לתגובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעייה נרגילה - תגובה
אייל קנדינוף03/11/2011היי רבקה
נראה לי שבעיית הנרגילה מתגמדת לעומת הקושי הרגשי שאת נמצאת בו מול בן זוגך. הגיע הזמן לעשות מעשה וחשבון נפש אמיתי ולהגיד לעצמך ולו עד כאן. ככה לא ממשיכים. אני אוהבת אותך ומכבדת אותך אבל כמה דברים חייבים להשתנות אחרת אתעיייף מידי ואתחיל לחשוב שאולי באמת נמאס.
זה ביידים שלך, לפנות לייעוץ זוגי בהקדם האפשרי כדי שילדכם יהנו מאוירה נעימה מכבדת ותומכת. אחרת אתם בעצם מעבירים להם ירושה של עצבים ומתחים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)