שיחה על יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיחה על יחסי מין
    אמא של קרן
    25/10/2011

שלום לכם.
    ביתי בת 16 וחצי ויש לה חבר כבר חצי שנה. לעיתים היא נשארת לישון אצלו ולהיפך. אני מטבעי בן אדם פתוח שמשתדל לסמוך על כושר השיפוט שלה, אך אני תוהה האם יש צורך כעת בשלב הזה (שיאו של גיל ההתבגרות הייתי אומרת) לשבת איתה ולשוחח איתה על יחסי מין, על אמצעי מניעה וכדומה.
    מצד אחד אני לא רוצה שתחשוב שאני חודרת לה לפרטיות, אך מצד שאני אני דואגת לשלומה ולבריאותה.
    כיצד כדאי לנהוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיחה על יחסי מין

הוספת תגובה

• שיחה על יחסי מין - תגובה

שלי ורדי
    26/10/2011

למה שלא תקני בשבילה ספר בעניין זה? אפשר גם להציע לה לשאול האם יש דברים שהייתה רוצה לדעת וממי היא חושבת או רוצה לדעת אותן, אפשר לשלוח אותה לרופאת נשים גם,

בהצלחה,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאמא של קרן

טליה
    27/10/2011

נשמע שיש לך בת בוגרת עם את ככה סומכת עליה. אני מאמינה שהיא דואגת לעצמה ושומרת על עצמה ויחד עם זאת לא הייתי מוותרת על השיחה ולו רק כדי שתרגישי שקטה עם עצמך ותדעי שאמרת מה שיש ל לומר בנושא. כמובן שההחלטה בהמשך היא שלה בלבד. תציעי לה לגשת לרופא נשים אפילו הוא יכול לשוחח איתה על זה אם היא מביישת ממך אולי. הוא גם יכול לרשום לה גלולות במידת הצורך (יש היום סוגים שמתאימים לנערות שרק מתחילות לקחת כמו פליים למשל שביתי לוקחת).
    הילדים האלה גדלים כ"כ מהר ובאמת אנחנו אף פעם לא מפסיקות לדאוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו